Майка ми се държи неадекватно 😔

• 4 650
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
  • Down south
И аз съм се чудела.
Аз собствените си стари публикации не виждам, че камоли на други потребители. Може би е само за напреднали, а не някакви новаци като нас?

Никак не е трудно, както не е трудно и да се цитира мнение, без всички цитати около него Simple Smile

# 31
Има и такива, които си подпйиват просто, защото са алкохолици, без да им е тежко за нещо. И е много жалка картина.

# 32
Не знам какъв е случая с майката на потребителката. Явно двете си имат проблеми, не от вчера. Но рязка промяна в поведението може да е и здравословен проблем. Ако е с деменция, няма как да я оставят сама, ще направи беля. Така че разправиите и обиколката по лекари са неизбежни.

# 33
Здравейте!Не зная как да започна...Много съм притеснена за своята майка.На близо 70 години  е и напоследък се държи меко казано  неадекватно. Обижда мен и детето ми без причина.Не живеем заедно държа да подчертая.Когато се опитам да разговарям  с нея, не ми се обажда и не ми вдига телефона...Честно казано  си мисля, че вече не е с всичкия си😔
Тука може и да чуете много предположения,но само клиничен психолог ще може да направи реално изследване,с което да се ориентира лекаря ( според случая невролог или психиатър) дали е деменция или алкохол ,или разни други старчески болести. Така,че намерете начин да и запишете час да направи малко тестове.

Общи условия

Активация на акаунт