Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 404
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 215
Ако кажете и авокадо в мрежа , че ще има, цена няма да имате Wink

# 1 216
Био кокосово брашно не помня да сме имали.
Пийк, като започнат доставките, ще свирна Simple Smile

# 1 217
На Драгон има ....в някои само филиали обаче. Кокосово...

# 1 218
  • Пловдив
Не мога да намеря отговор на питането затова да пробвам при вас. Сандалите ми, купени в края на април са със сцепена подметка. Каква е гаранцията на Лидл за обувки, закупени от тях? Пазя касова бележка...

# 1 219
Значи ги носиш с касовата бележка в магазина.

# 1 220
  • София
Срокът за връщане е 3 месеца. Не знам за обувки да имат по-голяма гаранция.

# 1 221
  • Г. О.
Здравейте. Ботите, които са пускани миналата година и които някои от вас имат, същите ли са като тези в момента? Интересува ме дали не сте доволни от ботите в Лидл като цяло или конкретно само от тези?

# 1 222
  • Пловдив
На клиентския телефон ми отговориха, че законовата гаранция е 2 години, за обувки Wink .

# 1 223
Точно така. Като първите 6месеца криентът не грябва нищо да доказва-дефектът се предполага.

Връщането пък няма нищо общо с рекламация и гаранциите.

# 1 224
  • София
Еха, почвам да купувам обувки само от Лидл. Simple Smile

# 1 225
Ей супер за бадемово, тъкмо иде зима, време за сладкиши. Само да не са вдигнали цената, че започнах да хълцам като го гледам по другите магазини.
Кокосово взимах на Драгон, но си намерих на пазара на друга фирма - 3 кинта за 500 гр, супер.

# 1 226
Леми, може ли на ЛС коя е другата фирма, линкче/снимка как изглежда кокосовото брашно и откъде го купуваш? Heart Eyes

# 1 227
Бадемовото брашно го видях и аз вчера, но изобщо не обърнах внимание, може би беше 5-50лв и май 200 гр, но друго търсех и не запомних.
Да дам отново отзив, вече след няколко ползвания на чугунения тиган - доволна съм, е, малко лепне храната (очаквано, не се оплаквам), и във фурната го пробвах- изобщо ок е за мен, но нямам и база за сравнение с други чугунени.

# 1 228
Dolce, от магазина с големите буркани с подправки на витрините, на Женския пазар, на спирката на трамваите посока булевард Стамболийски. Имат магазин и на спирката на трамвая на Димитър Петков, ако не го знаеш, свиркай да ти го напиша по-подробно:

# 1 229
  • София
Момичета, моля ако някоя е купувала от телешкия стек аламинут на Лидл, да ми сподели как го приготвя.

Общи условия

Активация на акаунт