Имам нужда от съвет - мъжът ми пие, обижда ме и ми посегна

• 2 234
  • 21
  •   1
Отговори
Здравейте!
Става въпрос за една страна на мъжът ми която никога не бях виждала до сега. Да не сме заедно от кой знае колко много време, женени сме от 2 години. Доста често пие бира, понякога първата работа сутрин му е това, но твърд алкохол рядко. Та…вчера излязохме и отидохме в друг град на заведение, в случая аз бях шофьора. Сядаме, но той се беше напил вече от обяд и ми казва да си поръчам да пийна и аз нещо, защото ще спим там. Момента в който си поръчах за пиене, стана ужас. Почна се ти си боклук, събирай си багажа, ти си такава ти си онакава, на мен ми е през оная работа за теб, с теб съм просто ей така, парцалките да си събереш. Прибрахме се вкъщи, дори родителите му дойдоха да проверят какво се случва, беше тръгнал да ми посяга дори. Също така той е на 30, а аз сега направих 20.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 12:30 от Анонимен

# 1
Ами, послушай го! Събирай си нещата и с 200!

# 2
не знам какъв е въпросът, но отговорът е един - събирай си багажа и си отивай преди да сте направили бебето

# 3
  • Далечният изток
Да, и?
Какъв съвет очакваш?!

# 4
Послушай го и си събери багажа. Едва ли очакваш да прочетеш нещо различно от това?

# 5
При всеки скандал, който е маловажен, да речем забравила съм да взема хляб от магазина. Отговорът е един “събирай си багажа, не желая да те виждам”

# 6
Добре... Какво чакаш още, защо не си събрала багажа?

# 7
  • Далечният изток
Ми събирай си го, що се натискаш да стоиш там, където не те зачитат за човек?!

# 8
Като човек, виждал такива ситуации в родата си: довери ми се и бягай веднага. Този ще ти съсипе живота изцяло. Не хиперболизирам изобщо.

# 9
Когато си тръгна при майка ми, аз не изпадам в такива подробности, за да не я притеснявам, но той идва и си ме взема пак. Снощи когато стана това, родителите му дойдоха и ме защитиха, при което той побесня, естествено, той няма да помни нищо. За мен това че е пил не е оправдание, колкото и да е аз съм му жена, очаквам уважение

# 10
На гръб ли те носи към пещерата?
Като дойде следващият път, извикай полиция.

# 11
но той идва и си ме взема пак
взима те, защото искаш да се върнеш

# 12
  • Далечният изток
Ама ти хубаво очакваш уважение, ама как го очакваш точно?
Поредната, дето си мисли, че е толкова прекрасна, че заради нея пияният боклук ще се превърне в принц.
Ми вярвай си, като ти е толкова акъла...

# 13
Добре... Какво чакаш още, защо не си събрала багажа?

Харесва и. Може да е от Перник Joy

Сега сериозно.
Като те гонят, бягаш, като ти дават - взимаш.
Елементарно авторке.

Ами имаш няколко варианта.
Тръгваш си с 200 и приключваш комуникация с този човек. Явно деца нямате, още по-добре.
С пиянде да се хванеш, значи, че и на теб ти има нещо.

Или пък продължаваш да живееш с него. Значи ти харесва да те бият, унижават, гонят, а ти му лижеш краката.
Това е втория вариант.

Или пък се записваш на карате, кунг фу, самозащита  и почваш ти да го малтретираш.

Айде, виж какви хубави съвети ти дадох. Цели три варианта.

Той те бил вземал. Абе я не на мен тия.Как баш те взима,ако ти не искаш.
Сама си си виновна.
Уважение очаквала. Смея се.
Факта, че съжителстваш с този доказва, че ти не се уважаваш и няма как теб да те уважават.

Дадох моите пет стотинки.

# 14
  • София
Съжалявам, ама аз не вярвам Според мен е провокация. Какво се очаква от човек да отговори: "Ми стой си, търпи си да те обижда и унижава, пък ако те пребие и после те четем в криминалната хроника - ще поцъкаме с език и туй то."

Общи условия

Активация на акаунт