Съвет за забравяне на невъзможното

• 12 991
  • 269
  •   1
Отговори
# 60
На 30 си достатъчно възрастна, за да знаеш какво искаш и да действаш така, както искаш, за да постигнеш каквото искаш. Самият факт, че си играла някакви игрички с другия мъж, а не знаеш докъде искаш да стигне всичко и дали го искаш, не говори много добре. Още повече, че са замесени и други хора в тази "игра". Замисли се сериозно за нещата, които те водят в действията ти и дали са приемливи за теб и какво наистина искаш. Защото тези "игри" могат да завършат и зле за теб и за останалите участници в тях и по лошия начин да научиш уроците. Помисли знак за какво е всичко това - че може би не трябва да си с този младеж, да обърнеш внимание на семейството и детето, да разбереш дали искаш да продължаваш да си с мъжа си и ако не - с какъв човек искаш да бъдеш. Вичко останало минава и заминава, но минава и времето, в което можеш да направиш нещо. Успех!

# 61
Звучи ми сякаш той си уплътнява работното време със закачки. Ами не го вземай на сериозно. Той нищо не иска от теб, дори секс. Камо ли кучета и хижи. Не ти го казвам с лошо, искам да се събудиш и да се радваш на живота, на което този... пуяк... пречи. Сигурна съм, че ти е замайвал главата целенасочено, с цел четкане на егото си. Чак толкова духовни нива да съвпадат, ме кара да си мисля, че някой от вас - той - симулира.

# 62
Явно онзи не е навит да й развали семейството.

Може мъжът и да е някой здравеняк и да се е уплашил романитка Smile

# 63
Предварително не го ли е знаел. Нали с него също са колеги... Simple Smile

# 64
Смятам че бяга от контакт именно защото е близко баш мъжът ти. Независимо от отношенията ви в момента с мъжа ви и какво си говорите с новия, в какво го уверяваш, той е аут. Ако си смениш работата пак не е гаранция защото пак ще е близко работещ с мъжа ти. Моя съвет е да не падаш духом и да не се излагаш като все едно е единствения. Ти помисли как да освободиш място за нов човек в живота си. Разчисти. Тогава ще се появи някой, който ще се чувства комфортно. Ревност, болка, не консумирани чувства. Ти и никой от нас не притежава нищо одвът контурите на ръцете си. Няма как да загубиш нещо, което по принцип не ти принадлежи. Помисли, фиксирана си се за тоя човек. Защото е опция. Когато има проблем, проблема е само в нас и това че ние негодуваме и упирстваме. Колко по лесно е. Просто приеми ситуацията. От там ще дойде и спокойствието. Колкото по нетърпеливо чакаш автобус например, той толкова по бавно идва. Стегай се жено и уважи избора на този човек. Нищо чудно съдбата да не дава за твое добро. И още по добре, така ще имаш шанса да срещнеш още по як тип!!!

# 65
Да, при мъжете моралният код е малко по-различен и все още се гледа като тежко предателство да вземеш партньора на ближния. Да не говорим, че прелюбодеееца може да си отнесе тупаника и надали жената ще го успокоява като във филмите.
Дори и да го е знаел, вече като е трябвало да пристъпи към действие, очевидно е размислил.

# 66
Хм, че ти го изкара много съвестен бе. Satisfied

# 67
Е писа авторката в първото мнение, че е изключително принципен човек (цитирам). Може да е има прозрение и да е дал назад, докато е време.

# 68
Дано и нея да я озари прозрение... Thinking

# 69
  • Бургас
Няма да говоря за проблемите във връзката ни
Защо, това ти е основния проблем. Ако не решиш него - днес ще е този, утре - друг колега...Има ли дефицити, има и "ситуации".
Помогнете, кажете какво смятате в тази ситуация?
че излишно си задълбала във връзка, която дори не е била консумирана /нали така?/; че възлюбеният ти далеч не е толкова увлечен; че си твърде неудоволетворена от настоящата си връзка  и лабилна /добре де  - влюбена/, за да прецениш обективно колегата; че ако нещата с твоя "мъж" и това, което ти липсва във връзката, не се подобри е по-добре да търсиш друг път, вместо друг "възлюбен".

# 70
Какво драматично заглавие за супер банална история.. 
Героят дори е импотентен.

# 71
Да, има нещо гнило тук ! Мъж да откаже секс ?! Това не може да бъде. Но пък признавам, че не е добре да спиш с женена жена, чийто мъж е наблизо

# 72
Да, има нещо гнило тук ! Мъж да откаже секс ?! Това не може да бъде.

Може просто да не се е къпала и да не е сменила чаршафите Smile

# 73
И какъв точно е проблемът да получа съвет? Хубаво, вие сте безгрешни, аз не. Мъжът ми няма връзка сега, имаше преди. Другият изчезва в смисъл, че не пише, а не, че физически изчезва. Изчезва след всеки път, когато каже нещо за чувства. Толкова ли е трудно да дадете съвет, вместо тичиното оплюване и нападане. Искам обективно мнение как да забравя един човек. Въртиопашка, всякаква съм, но съм човек и имам нужда от съвет.
Минах през нещо подобно, че и два пъти си го причиних с един и същи мъж. Ами единственото лечение е спиране на всякакъв контакт.  Това включва и всякакво пасивно "следене" във фейса, Инстаграм, даже LinkedIn, избягване на места, на които можеш да го срещнеш, и клюки от общи познати. В началото е като абстиненция,  после минава. Не знам дали можеш да си потърсиш друга работа и да напуснеш. В един офис всеки ден със сигурност няма да ти се получи.

# 74
Абсолютно съгладен с Братан.

Като ученик имах един приятел, който ходеше с най-хубато момиче на света, една вечер те се скараха, ходихме на дискотека или нещо такова тримата, и аз трябваше да спя в квартирата на момичето. Като си спомням сега случката дъха ми се губи. Момичето си изля мъката колко трудно и е с моя приятел, поплакахме си и двамата, мисля че си държахме ръцете. Нищо не направих, макар че я харесвах много, от пуста лоялност към приятеля ми. И кво стана, след няколко години те се разделиха, от тогава аз него не съм го чувал, с нея си подържам още връзка. А случката е от преди 20 години. 

Да, при мъжете моралният код е малко по-различен и все още се гледа като тежко предателство да вземеш партньора на ближния. Да не говорим, че прелюбодеееца може да си отнесе тупаника и надали жената ще го успокоява като във филмите.
Дори и да го е знаел, вече като е трябвало да пристъпи към действие, очевидно е размислил.

Общи условия

Активация на акаунт