Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 402
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 125
Детето ми е малко  и не съм събирала точки. Идва ми в повече цялата тази истерия и просия на точка. То поне да д нешо образователно или полезно.,пък ти...прахосъбирател. Добре, че приключи.

# 1 126
Ако някой има излишен банан, може да ми пише на лични. Stuck Out Tongue Winking Eye
Събрахме точките, ама никакви играчки няма. И не е честно да раздават точки при свършили играчки (според мен). Онзи ден ми казаха, че няма да получават повече играчки, имаше наредени в кашони само картофи и чушки и взех Картофчо- сладък е. Но на другия ден видях как раздават банан, ягода, патладжан- а уж нямаше да има от тях.
Малката винаги спи с играчка, нищо че е вече почти на 8. Нямах намерение специално да събирам точки за играчки, но понеже си пазарувам обичайно в Лидъл, а и ни подариха точки, събрахме за ягода, круша и картоф (който взех, защото чушките бяха едни такива смачкани). Малката искаше и банан, понеже това са и любимите плодове- не се е тръшкала, но като неочаквано събрахме точките и за банана ми се искаше да я зарадвам....
"Класирах се" за две якета и двулицева грейка в моя номер, доста дефицитни бяха май тази година, а в магазините все едно ураган е имало, якетата бяха разхвърляни навсякъде, смесени, скъсани опаковки, чат-пат скъсано яке или грейка без тик-так копче (как са ги мерели и събличали е ясно)- ужас, какви са тези "клиенти"..... Ща не ща, наложи ми се да ровя до дъното на кошовете- ами, то всички видове якета смесени. Rolling Eyes Доволна съм от якетата и от грейката, този път кройката на грейката ми се струва по-добра. Не ми пречи и други да имат подобни якета, така или иначе на всеки стоят различно. Примерно, видях баба на около 70 да мери яке бомбър и добре и стоеше, а на мен изобщо подобна кройка не ми отива Joy Все едно друго яке пробвах. А дългите якета са толкова basic цветове и модели, че лесно се "сливат с пейзажа", особено черните и тъмносините....
Имам въппос за новия двуфазен дегримьор за очи- като онзи който преди време продаваха в зелена опаковка ли е или онзи не беше двуфазен? Какво количество слагате? Пише няколко капки, но дали вършат работа....?

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 04:15 от dolce miele

# 1 127
Памук имаше ли в лидл? На няква хартиена овца трябва да й правим руното за даскало, а се оказа че вкъщи няма.

# 1 128
Преди известно време имаше два вида детски чаршафи - с розов десен за момичета и сив за момчета, с мече май. До скоро ги гледах на намалена цена при нас, но тогава не ми трябваха и сега са останали само розовите. Случайно да има някъде останали от сивите?

# 1 129
  • Пловдив
Памук имаше ли в лидл? На няква хартиена овца трябва да й правим руното за даскало, а се оказа че вкъщи няма.
Има..пакетът е грамадански Simple Smile

# 1 130
Като гледам Картофчо е най-НЕжелан....па я първо него взех Joy

И моя мъж искаше него да вземем, много усмихнат бил Wink малкия като види картофа и се усмихва като него.

# 1 131
Да, добра стратегия извадиха Лидъл.
То и моето е дете е голямо, но донесох в къщи едно стики, и започна да си ги търси след пазар, реди си ги до компютъра. И плюшката не дава да я подаря на някое дете, и така, туй то....
Sunglasses

# 1 132
teta75   импровизирай за овцата с макаронки, тоалетна хартия, тампони за разгримиране,
кафеени зърна, клечки за уши...
Сиренцето Май дей свястно ли е?

# 1 133

Благодаря 😊

И друго питане имам - лед крушки Е14 дали има?

# 1 134

И друго питане имам - лед крушки Е14 дали има?
Преди време имаше, от там купувах, обаче на скоро търсих и имаха само от стандартните крушки, дори и не енергоспестяващи. Не знам дали нашия филиал не се зарежда или са отлистени като цяло.

# 1 135
  • София
Лед крушките ги пускат в тематичните седмици, не са в постоянният асортимент.

# 1 136
За тематичните ясно...но май съм мяркала някакви отзад до чорапите ...

# 1 137
За тематичните ясно...но май съм мяркала някакви отзад до чорапите ...
Отлистват ги малко по малко. При нас бяха останали бройки от единия вид само.

# 1 138
  • София

Виж в близката аптека...

# 1 139
Някой питаше за сивото яке с шарена подплата--в нашия лидл има, 46 номер.

Общи условия

Активация на акаунт