Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 872
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 645
И аз чета..основно на унгарски и румънски език...както стана ясно..Joy

# 646
чудя се може ли да се ползва в фурна,

Може. Аз само там я използвам да пека разни меса.
Стават много вкусни, крехки.

сподели, моля техниката Yum
Как е в сравнение с печено в гювеч?

# 647
  • София
Започнали са да раздават точките. Днес отидох с майка ми, аз със сметка 33 лв, тя със сметка 23 лв и на двете дадоха по 3 точки, така събрах за две "животни". Още не сме решили кои.

Мерих иначе и няколко дрехи, жилетките, особено жълтата много хубав цвят, обаче пък нямаше xs и малко се почудих дали да взема S. Не обичам широки жилетки. Реших да пробвам и якетата от миналата седмица, жълтото пак много готино, ама не знам дали чак като за 50 лв и пак нямаше 34, а черният вариант ще събира косми и ще се виждат много, същото и със суичърът, втален модел, супер кройка, но още в коша целите бяха във власинки и косми. Имам котка и не посмях.
Впрочем много съм доволна от скаридите, че пак ще ги пуснат, ще купим поне 4 тарелки този път, предният път свършиха за два дни в нашия Лидл.

# 648
  • In transit
За пореден път изказвам разочарование от бакпулвера на Лидл (по 10 бр. в опаковка). Откакто се помня правя кекс, който винаги става сполучлив, е, с лидълския бакпулвер не бухва добре и после кексът мирише на сода за хляб. Преди продавха пакетчета на бройка, беше много хубав.
И ванилената им захар не струва.
За това ли са ми содени и гадни кексчетата. Аз вече загубих вяра в себе си, мислех, че нещо аз бъркам Grinning От доста време купувам от него и последната опаковка ми прави впечатление, че има такъв ефект, но не знам кога е купувана.
Да не си сменила брашното? Защото и това има значение.

Виновна съм, не го бях прочела, не предполагах, че и в маслини го слагат.

Защо трябва да ви подсещат за кашкавала, вие брошурата не си ли я четете? 🤔
Току що я прелистих пак брошурата, но не го видях този кашкавал. Може ли снимка и цена?

# 649
Скрит текст:
За пореден път изказвам разочарование от бакпулвера на Лидл (по 10 бр. в опаковка). Откакто се помня правя кекс, който винаги става сполучлив, е, с лидълския бакпулвер не бухва добре и после кексът мирише на сода за хляб. Преди продавха пакетчета на бройка, беше много хубав.
За това ли са ми содени и гадни кексчетата. Аз вече загубих вяра в себе си, мислех, че нещо аз бъркам Grinning От доста време купувам от него и последната опаковка ми прави впечатление, че има такъв ефект, но не знам кога е купувана.

Току що я прелистих пак брошурата, но не го видях този кашкавал. Може ли снимка и цена?
На страница 9, 6,69 лв. за 400 гр.
И аз доста търсих.
Сега остава да е друг.

# 650
  • In transit
Скрит текст:

На страница 9, 6,69 лв. за 400 гр.
И аз доста търсих.
Сега остава да е друг.
Ха, голямо благодаря. В моята брошура...на 9-та страница има мъфини, кремвирши, картофи уеджис и някакви бургери. Сега видях въпросната страница 9 с премиум продуктите в онлайн брошурата им.
Това си е дискриминация направо... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 651
Като имаш онлайн брошура, защо листиш тези хартии Laughing

Да питам сега за тази промоция - боба и консервите с домати, дето всеки втори продукт е на половин цена- доматите хубави ли са ?

# 652
Mikkey, не е брашното, вкуса е много соден, но тъй като използвам от години само този бакпулвер и никога не е било така, та не го подложих на съмнение, реших че аз нещо системно греша.

# 653
  • София

Да питам сега за тази промоция - боба и консервите с домати, дето всеки втори продукт е на половин цена- доматите хубави ли са ?

Това не е консерва с домати, а концентрирано доматено пюре.
Дали е хубаво от към химикали не знам, не ме интересува.  Но на мене ми е вкусно като гарнитура към кренвирши, сирене, кашкавал. Мажа го в основата на пица с гръцките питки.

# 654
  • shumen
Доматеното пюре е хубаво.Аз го използвам за пици или за сос към кюфтета.

# 655
Аз ще си накупя повечко  утре, да си имам. Мерси !

# 656
tays , видяла си грамажа на дом.пюренце, нали?Да не се изненадаш от мини консервичката?
Скрит текст:

# 657
Малки са, да, но удобни за 1 ползване. Тъкмо да не ми стои отворена в хладилника.

# 658
Скрит текст:
tays , видяла си грамажа на дом.пюренце, нали?Да не се изненадаш от мини консервичката?
Скрит текст:

Не бях, сега се смея тук сама Joy
Добре, че ме предупреди, поне да зная какво да търся. Аз си направих списък и на това пюре няма да му се размине.
Дано да са останали чадъри,  лупи и разни други неща, защото цяла седмица не можах да отида .
Имам някакъв обикновен лилав чадър от Лидл, изцапах го с мастило, попочистен е , доколкото можах, ама толкова съм доволна, че имам чувството, че това е първият ми свестен чадър.

# 659
Аз така се бях засилила по едно време за едни консерви с царевица, бяха или на подобна оферта, или две на цената на една, не помня точно вече. Да кажем че се изненадах като ги видях какъв детски размер са, кой да ти гледа и грамажа в брошурата... Grinning
За доматено пюре обаче ми се вижда удобно, по-голяма консерва или буркан би стояла отворена в хладилника, понеже няма как да я изразходя наведнъж.

Общи условия

Активация на акаунт