Азиатска козметика и грим 12

• 35 283
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • Reasonford Manor

Имам една молба - припомнете ми продавача, от който купувате мостри на концентрата на the history of whoo.
Аз пазарувам от този.

# 406
  • в голямото село
Vapor,благодаря. За пръв път ще го ползвам да и въпреки, че изчетох доста за ретинолите и нещата ми се поизясниха реших да попитам. А от олиото на Isa knox   съм изключително доволна. Ползвам го след тоника и след това всичко останало, въпреки че по моята логика маслото трябва да е последно

# 407

Имам една молба - припомнете ми продавача, от който купувате мостри на концентрата на the history of whoo.
Аз пазарувам от този.
И аз. Чакам няколко нещица Innocent

# 408
  • Sofia
Мега Дийл.

Bowtie

# 409
Нищо не ме изкуши, забърсах само една слънцезащита на Innisfree, да си имам за следващия месец. Надявах се на някоя интересна шийт маска, само V7 на Dr Jart загледах, но утре ще реша за тях Simple Smile

# 410
# 411
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз се разписах скромно само с едно кремче, на което бях хвърлила око отдавна. Исках и измивния гел на Onsaemeein, но ми свърши под носа.

# 412
  • Sofia
Аз забърсах спящата маска на Ароматика, центела пудрата и къшън на Тусонг, ББ крем ще пробвам на Nature Republic. И аз съм скромна.

Много се чудих на къшъна на Тройарк, но самотен не ми даде да си ползвам кредита и се отказах...

# 413
Измивния гел на Пурито. Батерията ми пада, а съм на улицата. Лошо...

# 414
Питанка -мога ли да комбинирам в сутришната рутина Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner  със серум с вит.С ?

# 415
Редактирах съобщението, защото не мога да го изтрия, а не е актуално към момента Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 20:44 от Viola Tarakanova

# 416
Лошо е това с митниците.

https://jolse.com/project/hidden-sale/1398/
Скрита разпродажба на iUNIk. Знам, че има почитатели в темата. Не съм сравнявала цени.

# 417
# 418
  • Sofia
Аз си го мислех на Неожен, ама съставът му ми се видя с много високи лоши цифри и се отказах. Grinning

Благодаря за споделянето на скритата разпродажба на Юник. Поръчах си охлювеният серум, че първия не пристигна. Simple Smile)

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 13:21 от sunattraction

# 419
  • Русе
Jolse ми възстановиха пълната сума за непристигнала пратка от 22.07. без тракинг!Бързи и точни са!

Имам и още една от началото на август,която май ще има същата съдба!

Общи условия

Активация на акаунт