Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 842
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 540
Те не са ли с вадещ се чорап? Моя приятелка се оплака, че на миналогодишните чорапа се е вадил на всяко събуване и е било доста неудобно, та съм в чуденка.

# 541
Не бях обърнала внимание Confused, но, да, вади се чорапът. Не знам дали при обуване-събуване ще е проблем, при меренето не ми е направило впечатление.

# 542
  • shumen
С вадещ чорап са и са ужасни.Аз бях взела едни такива на детето и се вадеше при всяко събуване.

# 543
Аз от метро съм взела на голямото гумени ботуши, но без да се вади чорапа, зашит е и много дебел. За съжаление нямат малки номера.

# 544
  • Плевен/Пловдив
Имаме гумени ботуши детски, чорапчето се вади при всяко събуване. Много е неудобно, за това детето миналата година ги захвърли, не пожела да обува ботушите Simple Smile само с хавлиени чорапки ги носише.

# 545
  • Пловдив
Брошурата...
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-23-09-do-29-09-broshura/view/flyer/page/1

п.п.Тета, ще има от "Странджанския дядо" Simple Smile ...ти него ли харесваше?

# 546
Не. Другото- банския старец. Те го спряха него.

# 547
Добро утро!
От новата брошура само якетата ще погледна и термо  чорапогащници.
От хранителните - желирани бонбони за детето, не са лоши.

# 548
Добро утро! Допаднаха ми якетата от новата брошура. Пускали ли са и друг път такива?

# 549
И аз за яке на детето ще гледам. Дано не са много тънки.

# 550
Добро утро! Допаднаха ми якетата от новата брошура. Пускали ли са и друг път такива?

хаха, пак се започна с тези якета Wink
да, пускани са. предишни години беше голямо грабене и всеки втори питаше тънки/дебели ли са Wink
ММ си купил вчера някакви чепици от лидл, изглеждат доста добре.

# 551
  • София
Направо ще е епично с джакетата.Да не казвам,че после висяха с червен етикет при над.
Аз идксм да са тънки пък.

# 552
якетата нито са кой знае какво,  нито цената е уникална. направо не знам ква е тая хистерия.

# 553
За мен са тънки. Есенни. Не зимни. И аз се поддавях на истерията преди. Сега вече не. Посмених гардероба с тънки палта и манта. Спортно не ми се носи вече...
Скъпи идват освен това.

# 554
  • София
И на мен ми се видяха тънки,освен това се побират в някаква торбичка,което отново е показател.

Общи условия

Активация на акаунт