Съвет за забравяне на невъзможното

• 12 995
  • 269
  •   1
Отговори
# 75
Тропси, притеснявам се за теб. Все дъх губиш... дихателни проблеми да нямаш? Head Band

Този господин с виртулната любов, защо е скъсал с дългогодишната? Заради авторката или друга причина?
И да, нормално да даде заден. Редели са любовни виртуални редове, пита я той как смята да я кара тя, девойката казва обезсърчаващото -ами не знам и нормално човека да се дръпне. Може би е разочарован от отговора. Може би е очаквал авторката да му припадне в ръцете от любов, след раздялта с неговата. Ида остане и тя бездиханна.
Съвета ми е, щом първосигнално си казала, авторке - ами не знам, значи си несигурна в човека отсреща. Нормално. Тъпото е, че за да почувстваш някаква сигурност отнасяща се до чувства и интереси, тази виртуална история трябва да има развитие. За да има развитие трябва да свалиш картите. И  си е риск. Ами ако не си губи дъха човека, а само те поизползва? Ами ако не си паснете в леглото? Ами ако....?
Също и съвет как да забравиш, никой не може да ти даде. Още повече в твоята ситуация - всички на едно място работите.А и тези, неслучилите се любови са най- трудно забравими.

# 76
Е, сега излезе, че авторката направо е отхвърлила любовта му, а той един принципен, един морален човек... Не е в състояние да приеме нещо по-малко от идеалната връзка. Много поетически ми звучите. Моята версия е по-прозаична: забавлява се, четка си егото, после като я вижда така хлътнала, дава на заден от страх от неприятности - дали служебни, дали от ангажиране с жена с багаж, дали от бой от съпруга, или репутационни, той си знае. Но 13, не я подкокоросвай да му се предложи изцяло, че едва ли не пропуснала да го направи досега. Satisfied Харесах съвета да се концентрира върху недостатъците му. Така ще го преодолее. Офисната обстановка всъщност не е романтична и не знам как ви въздейства така. Абе явно съм остаряла. Rolling Eyes

# 77
Или да намери някой друг по който да залитне. Ако може да не е на работното място.

# 78
  • Сф
Ти си много хлътнала и човека се е усетил,че ще му донесеш само усложнения.Тази " голяма любов" явно е само от твоя страна иначе какъв е проблема да се съберете заедно? Случва се,дет се вика.Изобщо не се връзвай на това " принципен е".Как иначе да те разкара,а? Единствено съжалявам,че мъжа ти,по твое описание е добър човек.Кръшнал някога,и сега се оправдаваш,ми да му го беше върнала досега,щом толкова те е наранил.Ама не,сега с голямата виртуална лИбоФ дошъл момента.Глупости на търкалета.
Един мъж,иска ли една жена,няма да го спре ни работно място,ни чужди деца.Но няма и консумация тук,съвсем бяга при явно предложение от твоя страна= не те желае за партньор по никакъв начин!
При вас освен това е ясно, отдръпнал се е съвсем недвусмислено и те отбягва!
Няма смисъл да правиш нищо,най- малкото да страдаш по илюзии! Давай напред,не е това човека,ако търсиш такъв.

# 79
Ааа, сакън, никого не подбуждам към прелюбодеяние Simple Smile Само драснах , че за да разбере дали е бездиханен човека, ще и се наложи да действа докрай. И тогава предвиждам драма и сълзи, но само нейните.
А мъжа и не го съжлявайте много, много. Не се знае той пък накъде си губи въздуха. Че зер, вече има опит. Пък и ме съмнява тази хлътналост на авторката да не се е забелязала. Дали от него, дали и от колеги. И не на последно място е и йерархията...в работата. Виртуалния да не си пази хляба просто.

# 80
От колко време сте заедно с мъжа ти? Кога се случи неговата изневяра? Каква е причината да ти изневери?

# 81
Какво драматично заглавие за супер банална история.. 
Героят дори е импотентен.
Да, има нещо гнило тук ! Мъж да откаже секс ?! Това не може да бъде. Но пък признавам, че не е добре да спиш с женена жена, чийто мъж е наблизо
защо мъж да не откаже секс. Звучи  абсурдно това твърдение. Не отказват тия дето няма какво да губят. То на всеки мъж му изниква опция. И са дай всички жени да треперят, щото винаги е въпрос на време да ти изскочи нещо.

# 82
Според мен няма какво да ровим в миналото на авторката. За мен тя си е решила да държи дистанция от мъжа си щом е допуснала толкова лудо да се влюби и ми се струва, че каквото и да се е случило в брака им, не може да бъде залепено. По-скоро трябва да ѝ се помогне да възстанови душевния си баланс, за да може да продължи от тук нататък по един добър и достоен за нея начин.

# 83
За пореден път ще го кажа "Ебем ти семейството",  и се водите големи хора, сядате говорите, разбирате се и толкова само ДИАЛОГ нищо повече. Създавате деца, а самите вие не сте пораснали..... защо създаваш живот, като твоя си живот не можеш да оправиш и пишеш теми из форумите.
И накрая в социалните мрежи прегърнати "ти си всичко за мен, единствен, единствена"..........
"Ебем ти семейството"............

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 17:53 от rento_sam

# 84
Какво драматично заглавие за супер банална история.. 
Героят дори е импотентен.
Да, има нещо гнило тук ! Мъж да откаже секс ?! Това не може да бъде. Но пък признавам, че не е добре да спиш с женена жена, чийто мъж е наблизо
защо мъж да не откаже секс. Звучи  абсурдно това твърдение. Не отказват тия дето няма какво да губят. То на всеки мъж му изниква опция. И са дай всички жени да треперят, щото винаги е въпрос на време да ти изскочи нещо.
По принцип мъжете не отказват секс. Говоря по принцип. Разбира се, има и такива случай : я отсреща крокозавър, я омъжена и мъжът наблизо, я не му става, я е в кома....

# 85
Я харесва мъже... По принцип, не в случая. Имаше една такава тема преди, авторката и лирическия герой също колеги, той обсажда, тя се поддала, отишли на кафе в тях и внезапно героят избягал. А не беше омъжена женицата, и деца нямаше... У тях каза, че било чисто и хигиенично, което предполага и прани чаршафи, нали... Ама избягал... Sad

# 86
А може човекът да си има нова звезда на хоризонта, с която да си се сексят на воля и да не му се занимава с индийски сериали. И тримата са колеги, отделно може да се опасява, че след като си легнат тя може да се “залепи” за него и да станат някакви драми, при това на работното място. Мъжкото либидо е силно, но не подценявайте толкова всички мъже. Някои мислят и с горната си глава и дали от принцип, дали от чист егоизъм си претеглят опциите. Свободен млад мъж, че и виртуален сладкодумец, защо сам да си търси белята, като опции дал господ.

# 87
Впрочем, те двамата познават ли се с мъжа ти ? А мъжът ти беше ли на оня банкет ? Ако да, хладнокръвна си, признавам !

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 20:18 от Анонимен

# 88
Според мен, не те харесва толкова, колкото ти си мислиш. Запълва си времето просто. Появява се, изчезва, принципи и постулати - това са али-бали. Хайде, преживявай го и си гледай семейството.

# 89
А да питам как изглежда виртуалният любовник - прекрасен, но никоя освен теб не го харесва или всички си падат по него? Предполагам, че е първият отговор. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт