Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 396
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 140
Някой питаше за сивото яке с шарена подплата--в нашия лидл има, 46 номер.
Писаха ми, благодаря 🙂

# 1 141
Мнения за оформящите бодита от утре?

# 1 142
Памук имаше ли в лидл? На няква хартиена овца трябва да й правим руното за даскало, а се оказа че вкъщи няма.
Има..пакетът е грамадански Simple Smile

Виж в близката аптека...

В неделя ? Трудно...

# 1 143
При нас всички аптеки работят в неделя.

# 1 144
Утре ще ходите ли да се биете за ботите? Grinning

# 1 145
Здравейте! Вчера и на мен познат ми се оплака, че няма играчки. Обикалял други два филиала, че да вземе. Цял месец събирал 5 точки, че да вземе нещо.
teta за Овцата за училище вземи памук. Иначе рискуваш вашата да не е достатъчно мекичка Simple Smile Имам бойна задача да дооблека нашата.
За колани ще ходя аз, за боти - ако има, има.

# 1 146
Имам сиви  боти от миналата година -мега зле са ,в началото изхщглеждаха добре ,после се деформираха безобразно.....
Мнения за оформящите бодита от утре?
Дайте мнения,че да изляза по рано да се доредя до  килотите 😂

# 1 147
Килотите са много удобни. Дълбочки до кръста.  Боди не знам.

# 1 148
На външен вид ботите изглеждат добре в брошурата и се чудех дали си заслужават ... Никъде не мога да си намеря читави боти ,всички карат по един сезон и после не стават за нищо ... Grinning

# 1 149
Морков. Подариха на 3 точки.
Взех памук...благодаря.

Крушки имаше Филипс Е14..само че халогенни. Чудих им се...ама много гълтат. Ще търся утре лед/енергосп.

# 1 150
Сега бях в магазина на Черни връх, Хладилника, питаха за играчки, нямаше и им казаха да се обадят по телефона.

# 1 151
Еее, събрах днес точките -5, играчки нямало....не ща да се предавам , ще им пиша да ми доставят до моя магазин някоя играчка, ама дали ще ми обърнат внимание? Касиерката не ми даде надежда

# 1 152
  • Асеновград
Пишете и звънете за играчките.При предната игра с играчки на Ледена епоха, като не им достигнаха , пуснаха начин да се регистрира човек, и на база подадените заявки след време се получиха играчките.Щом са пуснали игра да си изпълнят условията.

# 1 153
Току-що пратих съоб. през формата за контакти в сайта на Лидл.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 14:43 от *Камея

# 1 154
Наистина ,темата става много досадна с тези играчки  Disappointed Relieved
Не ви виня ,но имам две деца и не го разбирам този напън и вълнения за тези прахосъбирачки ....жалко ,че тези евтини маркетингови стратегии работят  при  масата хора и най-вече майките ,да бяха давали точки за вибратори ,лейдис,разбирам,ама плюшени ягоди WTF Stuck Out Tongue Winking Eye
В страни от горещата плюшена тема,от години купувам пилешко на Дюк от Лидъл за печене и супи,вчера съвсем случайно като взимах тарелката от витрината ми светна червена лампа,че пише съвсем друга фирма ,нещо като Роси или Моси,хвърлих опаковката......иначе графичния дизайн на опаковката едно към едно с Дюка,та имате ли някакви наблюдения ,тази имитация нещо ми мирише на гнило.....иначе супата е готова и стана хубава,но черна сянка на съмнение се е загнездила в мен,вече Disappointed Relieved
И друго ,на листчето за съобщения на входа (А4, никой не го вижда и чете ,там си изтипосват гафовете) имаше съобщение за кафе машина  на Силвър Крест с техническа неизправност,нещо проблем с захранването и опастност от токов уред ,милото провери не е нашата,на сайта не пише нищо,проверих,вижте си вашите,изтеглят ги и връщат 💰

Общи условия

Активация на акаунт