Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 390
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София-Младост
В Младост-3 имаше якета, детски, дамски и мъжки...е не изобилие, но налични. Плюшки никакви нямаше.

teta75, харесват ми картините Simple Smile

# 1 171
В Waikikiто са наизвадили много сладурски убито пепелно розови якенца по 50 кинта, направо ме хвана яд, че си взех вече друго.

# 1 172
В Waikikiто са наизвадили много сладурски убито пепелно розови якенца по 50 кинта, направо ме хвана яд, че си взех вече друго.
Аз си взех жълто и аз умрях за розовото от уаикики 😭

# 1 173
Как ще умирате бре...днес с жълто, утре с розовко...само едно ли ще суркате. Кат хвана сопата...аааа ...докога ще ви уча. Тц..тц...

# 1 174
Аз цял ден чакам да кажете нещо за ботите дето пускат утре, да знам дали да ги купувам или да ходя боса по асфалта зимата Joy

# 1 175
No_frame bitch, ти поне може да върнеш жълтото. Ето още едно предимство при пазаруването от Лидъл.

# 1 176
Аз цял ден чакам да кажете нещо за ботите дето пускат утре, да знам дали да ги купувам или да ходя боса по асфалта зимата Joy

Аз имам зимни кожени боти от лидл. Изк.кожа де..
Тези май не са моят модел...но отиваш , мериш и решаваш..общо взето така процедираме.

# 1 177
В страни от горещата плюшена тема,от години купувам пилешко на Дюк от Лидъл за печене и супи,вчера съвсем случайно като взимах тарелката от витрината ми светна червена лампа,че пише съвсем друга фирма ,нещо като Роси или Моси,хвърлих опаковката......иначе графичния дизайн на опаковката едно към едно с Дюка,та имате ли някакви наблюдения ,тази имитация нещо ми мирише на гнило.....иначе супата е готова и стана хубава,но черна сянка на съмнение се е загнездила в мен,вече Disappointed Relieved
Мисля, че това Росо е ново име, или дъщерна марка на Дюк... някъде ми се беше мернало, производителя е същия, така че не се притеснявай.
И аз взех и загледах че не пише Дюк. Иначе опаковката същата като визия, имаше и в бели тарелки.
Преди тази опаковка, поне 3 месеца етикета беше с двете марки и пишеше "Дюк" става "Россо". Но явно не сте забелязали. Същото пиле е. Просто смениха името на марката.

# 1 178
Мога да го върна ,ама си го нося и му се кефя много,освен това повечето ми дрехи са милитари зелено и направо са се утЕпали за това жълтурче,ама пусто съм лакома и за розАвко Joy не е лесно
No_frame bitch, ти поне може да върнеш жълтото. Ето още едно предимство при пазаруването от Лидъл.

# 1 179
Миналата година купих на малката сиви боти от момичешките- супер изглеждаха, но се разлепиха още на второто обуване, а на третото започна "еко кожата" да се цепи като картон. Носих ги да ги шият, малката много ги харесваше и настоя- иначе аз исках да ги върна....Сега не ми се рискува точно с боти, иначе от сандали и други обувки от Лидъл съм била доволна.
Тета, твоите боти май не са разпадащи се като ботите на дъщеря ми. Joy

Както виждате, отвън директно се нацепиха, не е обикновено очупване на кожа...Дано тази година ботите да не са отвън като картон....

# 1 180
Информацията за кафе машината я има и на сайта
https://www.lidl.bg/polezno-info/obsluzhvane/vazhna-informaciya-za-klienta

# 1 181
От Уайкики имам вече няколко години яке пепел от рози с пух вътре, а не с вата. Скъсвам го от носене и постоянно получавам комплименти за него. Намират се много хубави неща там, често и 1:1 с Лидл примерно, но наистина Лидл има навсякъде, а и ги пускат по евтино. Но който не е успял да вземе от Лидл,да хвърли око на Уайкики.

# 1 182
И аз имах от розовите боти от миналата година, и на мен ми се нацепиха, дали не се и разлепи подметката.... не помня, но само за месец бяха леш и ги върнах.

# 1 183
  • София
Здравейте!
Опитах с търсачката, прочетох първата и последните няколко страници, но не намерих отговор и затова питам:
Някой има ли отзиви за месомелачката с приставка за домати Сълвър крест от Лидл?

# 1 184
  • София
Утре ще връщам мъжко черно яке от този модел, 56 н.
Не стана на човека, за когото беше купено. Ако някой
търси, мога да му го пратя, вместо да го връщам.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт