Съвет за забравяне на невъзможното

• 13 095
  • 269
  •   1
Отговори
# 120
Скъпа авторке, остави нещата така, трудно е, ще мине.
Хвърли топката в неговото поле и чакай. Без прекалени очаквания, дано останеш приятно изненадана.

Какво да чака? Годо? Или да я огрее с някой секс набързо между другите ангажименти, озъртайки се да не ги хванат?
Голям келепир, няма що.

Pr13  е написала доста смислени неща.
Повечето от това, което преживяваме, е само в главите ни.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 18:12 от Анонимен

# 121
Скъпа авторке, остави нещата така, трудно е, ще мине.
Хвърли топката в неговото поле и чакай. Без прекалени очаквания, дано останеш приятно изненадана.

Какво да чака? Годо? Или да я огрее с някой секс набързо между другите ангажименти, озъртайки се да не ги хванат?
Голям келепир, няма що.

Pr13  е написала доста смислени неща.
Повечето от това, което преживяваме, е само в главите ни.

Доколкото разбрах, той се прави на ощипан към настоящият момент. А тя не спира да мисли за него или за по-скоро за представата за него и предполагаема интимна авантюра.
Според мен той е прекратил прекалено рязко и това е провокирало по-сериозен интерес, но вариантите са 2 - да го изчака да вземе някакво решение в близко бъдеще, или да спре да се надява.

# 122
Но точно това е въпросът: на какво да се надява?
Трябва да е наясно с всички страни на медала. Защото може да не й хареса. И никой няма да й е крив за глупавите решения. Голяма жена е, не е тийнка в емоционална наркоза.

# 123
Е, де да знам. Пита момичето - даваме гледна точка, накъде ще чертае си решава тя. Реално като не сме преки наблюдатели не можем съвсем адекватно да прогнозираме.
Успех й пожелавам и да постъпи мъдро.

# 124
Как се прехвърля топката в неговото поле?

# 125
Изключително смислени мнения чета в тази тема, браво. Дано и авторката намери смисъл в тях.

# 126
Black sapphire, благодаря за оценката и подкрепям и казаното от теб. Наистина на повече от това няма как да се надява, а да си пожертваш целия живот за единия адреналин в офиса, е меко казано, безразсъдно. А да чакаш на мъж, който, вече останал свободен и не ти предлага нищо след уж мечтите за вили и кучета и аххх, да било истинааа... Това е наивно, но мъжете флиртаджии прекрасно знаят как въздействат тия ЗАГАТВАНИЯ на жените. Наблягам на "загатвания", понеже те точно така действат - със загатвания, не казват и предлагат нищо конкретно, за да може жената нощи наред да премисля - какво ли е имал предвид и да си прехвърля стотици пъти из главата всяко ЗАГАТВАНЕ... А освен това, да си прави някой илюзии , че свободен мъж, плюс това и с афинитет към флирта, ще се обвърже с жена с дете... И аз също питам - какво да чака от него, от кое ще е приятно изненадана... Ще стане по-добър баща за детето от собствения му?...

# 127
То загатванията са част от общуването ни, независимо от пол и възраст. Въпросът е тези загатвания в коя посока бият, върху каква платформа са поставени.
Ясно е, че в контакта между двамата герои загатванията са били чесане и гъделичкане на его, чрез флирт и хаотични въображения, почиващи върху разрушителни страсти.

# 128

Да, аз имах предвид конкретно мъжете флиртаджии, че не предлагат или казват нещо ясно, и този е показал, че повече от това не иска да предприема. И не си струват дните и нощите , които му е отделила с мисли и блянове авторката. Много е и вероятно тия писаници да ги практикува и с други. Неслучайно са се разделили с приятелката му, на която иначе много държал... Ако беше само заради авторката, щеше да иска да се събере с нея. Дано след всички мнения да погледне трезво на нещата.

# 129
На мен друго ми е интересно. Досега не сте правили секс с тази твоя невъзможна любов. А ти си влюбена и той е влюбен. Странна работа.
Мъжът се влюбва след секса, много рядко преди него, та ми е чудна цялата история.
Щом мъжът ти си е имал любовница, аз на твое място бих му го върнала с този, но на сериозни отношения с него не се надявай. Не е от съвест, нещо шашаво има при твоята любов.

# 130
На мен друго ми е интересно. Досега не сте правили секс с тази твоя невъзможна любов. А ти си влюбена и той е влюбен. Странна работа.
Мъжът се влюбва след секса, много рядко преди него, та ми е чудна цялата история.
Щом мъжът ти си е имал любовница, аз на твое място бих му го върнала с този, но на сериозни отношения с него не се надявай. Не е от съвест, нещо шашаво има при твоята любов.
Мъжът се влюбва след секса....
Какво погрешно мислене....по-скоро тъжно

# 131
А кога се влюбва Тереза- от пръв поглед. Grinning

# 132
А кога се влюбва Тереза- от пръв поглед. Grinning
Естествено, че няма рамка. Може и преди, може и след, може и по време на...

# 133
Смислени неща са ти писали.
Виж как можеш да си оправиш брака, там е проблемът, нещо ти липсва и го търсиш.
Втори вариант, имаш си забежки дискретно.
Трети, прецакваш си семейството и детето заради някакъв нерешителен мъж.

# 134
Е, нали са си писали такива неща....физически може и да не са, но словесно и мисловно, явно.
Според това, което прочетох,  и двамата са вибрирали на една вълна и са били напълно съгласни да си вършат прелюбодеянието в чат. Без да има насилие или шантаж от нечия страна.

Общи условия

Активация на акаунт