Майка ми се държи неадекватно 😔

• 4 132
  • 33
  •   1
Отговори
Здравейте!Не зная как да започна...Много съм притеснена за своята майка.На близо 70 години  е и напоследък се държи меко казано  неадекватно. Обижда мен и детето ми без причина.Не живеем заедно държа да подчертая.Когато се опитам да разговарям  с нея, не ми се обажда и не ми вдига телефона...Честно казано  си мисля, че вече не е с всичкия си😔

# 1
Да няма деменция??

# 2
Възможно е да има деменция или нещо да са и объркани лекарства, ако пие такива.

# 3
Това си мисля и аз за жалост....Ще се консултирам със специалисти.

# 4
  • Down south
Не се разбиира, за какво точно става дума. Обижда те, но същевременно не иска да говори с теб.
Как, като човек с
Цитат
Аз самата съм с висше медицинско образование  от МУ 😉
търсиш мнение за състоянието на майка си във форума Close

# 5
Не се разбиира, за какво точно става дума. Обижда те, но същевременно не иска да говори с теб.
Как, като човек с
Цитат
Аз самата съм с висше медицинско образование  от МУ 😉
търсиш мнение за състоянието на майка си във форума Close
Съжалявам за оффтопика, но къде виждате предишните теми на потребителите, че аз не мога да се ги откривам?

# 6
Помислете си дали не сте обиди майка си, дали нещо вие първа сте я  засегнали. Дали не е възможно да сте забравили например рожден ден, друг повод, който е важен за нея. Може да е обидена и това да е нейният "вик за помощ". Дали не я пренебрегвате, не търсите съвети и помощ от нея.
Майката е най-функционалното същество на света и изведнъж децата отлитат, тя остава сама и самотна и това е много , много тежък период.
Аз бих се уверила първо в това и после бих мислила за други неща.
И бих се уверила лично, не по телефона.

# 7
Проверете и какви лекарства взема. Може и да не знаете.
Вижте дали някой "не й оказва помощ" - в пазаруване, чистене.. Има и такива хора, дават дори медикаменти с или без знанието и одобрението на възрастния или близките му. Много лесно възрастен човек става жертва на недобронамерени хора.

# 8
Напредващ стадий на деменция най-вероятно. Някои процеси са необратими.

# 9
  • Washington,USA
Да бе, деменция. Най-вероятно е такава попринцип и сега забелязваш понеже живееш отделно.

# 10
Явно нещо ти е обидена. Сама ли живее, често ли се виждате. Много малко информация даваш и няма как да гадаем.
.

# 11
Явно нещо ти е обидена. Сама ли живее, често ли се виждате. Много малко информация даваш и няма как да гадаем.
.
Сама живее.Не се виждаме често..

# 12
.

Ами виждайте се по-често. Тя е майка, всички търсят майка си за всичко и изведнъж като пораснат забравят за нея.
Много обидно отношение.
Представяте ли си колко е самотна.
И вашите деца ще пораснат някой ден. Днес давате душата си за тях, утре те ви забравят напълно и не намират време да ви се обадят или да дойдат да ви видят.
Вие вървите по пътя на майките си.
Днес е тя, утре сте вие.
Уверете се, в какво състояние е жената преди да я съдите, че си е загубила мозъка някъде.

# 13
.

Ами виждайте се по-често. Тя е майка, всички търсят майка си за всичко и изведнъж като пораснат забравят за нея.
Много обидно отношение.
Представяте ли си колко е самотна.
И вашите деца ще пораснат някой ден. Днес давате душата си за тях, утре те ви забравят напълно и не намират време да ви се обадят или да дойдат да ви видят.
Вие вървите по пътя на майките си.
Днес е тя, утре сте вие.
Уверете се, в какво състояние е жената преди да я съдите, че си е загубила мозъка някъде.

+1.
Този пост на Lanarte трябва да бъде сложен на видно място. Забелязвала съм много теми, в които се усеща как хора поставят себе си като Началото. Родителите са нещо там...

# 14
Да не се е пропила? За хапчета са писали. 
Към 70 годишна, не че не  е невъзможно да има деменция, но тя не идва изведнъж. Важно е и дали по принцип има сприхав характер, или е настъпила рязка промяна.

Страдала ли е от депресии, има ли висок холестерол, високо кръвно?
Има ли диабет?
Трябва да постоите известно време с нея, не става по телефона.
Да не е получила микроинсулт?

Общи условия

Активация на акаунт