Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 863
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Пу-пу, и аз за Шоко Нусата тъжа! И за фъстъчения крем. И за чайовете 4 moments. И за пуешките "наденички", дето си бяха чисти кренвирши, ама без гадости. И за пушената извара. И за изварата дето се водеше "млечен продукт", а си беше хубава и без гадости също. И други има, ама да не ставам нахална!

Има ново крема сирене със същия дизайн, по-различна опаковка, по-голям грамаж, различно като състав и вкус

По-мазно и креместо ми стои и не знам дечко дали ще го одобри. Цената му е 2,89лв.

# 586
  • На изток от Ада
За,юфка се питаше мисля тук , не не морише на гранясало в пакета.

# 587
  • Козлодуй
Много ме е яд че развалят Голдесата - вече няма да купувам - преди се разделяше с малко водичка отгоре явно сега са добавили сгъстители и гума за да не се разделя повече ми харесваше преди Simple Smile bradata, благодаря за информацията Simple Smile
Бледо лилава благодаря за информацията за 85% шоколад -ще го търся Simple Smile

# 588
Момичета, защо не им пишете за изчезналите продукти. Ако има достатъчно запитвания, може пък да се трогнат. (Както се вижда, аз съм вярваща. Smiley)

# 589
  • Асеновград
За Тета
Ако имаш кой да ти вземе, доста по изгодна е цената.
Другата седмица ще се възползвам от намаленията на cien да си заредя шампоани, балсам, интимен гел, маска за лице и каквото друго харесам.
ОТ XXL мокри кърпи, мокра тоалетна хартия/да се надяваме да е от хубавата, душ гел. А от петък кексове.

# 590
  • София
Аз взех от това ново крема сирене. Децата не го харесаха, пробутвам го на мъжа ми, аз не съм го пробвала.

# 591
  • Бургас
Много ме е яд че развалят Голдесата - вече няма да купувам - преди се разделяше с малко водичка отгоре явно сега са добавили сгъстители и гума за да не се разделя повече ми харесваше преди Simple Smile bradata, благодаря за информацията Simple Smile
Надявам се да е просто нов продукт и да се продава паралелно с другия, защото това е най-хапваното нещо у дома и от мен и от детето :/

# 592
Ех, или развалят продуктите, или изчезват. При нас въобще няма от досегашното Голдеса, само това новото. Чудех му се, но още не съм го пробвала.
Шоко нуса има в гръцкия лидл.

# 593
  • Бургас
Ааа, да взема да се позаредя значи, ако има при нас, че хич не погледнах Sad

# 594
  • София-Младост
Дано, но виждам различни производители...едва ли ще оставят и двата варианта.
Сос Барбекю се предлагаше по едно време...някой взимал ли е, дали е хубав?

# 595
Соса барбекю май е сезонен, само топлите месеци като има грил неща. Подозирам, че скоро ще го спрат, така че се оглеждайте и запасявайте. Май и аз ще взема, цената е много изгодна спрямо други магазини.

# 596
Барбекю соса го вкараха в асортимента. Докога не знам, но го има.
А мен онзи ден ме питаха от играчките дали имаме “салама”. Joy...
И вече с колегите смятаме да звъннем в София, да пращат пет палета само с “ ягода” и да се свършва Joy В кашон идват смесени, като от вид са по шест или осем... И като се започне едно ровене Head Band Съответно ягодата свършва най- бързо, носят се други кашони, пак бъркотене... Голяма галимация. Нищо против ягодата, но да го бяха направили само от един вид в кашон, че големи барикади с тези кашони по касите,само се прескачаме Stuck Out Tongue Winking Eye
На мен пък най ми харесва картофа и моркова Blush

# 597
  • Варна
Смесителят за кухня, който ще е от другата седмица, пускан ли е преди? Има ли доволни?

# 598
Скрит текст:
За жалост нямам вече представител в гръцко. Последно го използвах да ми купи оня паркинг, който тук беше изчерпан. И защо в гръцко зехтинът пак е по-евтинджос...

Аз послeдно купувах възглавничка ...ох не знам как да го изпиша, ама е едно кафяво и не е плод, ако ме разбирате, някакъв емотикон Poop Stuck Out Tongue Winking Eye...много го искаше, та сега картоф ли да му взема, че си ходят нещо Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 599
Някой опита ли 12%ната сметана от тази седмица?
То вкусове различни, но да си питам.
Чудя и се

Общи условия

Активация на акаунт