Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 411
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 110
Такава е идеята на тези игри и подаръци, да
Подобна истерия имаше навремето с албумите на Билла и т.н.
Аз събрах точки с обичайния пазар. Пазарувам най много в Лидл

# 1 111
Днес и при нас нямаше плюшки. А направихме покупки за пълно картонче. Казаха да отидем утре.
За събирането на точките не сме купували нещо специално, от Лидл купувам доста неща, така че без проблем ги направихме. Имаме 5 играчки, само за едната ни подариха точки.
Моята щерка си играе с играчките. Преди бяха децата от детската градина, сега са съучениците. Надежда ги и им препо дава. 😂

# 1 112
В лидл орехово и този на царица Йоана имате ли представа дали има останали картофи от плюшките
? Simple Smile

# 1 113
Като гледам Картофчо е най-НЕжелан....па я първо него взех Joy
Ама щото кафЕв....ще ходи на оная другата плюшка. То и на вид..като такова го докарва...та детето е щастливо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 114
Като гледам Картофчо е най-НЕжелан....па я първо него взех Joy
Ама щото кафЕв....ще ходи на оная другата плюшка. То и на вид..като такова го докарва...та детето е щастливо Stuck Out Tongue Winking Eye
само той ми остана, за да запълним колекцията. Видях го днес в парка и ми хареса страшно много, най много от всички. Моята едногодишна (почти) госпожица не проявява особен интерес, но има време Grinning

# 1 115
И ние взехме първо картофа, много си е готин. Вчера взех още един, защото имах точки.

# 1 116
  • София
Детето много си играе с тях. Аз предполагах кои ще свършат по-бързо и първо взехме тях. Последно взехме чушката пък се оказа, че тя и харесва най-много. Grinning Ние наистина пазарувахме  този месец от Лидл заради играчките. Grinning Подариха ни 17 т, иначе трудно щяхме да успеем сами.

# 1 117
  • Мадрид / София
Нинджата какво е от плюшките? Това с червената черта на очите.

# 1 118
  • София
Чушка.

# 1 119
Ние нямаме чушка и това с коронка, ама няма да успеем. Здраве да е Simple Smile

# 1 120
  • София
Ние нямаме чушка и това с коронка, ама няма да успеем. Здраве да е Simple Smile
С короната е крушата.

# 1 121
В лидл орехово и този на царица Йоана имате ли представа дали има останали картофи от плюшките
? Simple Smile
В Лидъл Оряхово днес само чушки имаше. Картоф взехме от Лидъл на парк Възраждане.

# 1 122
нищо чудно в самия парк възраждане да съм видяла вашия картоф. И на мен този лидл ми е квартален, но вечерта в 19.30 нямаше нищо останало

# 1 123
Дънките за малки момчета от другата седмица дали са сполучливи? По принцип харесвам всичко на детската им марка, но дънки не съм  взимала досега. Някой с коментар от предни години Simple Smile
И скоро да са пускали машинка пилинг  за дрехи?

# 1 124
  • Точно където трябва
И в нашия Лидл не са останали. Аз се ядосах повече от детето. Мислех утре да звънна на националния телефон.

Общи условия

Активация на акаунт