Азиатска козметика и грим 12

• 35 118
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
И аз, сега остава да я намерим в ибей и да си вземем мостри и да се лъжем по този начин, че пазаруваме разумно.Simple Smile

# 76
И аз, сега остава да я намерим в ибей и да си вземем мостри и да се лъжем по този начин, че пазаруваме разумно.Simple Smile
Вече проверих, в йесстайл излиза най-изгодно. След последните ми мостри на Sulwhasoo, вече не ми се иска да взимам. Виола е публикувала код за 15 процента отстъпка май назад, сега ще го търся и ще видя кое как става.

# 77
Вече проверих, в йесстайл излиза най-изгодно. След последните ми мостри на Sulwhasoo, вече не ми се иска да взимам. Виола е публикувала код за 15 процента отстъпка май назад, сега ще го търся и ще видя кое как става.
Дай един линк Yum
Започнах да ползвам пачовете с агаве, много съм доволна.Радвам се, че не се свличат, хидратират отлично.

# 78
Ами момичета, затова не е хубаво човек много да приказва. В крайна сметка взех мостри от иБей. Joy Иначе линкът към йесстайл е този, който Зари дава по-горе. Обачееее...21 дена ще чакам да ми я шипнат. А аз вече не мога да чакам толкова. Има голяма вероятност октомври да заминем за повечко време и няма кой да ги приема тука (или по-скоро не искам да моля никого). Та, поръчах 25 мостри за около $16, които ще ми стигнат да събера впечатления. Между другото в обявата на иБей в описанието пише, че е нещо като пилинг гел май...
Ето я.
https://www.ebay.co.uk/itm/25pcs-x-SU-M-37-Water-full-Radiant-Au … nId=1917653787005

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 12:33 от MaNishma🌸

# 79
Като започнеш да го я ползваш така изглежда от пяната която става, но не за пореден път си взех урока, че трябва да се чете внимателно и никога не си научил достатъчна за корейската козметика и като пише маска не е задължително да е традиционна маска, с която сме свикнали.
 Те хоратат са си го казали да се ползва сутрин, масажира се около минута и после се изплаква.
А малките топчета били хидратиращи капсули, които се разтваряли при масажа, аз масажирах докато попие.
И понеже чукча писател, а не читател се дообразовах, че винаги когато има такива хидратиращи кристали, които най-често са хидратиращи така се получава, нещо като пяна в началото и трябва да се масажира, за да попият.

# 80
Добре. В такъв случай може да се ползва често, дори и всеки ден, така ли?

# 81
Valandin, минаваш на японска грижа:smile:

Май има нещо такова, но не мога да се откажа от глезенето с шийт маски, особено зимно време. И като споменахме пелин, смятам да си взема и маската на I'm from, искам почистваща маска, която да не изсушава и опъва, достатъчно си стресирам кожата с химически пилинги и витамин А.

# 82
Аз ползвам една медицинска професионална козметика на PARAISO COSMETICS
Ефекта ми е още на втората седмица
Пращат ми от Испания майка ми
Как става в И бей?
Дали няма да имам доставка?

# 83
Valandin, на Mamonde  бъбъл маската с роза е много приятна. Не почиства " до дъно", но пък и не изсушава. Не съм пробвала все още  с пелин, но са ми в уишлиста и тази на I'm from  и тази на isNtree.
За витаминената на I' m from има ли отзиви? А за черния чай на heimish? Нещо съм на вълна маски напоследък Joy
Много ме е яд- днес се успах и изпуснах хубавия ходарък в Yesstyle! А имам готова поръчка в кошницата...

# 84
Виола, къде и как ги виждате тези подаръци? В определен момент ли ги пускат? Не зная защо, но ми е доста трудно да се ориентирам в йесстайл. Ако последвам някой линк за намаление от вас, иначе сама не ги откривам.

# 85
Аз напълних кошницата и се появиха вече 3 подаръка, може да ги видите.  Не съм въвеждала никакъв код, но имам регистрация в Instagram, при checkout може някой от тях да изчезне. Виола, ампулата с прополис ли си изпуснала и как разбираш, че не е активен кода - когато финализира ли? Благодаря ти много за помощта!!!

# 86
Дааа, мен също ме е яд за полифенолите, макар че никога не съм и хващала, не знам в колко часа да стана. Grinning Благодаря за препоръката за розовата маска, ще я погледна!

# 87
  • Sofia
Аз си поръчах успокояващата маска с роза на Инисфрий от тайм дийла. И крема на Тони Моли. И не мо'ем се сопрем. Grinning

Последна редакция: пн, 09 сеп 2019, 14:08 от sunattraction

# 88
За една прЕятелка да попитам:smile: нещо с гликолова киселина  да препоръчате, нямам никакви познания в областта на киселините, миналата зима е ползвала нещо английско - доволна е, но цената е потресающа и си търси бюджетен вариант.

# 89
  • Бургас
Аз ползвам гликоловата киселина на cos De Baha и съм доволна, прави същото като тази на NeoStrata, но е по - евтина. Преди 20 дена бях в болница за 6 дни и нямах възможност да полагам никакви грижи за кожата си, като се видях после направо се съсипах - отслабнала и кожата ми изглеждаше повяхнала и безжизнена, за това извадих гликоловата к-на и ретинола, въпреки, че мислех да ги включа в началото на октомври. Редувам ги през вечер и вече забелязвам как се освежават лицето и деколтето. Имам две вертикални бръчки на деколтето (спя легнала настрани), които не са се махнали, но не са толкова врязани и кожата около тях е по-свежа. Знам, че не е само от продуктите на cos De Baha, но те са ми най-силните активни в рутината. Сутрин ползвам by wishtrend pure vitamin c21.5 advanced serum който също много харесвам. Сега обмислям къде да вмъкна Medi-Peel  BOR-TOX Peptide Serum, приемам предложения.
И окончателно съм сигурна, че от A'Pieu Pure Block Aqua Sun Gel SPF50+ PA+++ ми излизат пъпки по челюстта, предполагам, че е от алкохола в състава му. Вчера се намазах и днес се събудих с две подкожни и червени, от много време не ми се беше случвало.

Общи условия

Активация на акаунт