Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните правила за използване на серуми с витамин С?
Как мога да подновя слънцезащитата си, без да изглеждам бледа?
Какви са плановете ви за рутинна грижа за кожата през есента?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните правила за използване на серуми с витамин С?
За да използвате правилно серумите с витамин С, първо ги нанесете върху суха кожа след измиване или след първия продукт за грижа. Можете да ги прилагате върху цялото лице, включително под очите, клепачите, устните, шията и деколтето. След като попие напълно в кожата ви, продължете със следващите стъпки от рутинната си грижа (като тоник и есенция). Препоръчително е да използвате тези серуми сутрин и винаги ги комбинирайте със слънцезащитен крем с висок SPF фактор. Не се препоръчва използването на киселини заедно с тези продукти. За да запазите тяхната ефективност, съхранявайте ги в хладилник и използвайте в рамките на 3 месеца, тъй като могат бързо да се окислят.
-
Как мога да подновя слънцезащитата си, без да изглеждам бледа?
За да подновите слънцезащитата си, без да изглеждате бледа, нанесете обилно количество, а не на тънък слой. Когато подновявате, избършете с мокра кърпа и нанесете отново крем. Това е особено важно при използване на слънцезащитни продукти с физически филтри като Soon Jung, които не оставят бял оттенък върху кожата.
-
Какви са плановете ви за рутинна грижа за кожата през есента?
Плановете за рутинна грижа за кожата през есента включват опростяване на рутината, премахване на тоници, пачове и безкраен брой серуми. Също така е планирано въвеждането на нови продукти като хидратиращи продукти след ваканция и редуване на крем с пелин и тонер с бели трюфели. Важно е да поддържате редовна грижа, като избягвате прекомерното натрупване на продукти.
-
Каква е правилната рутина за използване на Melano CC Vitamin C Essence?
-
Какви са отзивите за Too Cool for School - Art Class By Rodin Shading?
явка за просветени не ми харесва, не предполага никаква грижа за външния вид, трябва да си безличен, като ще сме конспиратори избирам примерно билдербергите на азиатската козметика:joy: 
Детето има рожден ден след 4 дни и искам да поногна по-бързо да заздравее кожата. За съжаление точно неща за зачервявания и кожна бариера не си поръчах много(нали никога не съм имала такива проблеми) и имам само Centella green level buffet serum и Real Barrier intense moisture cream (взела съм си по 10 мостри за проба), както и на Pyunkang Yul имам Essence toner-а и доста мостри са ми сложили на лосион,серум,ампула,крем та мога и тях да използвам локално ако ги препоръчвате. Имам и Mizon snail recovery gel cream. От изброените кое да мажа според вас утре като се поуспокои мястото или още днес да третирам с нещо?