Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 415
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 095
Няма и при нас ни точки,ни плюшки.Някой ако минава през Кърджали и иска 3 точки да пише.

# 1 096
  • София
Днес в единият Лидл имаше течен Формил с марсилски сапун, купих си една туба, сега да видим как пере.

# 1 097
  • София
Той си е в постоянния асортимент. Само дето след пране дрехите изобщо не миришат на марсилски сапун.

# 1 098
Здравейте, в Лидл Борово не са останали никакви останали играчки..

# 1 099
  • In transit
На мен телешката наденица ми хареса. Цепнах ги на две по дължина и на сух тиган с малко розмарин ги изпекох. Станаха чудни.

Забърсах един картоф с последните точки.

# 1 100
  • софия
Телешкото не ми допадна хич. Така ми се беше прияло телешко варено... ама на конци и като ластик стана Disappointed Ще се изяде, ама сухо, сухо...  Взех и кайма телешка. ОК беше на аромат и вид, ама или много солена или аз нещо съм се изложила готвейки яденето и само мъжО ще хапва, че на мен ми е безумно солено Joy
На мен, за изненада, ми се получи. Сложих го със сол, черен пипер и сметана в йенската във фурната.
За вареното е хубав джолана.

# 1 101
  • София
Последно пиша как виждам аз :
Безплатно е при все,че не си стъпил в Лидъл и си се сдобил със заветният "комплимент",който магазинът решил да дава т.к.оставя всеки от нас прилични суми.

Аз не пазарувам в К.,но събра синът всички топчовци или там каквито бяха защото му ги подаряваха.Дали не са ми безплатни пък Grinning

# 1 102
Тия плюшки като ги съберет какво ги правите?
Имам колекции от стикита от минали кампании които ги развозвам в колата, просто защото вкъщи нямам място. Едни енгри бърдси, цялата колекция  от била преди две години ги мушнах в контейнера на БЧК. Ясно, че кефа е събирането, а после.....

# 1 103
  • София
Събират прах и акари какво Grinning

# 1 104
Стикитата ги подарихме на едно мъниче. Някакви играчки от ледена епоха от кой знае кога сега отиват при едно запалило се детенце. Имам 5 играчки от тази игра, вероятно ще се подмятат малко и ще заминат при някое мъниче съседче.
Лидл Вардар също няма играчки, приятелка е бясна

# 1 105
Който има картонче с всички точки...и на него ли няма да дават след 29.09? Или просто спират да дават точки тогава?

# 1 106
  • София
Който има картонче с всички точки...и на него ли няма да дават след 29.09? Или просто спират да дават точки тогава?

Ами то май играчките свършиха. Сутринта имаше огромен метален кош, пълен догоре, в 6 вечерта имаше малко жълти на дъното.

# 1 107
Не знам и аз какво беше това чудо с тези играчки. И малката много ги хареса и с помощ от приятели успяхме да вземем всичко без картофа. При нас имаше стотици картофи, но нямам повече точки, а и нищо не ми се купува. Особено пък за 100 лв. Щерката е супер разочарована, а аз я излъгах, че ще вземем картоф следващия път като ги пуснат.

# 1 108
Складовете са пълни май. Днес охраната ми вика : елате ако искате в склада да видите че само чушка и картоф са останали. На въпроса има ли др.видове.
Та си мисля че има още.

# 1 109
  • Варна
Извинете, ама явно щото детето ми е голямо, но като чета вълненията за въпросните плюшки и ме избива на смях.

Браво на маркетолозите на Лидл, накараха хората от тях да пазаруват, а не от Кауфланд и сие. Сигурно потъркват ръце, подхилкват се под мустак и се чудят каква нова маркетингова стратегия да ви спретнат. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт