Азиатска козметика и грим 12

• 34 405
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Някои да, други не.
Тези не тестват върху животни:
 Pyunkangyul
Cosrx
Heimish
Dear Klairs
Huxley
April Skin
Chica y Chico
Benton
By Wishtrend
Hygge
Skin & Lab
Beauty of Joseon
The Plant Base
Aromatica
Chharmony и др.

Тестват върху животни: Laneige, Etude House, Tonymoly , Innisfree и др.

# 481
Току що забърсах Mediheal Teatree Care Solution Essential Mask на Time Deal. Четох назад и се надявам да си заслужава.

Напоследък сякаш нищо не ми действа, лицето ми отново е възпалено, освен пъпките кожата сякаш ми се е подпалила отвътре. В допълнение, като се погледна в огледалото гневната бръчка ми вади очите. Или не ползвам правилните продукти, или прекалявам с ексфолирането, или Бог знае какво. Понякога се чудя за какво са усилията като нищо не се случва.

Добре, рекнах си болката на мегдана, знам, че всички минаваме през тези фази Simple Smile

# 482
Вижте какво ми излезе. Интересно ми е как ще е и сякаш ми се иска да пробвам.  https://youtu.be/YSxcrY9uK1I
Valandin, спри с ексфолирането и наблегни на успокояващи и подхранващи продукти. Може да е период и да отмине. След като си раздразних кожата с Аирола в началото и спрях падове, киселини, пилинг гелове, всичко. Основно ползвах PKY тонера, есенцията с центела на Елизавека, Бъфет серума на Пурито, шийт маски със серамиди, дълбоко хидратиращи и подхранващи, пептидният ми тонер и подобни. За няколко дена се оправих. Зависи при теб какво е, но според мен задължително спри всичко, което дразни кожата.

# 483
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Аз продължавам да не мога да ползвам кода за ибей. Някой ме пита какво дава, ето снимка.
Първо си влез в пейпал акаунта, т.е. първо посочи, че плащането ще бъде направено чрез пейпал и след това въведи кода.
Ако не стане - излез си от акаунта, преинсталирай приложението. Ако и това не стане - пробвай с VPN.

# 484
Аз продължавам да не мога да ползвам кода за ибей. Някой ме пита какво дава, ето снимка.

Ако се опитваш да поръчаш с кода от търговец от който си пазарувала преди не се получава. Поне при мен това се оказа проблема. Купих от друг търговец и кода хвана.

# 485
MaNishma, спрях, но нещата при мен май ще се окажат хормонални. Така се надявам, поне да знам, че е върешно. Иначе новия взрив дойде преди около 10 дни с едно AHA кремче, наистина ми дойде множко ексфолирането. Сега  нямам никакви центела продукти и се мажа с Бочко със смрадлика 😀

# 486
Jolse time deal - Жълтата и лилавата сплаш маски на Blithe са По 15$.

# 487
  • Sofia
Мушнах жълтата, че лилавата я имам поръчана. Bowtie

Valandin, късмет, дано по-бързо се оправиш.

Аз нали бях споменала, че на почивката си взех мострички на - https://www.yesstyle.com/en/apieu-madecassoside-cream-120ml-120m … ml/pid.1062255240

Комбиниран с ниацинамида на Ординари и кожата ми беше успокоена идеално на другия ден. Кремът е мазничък и белезникав-гелообразен, доста добре се нанася, за суха кожа може би ще е добър. По-натам бих го метнала и него, макар че съм с мазна. Simple Smile)

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 10:49 от sunattraction

# 488
В Jolse има и 1+1  акция  Simple Smile Слава богу нищо не си харесах, но ще взема накрая да си поръчам и аз една сплаш маска...ей така,  да не се цепя от колектива Bowtie

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 12:36 от Viola Tarakanova

# 489
Взех си и аз по една от двете Simple Smile
Ползвам лилавата от седмица ежедневно и  я харесвам много , ей тъй направо си усещам кожата опъната вече Laughing
От Lador ползвам от около месец -Lador Keratin LPP Shampoo ,Lador Hydro LPP Treatment и Lador Silk Ring Hair Essence,  имат "намаление" ще поръчам отново .
Да похваля и измивното олио на skin79 https://jolse.com/product/skin79-cleanest-rice-cleansing-oil-150 … 0742/?cate_no=129  -перфектно измива грим .

# 490
Ама много сте лоши с тези сплаш маски... знам, че хвалехте много жълтата, но реално коя е по-добра? Simple Smile

# 491
Ама много сте лоши с тези сплаш маски... знам, че хвалехте много жълтата, но реално коя е по-добра? Simple Smile

Зависи какъв ефект търсиш.  Когато купувах моите информацията, която събрах - лилавата за стягане на кожата и против бръчки, зелената за акне, възпаления и с успокояващ ефект, жълтата мисля, че беше за освежаване на тена.

# 492

Зависи какъв ефект търсиш.  Когато купувах моите информацията, която събрах - лилавата за стягане на кожата и против бръчки, зелената за акне, възпаления и с успокояващ ефект, жълтата мисля, че беше за освежаване на тена.

Точно такова обобщение ми трябваше ! Благодаря ти Simple Smile

# 493
Здравейте,
Инфорамацията в темата е изключително подробна, но нямам възможност да я прегледам внимателно.
Ще съм ви много благодарна, ако ми препоръчате подходящите продукти  за кожа на 36 склонна към акне.
Бях си поръчала преди много време Etude House Moistfull Collagen Skin Care Kit (Travel Size Toner + Emulsion + Essence + Cream) , които като ползвах 1-2 пъти ми се сториха доста тежки и "лепкави"  и ги зарязох, но сега им дадох втори шанс и доста ми допаднаха и ги чувствам добре на кожата. Серум, тоник, хидратиращ крем, може и някоя шийт маска да ми препоръчате.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 13:17 от Marble_beach

# 494
Да си помрънкам и аз, една хрема ме мъчи, подпухнала съм, нямаше как да си остана вкъщи и сега почивните дни ще се боря с последиците.

Общи условия

Активация на акаунт