Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 418
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 080
  • have faith and be patient ..
Точки за Варна някой има ли на сърце? 2 бр?  Зона младост? Simple Smile

# 1 081
Аз правя много хубав кекс с лимонада и лимонова есенция и хич не купувам този от Лидл . Веднъж взех от него, много ми биеше на лимон и не ми хареса.

# 1 082
Да, играта е до 29-ти. А и до 30-ти да беше, не знам има ли такива извънредни куриерски услуги, които сега по това време да приемат пратка...може да има, не съм проверявала.

Аз молех за точки. Не знаех,че играта свършва утре.

# 1 083
Купи си от олх. С тоя куриер златна ще ти излезе играчката. По 5 лв прждават пълно картонче.

# 1 084
Не се заяждам,ама цял месец защо не се организирахте до сега да си вземете щом толкова я искат децата ви?Моят е още малък и не разбира,но им се радва и ги гушка.След време ако иска ще събираме разни неща,но няма да чакам последния момент и да ми излизат на тройна цена.
Ние днес сме на седмичния пазар,ако има плюшки ще вземем една последна,ако не здраве да е 😊

# 1 085
В олх плюшени играчки по 10лв бройката
Ягодката от 14 до 20 😲
Тия хора не са у ред
За тези пари ще си купиш къде по качествена
Бих взела играчката , само ако е безплатна

# 1 086
  • София
Тя не е безплатна така или иначе играчката.

# 1 087
  • софия
Ако пазаруваш от Лидл баш е безплатна.

# 1 088
  • София
Разбира се, пазаруваш без пари и дават точки за зелените ми очи.Grinning

# 1 089
Кумата ми излъгала нейното 4 годишно, че дават само по една играчка на семейство.
Малкото питало що друго детенце имало две.
Малкото хитро, ама кумата казала, че сигурно някой друг му е подарил втората.
И малкото ми звъни вчера да ме моли да му подаря и аз.
Ще събирам тая вечер точки от нашите и от свекърите и утре ще ходя да му взимам една играчка Grinning
Луда работа с тия играчки Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 090
  • софия
Вероятно през останалото време, извън събирането на точки, пазаруваш без пари и точно, и само сега плащаш.
Пазаруването е винаги с пари.

# 1 091
  • have faith and be patient ..
Искат се точки сега, преди края на играта ако някой има примерно 1 т. И няма намерение за 2 дни да ги докара още 4.. И така тя му става излишна, но пък нужна за някой който му липсва само 1.. Стига с тия въпроси защи, кога, как.. Преценил някой питал, ако някой има излишни има, ако не - подминава поста и точка..

# 1 092
  • София
    Вероятно през останалото време, извън събирането на точки, пазаруваш без пари и точно, и само сега плащаш.
    Пазаруването е винаги с пари.

Не се разбираме явно,здраве да е.

Ботите от другата седмица дали държат на дъжд?

# 1 093
    • София
    Върнаха й парите, но нови точки не успя да изкрънка. Някакви машини в куфари връщаше.
    че в олх е голям битак станал, кеф ти точки кеф ти плюшки, ягоди.. 😂
    https://m.olx.bg/sport-knigi-hobi/antiki-i-kolektsii/detski-kole … allery&page=2

Иначе не виждам м. кърпи на Сиен нещо, джобните... Също и снакса от 200г с мак и сусам.
    Ще видя и в Борово.

# 1 094
    • Бургас
    Тя не е безплатна така или иначе играчката.
    На мен ми излязоха напълно безплатни и седемте играчки пък Wink Лидл ми е магазина за ежедневно пазаруване и не съм се напънала да купя нищо излишно за да получа точки. Нормалното ми пазаруване + подарени от други клиенти точки на 2-3 пъти и имаме и седемте. Дали не са ми безплатни? Blush
    Хлапето се кефи и на Angry Birds, но като се има предвид че в Билла пазарувам на 3 месеца един път, нямаме от техните фигурки. Виж за тях, ако трябваше да се напъвам, щяха да ми излязат скъпи, изсмуквайки си от пръстите какво да купя заради заветните фигурки.

Телешкото не ми допадна хич. Така ми се беше прияло телешко варено... ама на конци и като ластик стана Disappointed Ще се изяде, ама сухо, сухо...  Взех и кайма телешка. ОК беше на аромат и вид, ама или много солена или аз нещо съм се изложила готвейки яденето и само мъжО ще хапва, че на мен ми е безумно солено Joy

Общи условия

Активация на акаунт