Съвет за забравяне на невъзможното

• 13 084
  • 269
  •   1
Отговори
# 150
Ама то успешният секс не се измерва само в успешната ерекция и еякулация.
Ако не му става всичко ще приключи още преди да е започнало. Та няма да се стигне не само до " успешнен"секс, а до никакъв секс.

# 151
Елора, те са колеги, работещи в една стая.  Simple Smile Виждали са се, и на банкет ходили, където танцували и той си признал чувствата.

# 152

За мъжете не знам, ама аз като жена съм се влюбвала в мъж без да правя секс.
Но все пак съм жена. Жените обичат с ушите си, мъжете с очите си. Външния вид за мъжете е водещ, секса също.
Няма как ако след секс мъжът е разочарован да остане с тази жена.
За жена е доста по-вероятно да прави какви ли не жертви ако обича.

Е добре де, ако си влюбен как ще се разочароваш после в секса ? Нали като сме влюбени не виждаме недостатъците у другия или поне сме склонни лесно да ги игнорираме ? Поне в този период на замъгляване ? То нали това всъщност е магията на любовта ? И с какво толкоз може да те разочарова жената в леглото ? Тя наш'та е лесна. Мисля, че голямата отговорност за успеха на първият път, най-вече, пада върху силният пол.
Аз съм по-практична и въпреки, че винаги съм виждала недостатъците, пак съм обичала.
И не мисля, че само на мъжете се пада отговорността. Секса е между двама. Ако единия е пълно дърво, другия и виртуоз да е, няма да стане.
Всякакви хора има.

Да, Lorelada знам, просто на Сапфир отговарях.
При авторката е по-трудно. И ще и е много трудно като  го вижда нон стоп. Тя си има някакви липси и си мисли, че рицаря на бял кон.

# 153
Аз ви казах, че човекът е хахо, ама вие- не , та не. Досега да я е минал авторката сто пъти щом е толкова флюбен Thinking

# 154
Лорелада,

Признава се престъпление, чувства се разкриват. Може да си признаеш, че имаш чувства, ако си бил на разпит и някой те е питал, ама пак звъчи странно.

# 155
Аз ви казах, че човекът е хахо, ама вие- не , та не. Досега да я е минал авторката сто пъти щом е толкова флюбен Thinking

Е не може ли по изключение да е от мъжете, които си слушат не само долната, а и горната глава?

# 156
Мхм. Добре. Разкрил ги е.

# 157
Мъжа няма ли достатъчно топки да отреже авторката в директен разговор? Така тя се надява ...

Нея я разбирам и оправдавам, него - не.

# 158

Че той я е отрязъл. И вече 2 седмици не я огрява виртуално.

# 159

Е не може ли по изключение да е от мъжете, които си слушат не само долната, а и горната глава?
Съмнявам се. Залъгва я, бил е с други, не е от съвест, просто не му се занимава. За мен не му се рискува с влюбена семейна жена, а и я търси на приливи и отливи, явно когато остане на сухо. На мен ми е съмнителен.

# 160
Всички мъже са съмнителни. По подразбиране. Smiley

# 161
Мъжа няма ли достатъчно топки да отреже авторката в директен разговор? Така тя се надява ...
Той го е направил вече. Казал е, че не му е готино да говорят за интимност. Обаче, тя не може да спре да се надява. Де да знам, опитвам се да я разбера. Може би и е трудно като се виждат всеки ден. И ако я гледа с влажен поглед. Понякога думите не се припокриват с действията....
А може и тя да си усеща, че той я желае. Ние няма как да знаем. Обикновенно жените имаме силно развита интуиция за тези неща. Винаги знаем кога един мъж ни желае и кога не.

# 162
Той го е направил вече. Казал е, че не му е готино да говорят за интимност. Обаче, тя не може да спре да се надява. Де да знам, опитвам се да я разбера. Може би и е трудно като се виждат всеки ден. И ако я гледа с влажен поглед. Понякога думите не се припокриват с действията....
А може и тя да си усеща, че той я желае. Ние няма как да знаем. Обикновенно жените имаме силно развита интуиция за тези неща. Винаги знаем кога един мъж ни желае и кога не.
казал го е чак след една година!
а преди това?
гот ли му беше? че и приятелка е имал...
много оплетена история

# 163
казал го е чак след една година!
а преди това?
гот ли му беше? че и приятелка е имал...
много оплетена история
Ми нещата се променят...нормално
Ти пък хората се кълнат във вярност и после ....
Не е толкоз съгрешил човека. Не и е обещал, че ще я взима. Даже не се е възползвал от нея, а напротив. Което вече е странно адски

# 164
  • Варна
Не искам да засягам авторката, но ако е около 30- те ми са непонятни тези романтични фантазии. Илюзия, но поне пиянството на колегата можеше да я приземи от идеализирането му. За секс сме си говорили и като пубери, със съученици, приятели но нямаше подобни вълнения.

Общи условия

Активация на акаунт