Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 523
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 840
Всички играчки са налични в Пловдив - Тракия.
това откога
две седмици ходя и само чушки и картофи има

В понеделник на обяд ми предложиха да си избера от всички.

# 841
  • София-Младост
Миленски, за това питам:

# 842
Козметика от Лидл до се га не съм купувала, затова питане...това масло за тяло много силно ли мирише? Ако изобщо го засека налично.
Вчера се пръснах с тестер на един аромат, дето го хвалихте...ми много е хубав, жилетката ми и днес ухае на него.
Маските за лице как са...някакъв ефект?
За кой аромат става въпрос?

# 843
  • София-Младост
това масло за тяло много силно ли мирише?
Манго...какао и кокос смятам, че ще са доста натрапчиви. Но всякакъв отзив е от полза.

Кефира е много хубав, пробвах го вчера. Пила съм ведъж от Берьозка, но никак не ми хареса.

# 844
На мен ми се струваше допълнително подсладен кефира. Като разбито кис.мляко със захар е. За това се харесва на масония вкус. Май май само името му е кефир...ще са го омагьосали нещо ми се струва...

# 845
  • София
това масло за тяло много силно ли мирише?
Манго...какао и кокос смятам, че ще са доста натрапчиви. Но всякакъв отзив е от полза.

Кефира е много хубав, пробвах го вчера. Пила съм ведъж от Берьозка, но никак не ми хареса.
1 . За маслото имаше мнения че трудно попива,поне така помня, такъв голям буркан е труден,ако не харесва ,да се употреби.
2. Относно кефира- далеч е от истинският вкус, на Берьозка е по- истински. Най- добре ,ако можеш си направи сама. Има тема във форума ,предлагат гъбата.

# 846
  • София
Аз за тяло ползвам само тези бурканчета на Cien и са ми любими. Кокос ми е любимото, а сега съм с манго. Според мен не мириче супер много, имала съм доста по натрапчиви лосиони и по мое мнение попива доволно. Аз не обичам лосиони, с които като се намажеш и не личи изобщо че си се мазал, харесва ми да остава кожата по-влажна леко. Но предполагам е въпрос на вкус това.
Някой знае ли в Дружба - Спфия в Лидл какви играчки има?

# 847
За мен мазилата за тяло ,категорично не стават-пробвах с бутилка и бурканче -така и не ги измазах-прекалено изкуствен аромат и наистина трудно попиват.И аз харесвам да овлажняват ,ама това е като вазелин,идеална  ми е консистенцията на леокрема.

# 848
За тези, които още търсят чугуни-в София, в маг. на Халите това беше налично в 11.30 ч.
Някой търсеше от гръцките сусамки-няма там, само халви и локуми.
Скрит текст:

# 849
Аз съм ползвала маслото от бурканче-кокос,честно казано много ми беше натрапчива миризмата,адски биешe на кокос въпреки че я харесвам ми идваше в повече,тежко е бавно попива и няма изхабяване почти година го ползвах,като междудругото и почивки правих с други...

# 850
  • велико търново
Кафе Спетема 3бр. в кутията с малка кафеварка хубаво ли е? Кафеварка за колко мл. кафе е?

# 851
Арабските питки, които ползвате за основа на пици в постоянния асортимент ли са?

# 852
За bradata:
Скрит текст:
От утре в Пепко:

# 853
  • Ст Загора
Вчера гшедах за розовата паста за зъби за деца ами няма я.

# 854
  • Бургас
За bradata:
Скрит текст:
От утре в Пепко:
Таман ходих да ги "прослушвам" вчера, че доста тихомълком са отворили в Бургас, взех това онова за проба и щях да дебна за якета, че да ги видя как са Wink Значи утре ще търча и на двете места Smiling Imp  Благодаря ти Flowers SunflowerFlowers SunflowerFlowers Sunflower

Общи условия

Активация на акаунт