Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 872
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 615
😂 Загледах ги заради майка ми, поръчала ми е да й избера. Но първо, струват ми се скъпи за домашна дреха и второ, малко по-късно в годината пускат и домашни поларени комплекти, които миналата година бяха по около 10 лв., аз взех за мен и се оказа доста сполучлив и топъл, макар и да не е дебел полар, че в крайна сметка тези сега ги подминах.

Някой взе ли си от панталоните на цветя да каже как стоят? Носи ми се такова нещо и много се ядосвам, че не пуснаха и малки размери. Доста го гледах сутринта, мислих си дали ще се събере на 60, да го нося ли на шивач...но успях да не полудявам. 😀

# 616
Леми...слагай ластиците и ги развъртай...гюбеците.
Ко такоа....движение трябва Joy

# 617
  • София-Младост
Има го барбекю соса, купих... Ама защо не казахте, че е лютив. 😥

# 618
Ти като ММ..взел лютеница РС она ден...ама не прочел че е пикантна...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 619
  • София-Младост
Не пише, никъде не загатват дори, че е лютив 😉

Последна редакция: чт, 19 сеп 2019, 19:55 от Ала-Бала

# 620
Мдам. И мен ме разочарова това, ще е лютив. Аз смесвам соев сос, кетчуп, мед, универсален сос и мажа ребрата с тази смес . Вземам барбекю сос от Американската седмица

# 621
  • shumen
Аз така бях взела кетчуп и се оказа лютив.Е,ядох си го сама,ама какво да направя като не съм видяла.

# 622
Зелените маслини с аншоа са ми любими ,както и едни консерви-закуска с риба тон. Купувам и пюрета за бебето на Lupilu,макар че нямат голямо разнообразие. Качеството на дрехите е на ниво.Иначе сега покрай тези играчки съм принудена да ходя само там да пазаря ,останаха ни още 3 броя и запълваме колекцията 😅

# 623
Барбекюто по принцип си е пикантно, самата рецепта е такава. Да ви кажа, много хубаво става да се разреди с бульонче, малко мащерка - ммммм!
Алтернативно, можете да си забъркате нещо подобно от кетчуп, мед, портокалов сок и соев сос. По-азиатски вкус има, но също сладко и много приятно за запечени месца.

# 624
  • София-Младост
Зелените маслини с аншоа са ми любими
И на мен ми бяха, докато тук някой не писа, че съдържат мононатриев глутамат ... спрях да ги купувам.
Върнали са ми хрупкавия хляб със сусам (тип сухар), благодаря!
Другата седмица, ако остане някой лев може да взема един чугунен тиган.

# 625
И аз ги чакам да видя как са тези чугунени съдове. Дали са пускани друг път и как са като качество!?

# 626
Сметаната в кофа не ме кефи нещо. Стои гъста като 20%-ната, а аз харесвам повече 12%-ната точно заради кремообразната й консистенция.
Тази е гъста. Доста гъста.

Взех компир играчка. Честно-л@йното възглавничка е сто пъти по-хубава от тия грозотии криви.

# 627
Смятам този път да си купя чугунена тенджера,предния път когато ги бяха пуснали нямах пари..чудя се може ли да се ползва в фурна,имам чугунени тенджери вече 6 г готвя в тях но са със стъклени капаци ...

# 628
чудя се може ли да се ползва в фурна,

Може. Аз само там я използвам да пека разни меса.
Стават много вкусни, крехки.

# 629
Момичета, знаете ли дали в момента в лидл предлагат фондан? Аз мисля, че не е от постоянния асортимент...,но ако някой знае да се включи. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт