Имам нужда от съвет - мъжът ми пие, обижда ме и ми посегна

• 2 238
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
И ти досега не си си събрала багажа защото..? Ще се напива тоя, ще ме обижда, ще ми посяга, ще ме гони всеки път и аз ще стоя…. От какъв зор? Мъжете ли свършиха? На 20 си- животът е пре теб. Събирай си багажа и се махай преди да е станало бебето, че тогава ще видиш какво е ад. А, да, не! Той няма да се промени!

# 16
Стой си. В един момент може да се окажеш в куфар.

# 17
  • Далечният изток
Не бе, съвети как да го промени, така че да стане съпруг за пример.

Оххх, те и за дете правят опити... Така ли се надяваш да го промениш, като му родиш едно дете?! Е те тогава барабар с бебето ще те гони.

# 18
колкото и да е аз съм му жена, очаквам уважение

Не си му жена, а неговата кална изтривалка. Ако искаш да си жена, партньор, ще трябва да си с истински мъж, а този не е.

# 19
Когато си тръгна при майка ми, аз не изпадам в такива подробности, за да не я притеснявам, но той идва и си ме взема пак. Снощи когато стана това, родителите му дойдоха и ме защитиха, при което той побесня, естествено, той няма да помни нищо. За мен това че е пил не е оправдание, колкото и да е аз съм му жена, очаквам уважение
Но, как може да се уважава глупава жена? На мен ми е интересно, как идва и си те взема от майка ти. Сгъва те в някой куфар или просто те хваща за косата и те завлича обратно?

# 20

Оххх, те и за дете правят опити... Така ли се надяваш да го промениш, като му родиш едно дете?! Е те тогава барабар с бебето ще те гони.

А не, не мога. Тази жена си заслужава съдбата.
Излизам от темата.

# 21
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт