Този господин с виртулната любов, защо е скъсал с дългогодишната? Заради авторката или друга причина?
И да, нормално да даде заден. Редели са любовни виртуални редове, пита я той как смята да я кара тя, девойката казва обезсърчаващото -ами не знам и нормално човека да се дръпне. Може би е разочарован от отговора. Може би е очаквал авторката да му припадне в ръцете от любов, след раздялта с неговата. Ида остане и тя бездиханна.
Съвета ми е, щом първосигнално си казала, авторке - ами не знам, значи си несигурна в човека отсреща. Нормално. Тъпото е, че за да почувстваш някаква сигурност отнасяща се до чувства и интереси, тази виртуална история трябва да има развитие. За да има развитие трябва да свалиш картите. И си е риск. Ами ако не си губи дъха човека, а само те поизползва? Ами ако не си паснете в леглото? Ами ако....?
Също и съвет как да забравиш, никой не може да ти даде. Още повече в твоята ситуация - всички на едно място работите.А и тези, неслучилите се любови са най- трудно забравими.