Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 393
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 155
Вчера отивам до нашия Лидл обнадеждена от Вашите мнения, че якета се намирали. Еми нямаше НИЩО, е...ти, само няколко от дългите, от елеци и помен нямаше, 2 от бомбърите и то големи. От детските същата работа, много ми харесаха, точно каквито търся, но 116 нямаше. Имаше малки за другото ми дете, но си имаме и не ми се даваха излишни пари. Много съм разочарована, магазинът е само един и е в друг град.

# 1 156
Кажете какво търсите, ако намеря ще ви взема, ако искате.

# 1 157
  • Бургас
Имам някакви спомени за пилешкото на Дюк, че щеше да му се сменя фирмата и името, та може и затова да е (ама не ми се търси в момента, извинявам се) Wink

# 1 158
  • Пловдив
Староселската лютеница добра ли е?

# 1 159
Хубава е, ама дали нямаше и картофи в нея, ако не ви притесняват...

# 1 160
В страни от горещата плюшена тема,от години купувам пилешко на Дюк от Лидъл за печене и супи,вчера съвсем случайно като взимах тарелката от витрината ми светна червена лампа,че пише съвсем друга фирма ,нещо като Роси или Моси,хвърлих опаковката......иначе графичния дизайн на опаковката едно към едно с Дюка,та имате ли някакви наблюдения ,тази имитация нещо ми мирише на гнило.....иначе супата е готова и стана хубава,но черна сянка на съмнение се е загнездила в мен,вече Disappointed Relieved
Мисля, че това Росо е ново име, или дъщерна марка на Дюк... някъде ми се беше мернало, производителя е същия, така че не се притеснявай.

# 1 161
  • до най-прекрасния мъж
В Лидл Асеновград има от якетата за бременни, ако някой се интересува. Като им махнеш платката отпред и затвориш циповете отстрани, са много хубави и изобщо не си личи, че са за бременни. Има и малки, и големи номера. За жалост на мен 44 ми е малко в бюста и не ми стана, а по-голям номер от тях по принцип няма. Имаше черни и сиви, доста бройки.
Ние добихме плюшен картоф. Само той+2 чушки бяха останали. Из пловдивските магазини не знам как ще е, този ни беше на път и се отбихме в него за неделния пазар.
Скрит текст:
В LC Waikiki има същите якета - в черно, тъмно синьо, светло розово, циклама и светло зелено. Е, цената не е 35 лв, а 50, но бройки има. Аз намазах от там. Всички са до 46, само зеленото е до 44 размер.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 16:10 от blue.angel

# 1 162
  • София
В страни от горещата плюшена тема,от години купувам пилешко на Дюк от Лидъл за печене и супи,вчера съвсем случайно като взимах тарелката от витрината ми светна червена лампа,че пише съвсем друга фирма ,нещо като Роси или Моси,хвърлих опаковката......иначе графичния дизайн на опаковката едно към едно с Дюка,та имате ли някакви наблюдения ,тази имитация нещо ми мирише на гнило.....иначе супата е готова и стана хубава,но черна сянка на съмнение се е загнездила в мен,вече Disappointed Relieved
Мисля, че това Росо е ново име, или дъщерна марка на Дюк... някъде ми се беше мернало, производителя е същия, така че не се притеснявай.
И аз взех и загледах че не пише Дюк. Иначе опаковката същата като визия, имаше и в бели тарелки.

# 1 163
  • В полите на Витоша :)
Някой питаше за сивото яке с шарена подплата--в нашия лидл има, 46 номер.
А кой е вашият Лидл?

# 1 164
  • София
Скрит текст:
Памук имаше ли в лидл? На няква хартиена овца трябва да й правим руното за даскало, а се оказа че вкъщи няма.
Има..пакетът е грамадански Simple Smile

Благодаря 😊

И друго питане имам - лед крушки Е14 дали има?
София, Люлин 5 - имаше такива крушки:
Скрит текст:
На каса чух, че имат круша и чушка, но били малко. Охраната се намеси и каза на жената, която се чудеше да вземе ли "Г-жо, ако ще взимате - взимайте. Не се чудете, че свършват."
Забравих да погледна за памук, че и на мен ми стана интересно предлагат ли.

# 1 165
  • have faith and be patient ..
И ние търсим във варна плюшки, но уви.. За сега греда на владислав и във възраждане няма

# 1 166
  • София
Важат ли точките утре и има ли налични някъде в Сф.

# 1 167
В Слатина имаше от лимоновия кекс. Като си изхвърлях бележката в тези големите кофи вътре, някой беше изхвърлил картонче с 4 точки.

# 1 168
  • София
Как изглежда този прословутат кекс и цена?

# 1 169
Памук има 200г на цена 1.99 лв. Оправихме овцата...ся се чудя останалите 195грама какво ще го правя 😆

Кекса

От 4лв на 2.79 лв..дълъг е. До хладилните витрини е при нас изнесен.

За крушките..да...и при нас на Филипс халогенни.Само Е14 останали. Е27 свършили.

Общи условия

Активация на акаунт