Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 755
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И на нас ни дадоха без поискване, ама бяхме с децата. Даже охраната ни даде 2 допълнителни точки  и станаха 5. Още не сме взели играчка де, трябва или да съберем за още 1, че децата са ни 2 или тази да я подарим на някое близко детенце по-малко.

# 226
  • Plovdiv, Bulgaria
Някой отзиви за ароматизиращия пулверизатор? Дали става за овлажняване на въздуха?

# 227
  • Мадрид / София
Някой отзиви за ароматизиращия пулверизатор? Дали става за овлажняване на въздуха?
+1

# 228
  • Варна
Минах сутринта и се отчетох с маша за къдрици (много й се точих, да видим как ще се представи), четката с естествен косъм, клещи за кожички и нокторезачки. От машите имаше само 12 броя, от четките - 10. Предполагам, че ще свършат като топъл хляб. Ще следя за отзиви, че чак вечерта ще мога да ги тествам. Иначе персоналът е любезен и адекватен, нямам забележки.

# 229
Отзиви дадоха за машата. Недобри.

Да докладвам за зарядното на уреда ми за прозорци:
Снощи писах на имейла, даден в книжката на уреда и посочен като адрес на сервиз в БГ. Сутринта ми отговориха от Лидл-горещата линия, и ме препратиха към Бушона и да се обадя на 0890191192. Обадих се и киселата госпожа отсреща ми скофти деня: Арогантно отношение и държание!
Обясни ми, че за моя модел нямат зарядно реревно, имат за по-новите модели. Това и аз снощи разбрах, рових в сайта на немския сервиз на Лидл. Зарядните за по-новите уреди нямало да паснат на моя стар модел. После ме попита откъде съм - ако съм била от София, да съм отишла при тях с уреда и да пробваме ще пасне ли зарядното. Тук признавам си, се обърках тотално...попитах я все пак става ли зарядното или не става. Защото веднъж казва че нямало да пасне. Веднъж ме вика да пробваме - то ако е сигурна че не пасва, защо по дяволите ме вика да пробваме. Значи не е сигурна. Отделно звучеше сънена и неадкватна.
При която тя се изнерви и откачи, започна да ме обвинява че съм противоречала постоянно ...

Както и да е, писах на Лидл и наистина го мисля - ако отношението на сервиза, с който работят, е такова, ще ме загубят като клиент и няма да купувам уреди от Лидл!

Та накратко да си пазите зарядните да кажа Simple Smile Моят уред е на 4-5- години май, стар се води, след него излизаха нови модели, та за старите уреди не поддържат резервни части явно. Което е тъпо...защото като изтекат три години, уредът е на доизживяване - няма извънгаранционна поддръжка.........

Последна редакция: пн, 09 сеп 2019, 10:25 от teta75

# 230
Днес напразарувах стабилно за мен и мъжа ми - долнища, горнища, маратонки и събрах точки за една награда ягодка Simple Smile В Сливен дават точки и мъжа след мен ни подари неговата.

# 231
  • Асеновград

Да докладвам за зарядното на уреда ми за прозорци:
Снощи писах на имейла, даден в книжката на уреда и посочен като адрес на сервиз в БГ. Сутринта ми отговориха от Лидл-горещата линия, и ме препратиха към Бушона и да се обадя на 0890191192. Обадих се и киселата госпожа отсреща ми скофти деня: Арогантно отношение и държание!
Обясни ми, че за моя модел нямат зарядно реревно, имат за по-новите модели. Това и аз снощи разбрах, рових в сайта на немския сервиз на Лидл. Зарядните за по-новите уреди нямало да паснат на моя стар модел. После ме попита откъде съм - ако съм била от София, да съм отишла при тях с уреда и да пробваме ще пасне ли зарядното. Тук признавам си, се обърках тотално...попитах я все пак става ли зарядното или не става. Защото веднъж казва че нямало да пасне. Веднъж ме вика да пробваме - то ако е сигурна че не пасва, защо по дяволите ме вика да пробваме. Значи не е сигурна. Отделно звучеше сънена и неадкватна.
При която тя се изнерви и откачи, започна да ме обвинява че съм противоречала постоянно ...

Както и да е, писах на Лидл и наистина го мисля - ако отношението на сервиза, с който работят, е такова, ще ме загубят като клиент и няма да купувам уреди от Лидл!

Та накратко да си пазите зарядните да кажа Simple Smile Моят уред е на 4-5- години май, стар се води, след него излизаха нови модели, та за старите уреди не поддържат резервни части явно. Което е тъпо...защото като изтекат три години, уредът е на доизживяване - няма извънгаранционна поддръжка.........
Явно това в последно време им е политика. И мен ме пратиха към немския сервиз за развалената прахосмукачка.Уж имало оператори говорещи български, оказа се че няма.След 3 дни ми звънна някаква госпожа да пита какъв е проблема и защо не са си свършили работата в България, щеше да пише на mail и все още си чакам включването трета седмица. Иначе на касата ме питаха защо съм се оплакала че не са свършили нищо към централата. На касиерката и казах това което и ти че повече уреди от Лидл не , бяха ми приоритет заради гаранцията, но щом си променят политиката ги отсвирвам. Прахосмукачката така си седи в гаранция развалена.

# 232
  • Варна

Отзивите за кофти маши бяха за други марки. Следя за тази, защото Лидл пускат такава за пръв път.

# 233
А какво мислите за поставките за ножове от миналата седмица? Вчера си взех един комплект ножове намален с 30% и сега се чудя за поставка.

# 234

Отзивите за кофти маши бяха за други марки. Следя за тази, защото Лидл пускат такава за пръв път.

Тази не е ли същата...от 2017г?
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=970230929783082&id=104 … a.222494937890022

# 235
Тъкмо навреме влизам в темата, моят уред за прозорци се развали😥 от по-старите е.

Тета, ако не намериш зарядното, ще ти дам моето.

# 236
Нищо..ти питай все пак в сервиза дали няма да го отремонтират. 0890191192 е телефона. Виж номера - IAN на твоя уред...преди да звъннеш.

Много мило, благодаря 😊
Първо виж обаче какво ще ти кажат.

Аз ще питам една потребителка във форума и съм сигурна че ще ми посочи зарядно което да става. За PAV1 говоря...много е навътре в тези неща☺

# 237
Снимай как изглежда... жак ли как се казва. Може да има универсални зарядни, които да свършат работа . Знам ли, разсъждавам "на глас"

# 238
Ще има я....и аз така мисля.
Обаче уредът нищо че свети в червено...бръмчи пущината и дърпа Joy
Мога да мина още веднъж че и дваж джамовете...😆

# 239

Тази не е ли същата...от 2017г?
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=970230929783082&id=104 … a.222494937890022
Тази къдри малко, ако е на макс температура. Пропуснах срока да я върна и отлежава не ползвана

Общи условия

Активация на акаунт