Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 818
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 405
Обяснете ми за скир-а от предстоящата брошура. Това тип извара ли е?

# 406
Не е тип извара. Особен млечен продукт е. Според начина на производството му скир може да се определи като вид сирене (исландско, подсирва се със сирище като всяко сирене),но на вкус и на външен вид реално наподобява цедено кисело мляко.

# 407
И е силно обезмаслено, имайте го предвид че това не на всекиго допада. Иначе да, то е май хем подсирено, хем подквасено, за вид сирене си се брои. Ако беше по-маслено сигурно щеше да прилича на нашенския катък... ама не е.

# 408
Някой знае ли дали чадърите от следващата брошура са сгъваеми?

# 409
  • София
Някой знае ли дали чадърите от следващата брошура са сгъваеми?
Е аз несгъваем не съм виждала,при това пише автоматичен,т.е натискаш копче и се отваря.

# 410
Щото казват, че се разбива, но сигурно не в този смисъл, който си мислех.
Наскоро разбивах от сметаната на Пилос, чудесно си се разби, макар че в кутията вярно е малко неравномерна консистенцията като я отвориш. Тези кутии обикновено ги срязвам целите и си обирам всичко дето е вътре. Навик ми е, аз и за готвене вземам  същата сметана.

А малко... половината е гъст пребит крем, а другата половина прясно мляко... Нещо такова беше моето. А преди време съм купувала доста и си беше еднородна смес май.

# 411
Нищо й няма, разбивай смело. Нямам спомен и преди да е била еднородна. То вярно че мнооого рядко правя нещо сладко и разбивам, но за готвене все такава си купувам. Малко или много си е била все така нееднородна, после като се разбие или пък разбърка в соса и си е добре.

# 412
  • Бургас
soul81, взела си от дифузера, чиято основа е триъгълна, нали? На мен той ми хареса повече, но прочетох, че му се сипват 80 мл вода и работи 3 часа.Другият - с кръгла основа беше за 120 мл и работа 4 часа / дано не бъркам работното време, че не ми се става да проверя кутията, но със сигурност втория имаше 1 час повече работа и съответно се наливаше повече вода /. Аз като истински Бай Ганьо взех този с по-голям обем. Пробвах го с маслото с  аромат на сандалово дърво от комплекта и ми хареса.

# 413
Исках да взема дифузер, но бяха свършили. Дали все още имат практика да доставят до магазин при поискване към оператор?

# 414
natka, fenyx благодаря!
За какво го ползвате? Чизкейк?

# 415
  • Мадрид / София
Исках да взема дифузер, но бяха свършили. Дали все още имат практика да доставят до магазин при поискване към оператор?
Бих ти взела сега като ги пуснат в понеделник, ама после с изпращането ще ти излезе бая скъпо.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2019, 17:29 от Angela61

# 416
  • Варна
Влизам с коментар за автоматичната маша. Доволна съм, повече не мога да искам от подобен уред. Косата ми е на степени, до средата на гърба. Направих се на къдрици като овчица в сряда вечер, пръснах се леко с лак и си легнах. Още си стоят. Естествено, леко се от отпуснаха.  По мое невнимание два пъти ми захвана кичур и се оплете. Има специален бутон за такива случаи. Внимателно ги размотах, жертви не е имало. Все пак опитът ми е нулев. Допада ми разнообразието от варианти за настройки - на посоката на въртене, на броя обороти според дължината на косата, на температурата. Като цяло бях с едно наум за машата, но изобщо не съжалявам и не бих я върнала.
Четката за приглаждане също я имам, нямам забележки.

# 417
natka, fenyx благодаря!
За какво го ползвате? Чизкейк?
Ако питането е за скир, аз такова не ползвам. Опитах веднъж от любопитство, но не харесвам нискомаслени продукти и с това си останах. Иначе някои го харесват точно заради това, ядат си го и като кисело мляко и знам ли още с какво го мешат, май с плодове също хвалеха, някой май беше писал и за салата Снежанка че ставал. На мен ми идва много постен.
За чийзкейк поне аз бих сложила от кремообразната им извара, ако не направо крем сирене. Тя дори изварата е по-мазна от тоя скир, той хептен обезмаслен.

# 418
Скир хапвам директно, вземала съм с вкус на ванилия и на мен ми допада много, но това вече е до лични вкусови предпочитания. Миналата седмица предлагаха сладолед Скир, той също много ми хареса, повече от обичайния сметанов например, дори като ходих онзи ден (за сирене гръцко Пилос, на редовна цена при това) видях останала една самотна опаковка от сладолед скир с черешка, почудих се малко и като знам, че това са им от седмичните оферти, които ще предложат или след половин година , или след дори цяла, взех че я грабнах.

# 419
soul81, взела си от дифузера, чиято основа е триъгълна, нали? На мен той ми хареса повече, но прочетох, че му се сипват 80 мл вода и работи 3 часа.Другият - с кръгла основа беше за 120 мл и работа 4 часа / дано не бъркам работното време, че не ми се става да проверя кутията, но със сигурност втория имаше 1 час повече работа и съответно се наливаше повече вода /. Аз като истински Бай Ганьо взех този с по-голям обем. Пробвах го с маслото с  аромат на сандалово дърво от комплекта и ми хареса.
Ахааа, ето къде бил ключът от палатката. 😄 Аз като никога, явно гледала - недогледала. Видях на брошурата, че показват чашка 120 мл. и на доверие взех триъгълния, да. После вкъщи видях, че чашката е 80 мл и реших, че пак са объркали брошурата. Но не разбирам защо е този силен интерес, при нас също бяха разграбени на ден първи, а скъпо ги продават Лидл дифузерите.

Общи условия

Активация на акаунт