Съвет за забравяне на невъзможното

• 13 096
  • 269
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Mariposa, ти си влюбена в мъж, само на база платонични и виртуални отношения, така ли? Той запълва твои, емоционални липси. В него ти търсиш стожер и отдушник на личните си терзания. Започнали сте  на приятелски принцип - споделяне и разбиране. Това са най - фалшивите моменти, мъжа припознава мнения и интереси, за да спечели доверието ти. После абдикира с повърхностни обяснения. Очаквано те търси, когато му е изгодно и има липса на женско внимание. Той си е очертал границите в аванс и едва ли ще ги прекрачи. Не търси страстни и ангажиращи моменти с теб.
Сега си представи, че си разведена, с второ дете, от бленувания мъж. Той вече няма да ти споделя за връзките си, ще изчезва по същия начин и ще бяга от отговорност. В поредна тема виждам неосъзнаване на мъжка гледна точка и женски желания. Той не иска сериозна връзка, интриги и конфигурации в любовен многоъгълник. Ти искаш да прекрачиш границите и дори в лаконичните му  фрази на отказ търсиш противоположно мнение. Желаеш ли той да те обладае пиян и да споделя с теб "сериозните "си връзки? Отношенията ви сега са на някакъв" приятелски " принцип. Чувствата ти във виртуален образ са ми непонятни....  

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 20:11 от Viviana91

# 136
Когато с някой човек си допадате, може просто да си бъдете приятели. Не е нужно във всеки мъж да се вижда или непознат, или потенциален любим.

# 137
Когато с някой човек си допадате, може просто да си бъдете приятели. Не е нужно във всеки мъж да се вижда или непознат, или потенциален любим.
Да, но тук явно става дума не за чисто приятелство , а за страсти, наречени влюбване...писали са си интимни , лични неща, бяха характеризирани дори като " мръсни"....   и в крайна сметка, тези уж  първоначално невинни симпатии, се оказват съвсем различни.

# 138
  • Варна
Думи, фрази, фантазии. Но мъжа абдикира в реалността. Липсват споделени, единни намерения. Влюбената е една, изтерзана от сблъсъка на  силно желание и реален, мъжки отказ.

# 139
На мен друго ми е интересно. Досега не сте правили секс с тази твоя невъзможна любов. А ти си влюбена и той е влюбен. Странна работа.
Мъжът се влюбва след секса, много рядко преди него, та ми е чудна цялата история.
Щом мъжът ти си е имал любовница, аз на твое място бих му го върнала с този, но на сериозни отношения с него не се надявай. Не е от съвест, нещо шашаво има при твоята любов.
Мъжът се влюбва след секса....
Какво погрешно мислене....по-скоро тъжно

За мъжете не знам, ама аз като жена съм се влюбвала в мъж без да правя секс.
Но все пак съм жена. Жените обичат с ушите си, мъжете с очите си. Външния вид за мъжете е водещ, секса също.
Няма как ако след секс мъжът е разочарован да остане с тази жена.
За жена е доста по-вероятно да прави какви ли не жертви ако обича.

# 140
Тъй, тъй. Влюбването е преди секса, щото иначе такъв няма да има. По мое време тъй беше. Relieved

# 141
е, че то влюбването е да пожелаеш.
А иначе се нарича обич. Обич, която може да бъде и чиста, платонична.
Явно при авторката няма обич.
Защо, не знам. Тя сама трябва да си анализира душата....кое я е тласнало към едногодишно общуване със сексуални разговори с друг мъж.
Може би е добре да седне и да си поговори със своя партньор, с който живее на съпружески начала....
Може би един дълбок искрен разговор с бащата на детето й, ще финализира тази агония, която тя описа в 1 си пост.

# 142
С бащата май са приятели (най-вече). Sad

# 143

Оф, добре де. Говорих за обич.
Влюбването минава бързо.
Докато любовта и обичта идват доста по-бавно.

# 144
Имала съм виртуална страст. Наистина може да е много силно. Но при челен сблъсък с реалността се оказа напълно различно - все едно контактувах с човек, когото срещам за първи път на улицата. А иначе..."сродни души" и други такива ала-балистики.
Виртуалното много лъже.
И не може да реши нито един от проблемите в реалността.
То по принцип всякакви бягства - алкохол, дрога, хазарт, изневери - не решават нищо, само създават нови проблеми.

# 145
Сапфирче, не ги харесвам тия виртуални връзки и любови. Не ги разбирам. За някои неща, особено за връзките е нужен физически контакт. Същото се отнася и за телефонен секс и вирутален пак такъв. Глупости на търкалета. Око да види, ръка да пипне.  Laughing
Имала съм и аз само виртуални чатове и то много хубави с мъже, но никога не съм изпитвала нищо. Няма влюбване.
Веднъж с един се "заприказвахме". На мен ми беше интересен като събеседник. Много неща си писахме, приятно беше, но до тука. Никакви романтики в главата ми не е имало.
А той изведнъж ми казва, че е влюбен в мен и иска да се срещнем. Не го вярвам. Не ме беше виждал дори на снимка. Няма как да се вържа на такава глупост.

# 146
Ами точно там е капанът, че си създаваш един образ за отсрещния, който си е само в твоята глава. И ако имаш някакви липси в живота си, мозъкът много услужливо рисува точно това, което ти се иска.

То хората ЖИВЕЯТ с партньори, за които с години таят илюзорни представи, пък какво остава за виртуалните такива.

Е, на тия години вече няма как да ми се случи подобна простотия, но не съм била все с този акъл.

# 147

[/quote]
Е добре де, ако си влюбен как ще се разочароваш после в секса ? Нали като сме влюбени не виждаме недостатъците у другия или поне сме склонни лесно да ги игнорираме ? Поне в този период на замъгляване ? То нали това всъщност е магията на любовта ? И с какво толкоз може да те разочарова жената в леглото ? Тя наш'та е лесна. Мисля, че голямата отговорност за успеха на първият път, най-вече, пада върху силният пол.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2019, 00:32 от Анонимен

# 148
Ама то успешният секс не се измерва само в успешната ерекция и еякулация.

# 149
Няма начин да въртя виртуални сексове и паралелни връзки в продължение на година, при положение, че сме заедно в реала по цял ден, освен ако не сме девственици по на 15-16 г. За зрели хора това е някакъв абсурд,чак не вярвам това да е истина. Когато двама възрастни се желаят наистина, ще намерят как и къде да се изконсумират. Ще ходя аз 1г. подмокрена, ще точа лиги по някого ежедневно и защо? Да не е Лайза Минели? Ай сиктир!

Общи условия

Активация на акаунт