Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 855
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 555
Помните ли кога пускаха спортни неща, ластици, топки и тн? Скъса ми се ластика за дърпане 🙅

# 556
  • София
Якета ще пропусна, миналата година взех по-големички на децата и сега ще им стават.
Вадещият се чорап на ботушите на мен не ми е бил проблем, просто ги пъхах донякъде и те си влизаха с крачето. А като им умалееха с чорап, махам чорапа и слагам стелка, така ги носят хем зима, хем пролет. Simple Smile

# 557
Якетата за деца са тънки, както сте писали. А да не казвам, че в магазин Пепко има същите за 20 лв, и по дебели за 25 лв...там за качество обаче не знам.
Хубава брощура, но за мен май нищо. Освен веро, хляб и обичайното.
Този зехтин в тенекия пак ли е на промоция? При нас има още от старото зареждане.

# 558
Здравейте,търся пробивния винтоверт, има ли останал в някой Лидъл?

# 559
До края на март е годно  тенекето със зехтин. И при нас още има и все се каня да взема една и все се товаря и все ще пращам ММ с колата и все забравям....

Аз ще си взема интимен гел, от душ геловете намалените - хубаво ми миришат, и без това детето половината шише излива на едно къпане....имам розов и с кафява капачка.

Събрах днес петата точка, играчка не взех - не съм питала принца каква ще благоволи да желае ......

# 560
До утре ли са  играчките? че аз чакам 1точка.

# 561
  • Mostly in my mind
Френска седмица нямаше ли скоро? Делукс отдавна не са пускали...

# 562
До утре ли са  играчките? че аз чакам 1точка.

до 29

# 563

Тази тенджерка дали е подходяща за хляб с квас?

# 564
Френска седмица нямаше ли скоро? Делукс отдавна не са пускали...
Да, бе. Аман от френска. Искам и аз делукс, но те са преди зимните празници.

# 565
  • In transit

Тази тенджерка дали е подходяща за хляб с квас?
Да, тя пак си е чугун, само, че отвътре има емайлирано покритие и пише, че може да се нагрява до 240С.

# 566
Делукс чак към ноември чакайте. Френска май имаше преди някой месец, а аз пак да питам за охлювите, ако някой е опитвал, дали са жилави, дали имат някакъв неприятен дъх... Никога не съм яла.
Наканила съм се на десертите, макароните ми харесват, колкото и да са нескопосани. Комплектът за крем брюле ми е интересен, ще го погледна.
От якетата, миналата година купих, въпреки че е моя размер, ми седи леко широко. Не ми е любимо.

# 567
Ох, какви апетитни месенца плуват вътре. Как ми се приядеееее....

# 568
  • Пазарджик
Здравейте,имате ли впечатления от дамските обувки,които са от днес в магазините?Виждала съм ги в продажба и преди.
Заслужават ли си или са еднодневки?Не смея да си купя,защото това лято на едни ортопедични дамски чехли от Лидл им се сцепиха подметките за 2 седмици.

# 569
Лидълските френски макарони хубави ли са?

Течният им сапун изсушава ли ръцете ,не съм гледала какви имат..

Общи условия

Активация на акаунт