Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 860
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 600
  • Асеновград
Някой опита ли 12%ната сметана от тази седмица?
То вкусове различни, но да си питам.
Чудя и се
Ползвам я за готвене, на вкус е добре.От нея държа най вече за макарони, сосове и пица, по гъста е и не тече върху пицата.Другата с по висока масленост половината ми изтича в тавата докато се запече.

# 601
  • Бургас
Тет, моят харесва същото емоджи и даже си припяваше "Акотооо е якоо". Има и блузка с обръщащи се пайети с това кафявото, на купчинка дето е и надпис, че това е селфи JoyJoyJoy

Да кажа за още това-онова, дето взех днес:
 - коланът много ми допадна! Оказа се ластичен и без дупки т.е. спокойно се запасва човек докъдето иска и мушва където си иска онова на токата без да търси де е дупката Stuck Out Tongue Winking Eye
- стелките с мемори пяна изглеждат добре, ама е друг въпросът дали бих свикнала с такива. Така или иначе ще си ги оставя за проба.
- оформящият сутиен нищо не оформя! Не че съм и очаквала де, взех го защото искам нещо без банели, с широки презрамки и коланче, за да спя с него през едни периоди. Мисля че ще ми свърши работа, но за ежедневието не го препоръчвам.
- мъжките обувки изглеждат ОК, ама дарлинга още не ги е мерил. С отварянето още бяха почти разграбени и не успях да взема искания номер и цвят, та се наложи да взема 2 чифта различни, за да избере мъжО, ако ги хареса Simple Smile

Панайоту, мисля че питането е за сметаната тип заквасена, не за кремообразната за готвене в малките кутийки Simple Smile

# 602
Като каза пушена извара, верно беше много хубава! Пу, заради скапаната Родна стряха май спряха много неща!

# 603
Чудя и се

Купих. Утре ще докладвам.
В Румъния е правена и има малка разлика в състава, доколкото видях набързо тази е с повече наситени мазнини от малката, което за мен е ок, ама ще дочитам довечера...

А, Брадата....как ти се събра в устата значи Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
То, то...същото. Голям кеф, все го прегръща, главата си полага на него....Начи ще повърна ви казвам....

# 604
  • In transit
Чудя и се

Купих. Утре ще докладвам.
В Румъния е правена и има малка разлика в състава, доколкото видях набързо тази е с повече наситени мазнини от малката, което за мен е ок, ама ще дочитам довечера...
За тази ли говорим?
Защото току що погледнах, че моята е унгарска пък. Rolling Eyes
На мен румънските ми харесват най-много от 12%-вите.

# 605
Скрит текст:
За жалост нямам вече представител в гръцко. Последно го използвах да ми купи оня паркинг, който тук беше изчерпан. И защо в гръцко зехтинът пак е по-евтинджос...

Аз послeдно купувах възглавничка ...ох не знам как да го изпиша, ама е едно кафяво и не е плод, ако ме разбирате, някакъв емотикон Poop Stuck Out Tongue Winking Eye...много го искаше, та сега картоф ли да му взема, че си ходят нещо Stuck Out Tongue Closed Eyes

Аз харесвам картофа! Готин е!

# 606
Оф...Шоле Мизо пише и ми прозвуча румънско. Пише и Будапеща, обърках го с Букурещ....та да, унгарска е. Свинете.

# 607
  • София
Тето,стегна те студа Grinning

# 608
  • София
Купих стелки с мемори пяна, черни само намерих в моя номер, много добре се държат за сега. Дано плата не се скапе бързо и не знам дали може да се перат,на опаковката не пише нищо по тоя въпрос.

# 609
Да, за показаната на снимката сметана питам.
Благодаря за отговорите, ще се дегустира.

# 610

Кой..мен??? Никога!!!
Ела да ме видиш как съм облечена...Joy

Ми румънският и унгарският езици си мязат..не ли? Шоле мизо...виж как по румънески звучи...

# 611
Голдесата е най купуваното нещо от мен последната година, дано не я сменят. Купувах подобен крем за мазане на друга фирма, все едно ям брашно. 🙅
Това кафявото, баш на същото ми прилича и на мен...😸

# 612
Джегингса с висока талия  и еластичен ли е,?никога не съм им обръщала внимание, все за детето гледам дрешки . Тая седмица още не съм си добрала до Лидл ,тия дни ще ходя ако е останало нещо..

# 613

Кой..мен??? Никога!!!
Ела да ме видиш как съм облечена...Joy

Ми румънският и унгарският езици си мязат..не ли? Шоле мизо...виж как по румънески звучи...

Не, не, не си мязат. Румънският прилича на италиански, а унгарският на нищо не прилича.  hahaha hahaha hahaha

# 614
Някой хареса ли домашният комплект, аз взех но ще го връщам. Долнището е толкова шалваресто, че съм като Айше готова да развърти гьобеци. 😸🙀
https://www.lidl.bg/bg/p/elegantno-i-udobno/damski-domashen-komplekt/p29340

Общи условия

Активация на акаунт