Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 370
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 185
  • shumen
Аз боти си взех миналата година,но бързо се разлепиха и ги върнах.Тази нямам да рискувам.

# 1 186
Моите лидлски боти от миналата година са здрави. На всичко отгоре и не пропускат. Но са друг модел, не като утрешните.

# 1 187
И аз имах от розовите боти от миналата година, и на мен ми се нацепиха, дали не се и разлепи подметката.... не помня, но само за месец бяха леш и ги върнах.
Ботите на дъщеря ми още на второто обуване се разлепиха отпред (подметката доста отделена беше и ги носих да ги шият), но на третия път вече се и нацепиха Stuck Out Tongue Winking Eye Жалко, иначе са страхотни като модел, визия, цвят, но лицевият материал не струва. Дано да е било до партида, но дали....

# 1 188
  • Козлодуй
Скрит текст:
В Т-маркет ще има якета от вторник за 30 лева в хартиената брошура ги мернах

# 1 189
Някъде в Пловдив има ли останало от тъмносиньото яке с цветя (моделът без качулка), номер 42- 44 италианска номерация? Май малко по-големи са в рамене/ръкави в сравнение с шареното в розово, да отида евентуално да пробвам...

# 1 190
  • София
Направо не отказахте с тия боти.

# 1 191
И аз се отказах от ботите..

# 1 192
  • София
То и без това имаше по 7-8 бройки от стока, аз за мъжките дънки отидох, по един размер от цвят. Дамските боти тепърва ги изкарваха сутринта, но и желаещи нямаше.

# 1 193
Джегингсите за момичета някой знае ли дали са с подплата?

# 1 194
  • София
Едва ли. И аз денс трябва да отида да взема.

# 1 195
Ние в темата може да не харесваме ботите, но в нашия филиал още в 10 ч. малките номера бяха силно намалели, а 37 нямаше нито един чифт.

# 1 196
Ние в темата може да не харесваме ботите, но в нашия филиал още в 10 ч. малките номера бяха силно намалели, а 37 нямаше нито един чифт.
Ами така е, като не са се допитали до мамите и не знаят 😸

# 1 197
Аз да се върна пак на якетата, ще ме извините, но като споменахте Уайкики влезнах в сайта. Та тези ли имате предвид?
https://www.lcw.com/bg-BG/p/short-coat-9S2472Z8-EUJ
50 лв, розово, предполагам че да.

# 1 198
Аз да се върна пак на якетата, ще ме извините, но като споменахте Уайкики влезнах в сайта. Та тези ли имате предвид?
https://www.lcw.com/bg-BG/p/short-coat-9S2472Z8-EUJ
50 лв, розово, предполагам че да.

Хмм, аз миналата година си взех такова тъмно цикламено за 35 от waikiki, май някакво намаление бях уцелила.

# 1 199
  • София
Ходих за мъжки дънки и аз. Основно тълпата беше на дамските ризи.
Видях само мъжките боти - отвратителни. Изглеждат пластмасови отвсякъде.
Харесах дамските елеци, с тази забележка, че не се закопчават и ще е малко проветриво с тях.

Общи условия

Активация на акаунт