Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 704
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 90
Няма проблем да се върне стоката, въпреки стикера. Аз съм връщала стока с получени стикита и не са ми ги искали нито веднъж.

# 91
Имам въпрос, вчера купих една детска пижама и дреболии за общо 23 лева. Съответно ми дадоха стикер. Този стикер дадох на едно просещо момиченце( снощи споменах възмущението си).
Та, въпросът ми е - ако върна детската пижама ще трябва ли да върна и стикера, т.е. мога ли да върна пижамата изобщо?
Какво й е на пижамата та ще я връщаш,аз мислех да взема онзи ден, но малкия не ме остави на мира и така и не ги разгледах

# 92
  • Бургас
Никакъв проблем няма да се връщат стоки при дадени промоционални точки. Няма да забравя една "дама" как ни беше изкарала смотани едва ли не, защото не цакаме Лидл, както тя правела. Ходела всеки ден в различен филиал и купувала чифт ботуши за 120лв (имаше тогава едни такива скъпи кожени), взимала си точките, после ги връщала на другия ден и така обикаляла постоянно. После продавала книгите, дето бяха с тези точки, за по 20лв или нещо от сорта беше...

# 93
  • София
Няма проблем да се върне стоката, въпреки стикера. Аз съм връщала стока с получени стикита и не са ми ги искали нито веднъж.
Едва ли на касовата бележка пише някъде колко точки си получил. Така че дали са ти дали или не ,как ще докажат, след като има служители които не дават.

# 94
Леле, Брадата, това въобще не биваше да го пишеш. Close От форума преди някой почерпи идея да си дели сметката на 9-10 бележки, за да ги регистрира, сега да не вземе и това да се прихване....

# 95
Това е стар тарикатлък,една колежка преди време така събираше на децата от к всички топчета още първите дни.Иначе това за бележките сефте го чувам пък аз,явно за всичко си има тарикатлъщина.
Забравих да се оплача,вчера нямаше от препарата за диван или за стомана,всички други бяха налични.Попитах един служител,само вдигна рамене момчето че свършили и затова ги няма изложени.

# 96
  • Бургас
Ама тя тази лейди тук в темата директно го коментираше Grinning Ако кажете, трия за всеки случай...

# 97
Laughing Нямах представа, че тук е коментирано.. ти прецени тогава как да действаш. Обаче българинът е такава изобретателна душица.. защо не действа с размах, че да поведе този ЕС, не да е на опашката му. Bowtie

# 98
  • Мадрид / София
Е ми то имаше предложение една българка да оглави FMI тъй де, международния валутен фонд. Не знам дали я одобриха, но зарад нея щяха да променят правилата.
Извинявам се за off -ика.

# 99
  • Велико Търново
Пижамата е много тънка, не знам какво гледах като бях в магазина, но е просто тъничка памучната материя.

# 100
# 101
Някаква идея, каква е разликата между долнищста за 12лв от миналата седмица и тези за 17, които ще са следващата?

# 102
  • Пловдив
Някаква идея, каква е разликата между долнищста за 12лв от миналата седмица и тези за 17, които ще са следващата?
Нямям идея...ама да бяха пуснали до 170см поне или от мъжкото да има S.

# 103
  • 1st floor
И аз разчитах да не обикалям моловете за долнища на дребния. Но М ще му е голямо, а детското вече е малко... Rolling Eyes

# 104
  • Пловдив
И аз разчитах да не обикалям моловете за долнища на дребния. Но М ще му е голямо, а детското вече е малко... Rolling Eyes
точно, да...маратонките също са от 41.

Общи условия

Активация на акаунт