Момиче интимни части

• 1 144
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, искам да попитам някой от вас дали е срещал този "проблем" при момиченцата. Когато беше малко детето и я слагахме в столче за хранене от време на време се опъваше и си натискаше интимните части в пластмасата на стола(която ги държи да не изпаднат) според жена ми не било така, според педиатърката си опъвала краката. Е да де ама сега на година и половина като си ляга вечер се завърта по корем и си слага шишето отдолу и нещо се мърда. Когато я питам има ли нещо, боли ли те( не че може да отговори) не издаваа нито звук и седи така. Има вечери в които докато си държи шишето там издава леки звуци. През другото време детето не се пипа там, не се чеша. Много ми е странно и за това искам да попитам нормално ли е ? Притеснението ми идва от това, че още отдавна ми направи впечатление и според мен не беше нормално нещо, но според другите си въобразяявах ама его на сега това прави. Детето няма обрив или нещо друго никога не е имала някакви проблеми.

# 1
Няма нищо, което да е обезпокоително в случая, освен Вашето втренчване в това

# 2
Няма нищо, което да е обезпокоително в случая, освен Вашето втренчване в това

Хахаха бях забравил по тия форуми какви специалисти има Grinning ставаш за педиатър

# 3
Детски онанизъм. Нормално е, и ще отмине.

# 4
  • София
Питайте жена си за удобството на дамските превръзки.
Бебе с памперс 24/7…

# 5
  • Tezor Obliš
Хахаха бях забравил по тия форуми какви специалисти има Grinning ставаш за педиатър
Ето и една стара тема по същия въпрос, има мнения и от специалисти. Въпреки че вече са ти отговорили, но по някаква причина не искаш да приемеш тези отговори и държиш да търсиш проблем там, където го няма...

# 6
Предполагам детето е с памперс,надали усеща нещо през него . Ако използвате мокри кърпи е възможно да й създават дискомфорт. Пробвайте да ги спрете  и вижте дали ще има резултат

# 7
Срещала съм, и не е проблем. Изобщо не го мислете.

Общи условия

Активация на акаунт