ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 8

• 27 914
  • 796
  •   1
Отговори
# 435
Преди 2 години бях с термин 04.10 и извадих бебето на 24.09, сега съм за 04.11 и операцията е за 21.10 баш заради зодията 😁 но, като цяло предпочитам по-рано да ги вадя за да не започне естественото раждане. Имам си причини за тоя страх, но няма да ги споделя преди да родят всички

# 436
  • Пловдив
Хаха , аз бях с термин 8.11 и на 1.11 самичко реши да излиза , та спешно секцио вечерта, заради няколко фактора. Настояваше да е 1.11. И определено е първенец характер и чудо. Та затова мисля, че има значение кога си избират децата. Но не ми се преживява спешно секцио тук в австрия...и сега 31.10 си е скорпион така или иначе. Ако бъде оставено може и да дочака термин, кой знае. Абе всъщност не може ли да ме следат и да се види намаляват ли води и прочие ?!? На майка едно време като са я следяли , са й казали ами ти утре ще родиш и така е станало! Сега уж напреднала медицина..

# 437
Fffrrr,аз като съм избрала естествено,не че съм сигурна дали ще се справя такива настроения ме тресат,през ден рева за глупости и всичко е заради раждането,направо съм на ръба...
Слава богу гъби не са ме посещавали през бременноста,но преди това съм имала знам че ми бяха забранили сладкото докато трае лечението
Ако можех да избирам,с удоволствие бих избрала скорпи...харесвам я зодията въпреки че всички мъже скорпи в живота ми много са ме наранявали....

# 438
За гъбички ми бяха изписали Макмирор Комплекс 12капсули и бях доволна.
Относно зодията много би ми се искало да си е Скорпион - аз съм родена ден след рождения ден на моя дядо пак Скорпион, и моя момък е с термин един ден след на своя дядо рождения ден,а и ще носи неговото име и би било много яко Simple Smile за жалост обаче би следвало да бъда секцио което ще е седмица две преди термин,а аз си мисля че няма да изкарам дори до датата за планово секцио. Шийката е прекалено скъсена,усещам напъните му,и ако приличам на майка си - тя и с двете и бременности е родила около 20-25дни преди термините, износени бебета по 4.100кг, и 3.600кг 😄
Казвали са ми за тази наследственост при раждането- че бременността и раждането на дъщерята често си приличат с тези на майката. Вие как мислите за това,имате ли свои наблюдения ?

# 439
На мен в началото на бременноста ми казаха да питам майка ми как е родила,аз съм закъсняла с ден,мъките и започнали от 7 сутринта и успешно ме родила в 9 вечерта,ако през 80те е било практика секциото бързо бързо да са я сложили под ножа,виж брат ми е закъснял 4дни е го е родила за 15минути,факт е че при двете и бременности не и се пукат водите,Незнам до колко има наследяване но в случая не ми се мисли ...

# 440
Защо 6,8 ? Моя гинеколог преди години ми препоръча Ph3,8 той даже си пише че е за жени до 40. А Ph6,8 е за жени в менопауза

Започнах да се къпя с интимен гел Себамед с ph6,8, не ползвам никакви превръзки  и последното ми откритие - тоалетната хартия не е ароматизирана . Отделно гледам по няколко пъти да се изкъпя през деня . Повече за гъбичките няма да говоря , дано не ме посещават .

# 441
И на мен ми казаха, да разпитам майка ми. Не знам защо има общо, ксто бременностите, както и ражданията, не са еднакви.
На мен продължителността на болките са ми големия проблем. Че аз едон цикъл не мога да изтърпя, какво да говорим за раждане....
Просто това с болките ме ужасява.
За зодията и аз исках да е скорпион ама няма да мога да изтърпя до края, като се знам...

# 442
Аз не мисля, че има общо... не знам.
На майка ми цикъл и е дошъл късно в 9 клас, моят също беше така и това е единственото по което си приличаме Simple Smile
Тя има редовен цикъл- аз, не.
Тя забранява с близнаци на третия месец опити, аз, инвитро след 3 год.
Тя не е имала никакви проблеми в бременността- аз, доста.
За раждането ще видим.

Скоро ще имаме бебета вече- много ще е яко да ги видим. Вълнувам се!!!
Ей, да не забравите да се похвалите тук във форума!

# 443
Само аз ли не искам Скорпион?!
Моят термин е 24.10,но се надявам да родя около 18/19/20-не по-късно. Всички Скорпиони които познавам са меко казано ужасни...

# 444
Терминът ми е 20-ти. Първото си тръгна 14 дни преди термин само (изтекоха ми водите) и сега много се надявам пак така да стане. Ужасявам се еднакво от мисълта за преносване и от мисълта за скорпион Grinning

# 445
Може да питате и бабата по бащина линия. Моите бременности приличат на нейните (и на тези на леля ми). Иначе да, мисля, че има наследственост. С първата ми бременност аг ме разпитваше много старателно как е било с майка ми (имало ли е прееклампсия и тн).

# 446
Странно, но аз скорпиони не познавам и нямам впечатления, но от везничките съм със супер впечатления, така че се надявам на везничка!

# 447
Бабата по бащина линия има 7 деца родени до 60 година всички родени естествено да не кажа на нивата,,,но със сигурност не съм взела плодовитостта факт е че трудно и късно забременях..майка ми до 25 вече е имала 4 бременности две от които нежелани,виж по линия на мъжа ми нещата стоят горе долу така и той е бил дълго чакано дете...абе божа работа...ако трябва да избирам между везни и дева предпочитам везни,въпреки че девата ще ни е в по добър синхрон с нашите зодии,но пък защо да не излезем малко от обувките си..
Аз да ви кажа изкарах спокойна вечер,спах като заклана дори не съм ставала до тоалетна,но мъжа ми цяла нощ не е спал защото много съм хъркала,много ми се запушва носа през ноща...

# 448
  • Пловдив
Добро утро. Ще отида да дам кръв за 12ти път тази бременност днес. Ударих максимума просто.
Скорпиони само за момиче. За момче и аз щях да го вадя везни ...те са ужас . Ха ха. То и жените скорпиони са страшни ,ама са добре за себе си. Така че...
Иначе това за майката...и да и не. Ние сме нежни, кожите са ни еднакви. Но пък аз съм родена в 1вия ден на 9я месец, а дъщеря ми стоя до последната седмица удобно в корема...

# 449
Моят термин е на 15.10, надявам се бебето само да прецени кога е готово да се роди, искам максимално да се развива и оформя. Вярвам, че то най-добре може да усети кога е готово. Това със зодиете е толкова относително, че изобщо не мисля, че трябва да е фактор. За оформянето на лечността и характерът на човек влияят много неща, предимно заобикалящата среда, житейският опит и социума.

Общи условия

Активация на акаунт