Азиатска козметика и грим 12

• 35 281
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Някой ползвал ли е BADSKIN Collagen Bomb Hydrating Ampoule? Гледам че е с хубав състав, мисля да го ползвам като Хидратиращ тонер...

# 421
Успях да взема измивното Пурито, изпуснах две-три други неща, но като се замисля изобщо не ми трябват.
Онзи ден проверявах колко кредит имам натрупан/използван и честно казано се  стреснах от общата сума похарчена за корейска козметика през последната година. Пък някаква драматична разлика не забелязвам в огледалото.
Ама така и така пиша, нещо за 23 годишните да кажете?
https://jolse.com/product/md-23years-old-sunderma-b-50ml/22239

# 422

Viola, едва ли ще е от голяма полза, но все пак
Скрит текст:
засега /слава Богу/ нямам опит с пратки под 30 лева, но опитът ми с по-големите е, че каквото и когато да изпратиш на мейла customs@bgpost.bg, абсолютно нищо няма да се случи, докато не успееш да се свържеш с 02/892 26 66, за да ги придвижат. Когато вдигнат обаче /например, след 2 дни почти непрекъснато звънене/, са доста услужливи и дават пълна информация. Може би това е начинът да се разбере и реда за по-малките.

# 423
Превъртах мегадийла и накрая да не ми е некомфортно, че нищо не съм купила и скромно, та скромно тези
http://jolse.com/product/md-dear-dahlia-mini-marble-blender-trio … p;display_group=1

# 424
  • Бургас
Аз искам  MISSHA Time Revolution Artemisia Treatment Essence, но виждам, че са намалили само мист версията, някой знае ли дали са различни продукти или една и съща есенция във вариант с пръскалка и без? Хич не ги долюбвам тези пръскащите.

# 425
Аз няма да кажа какво купих, защото ме е срам.

# 426
Аз няма да кажа какво купих, защото ме е срам.

Пускай скрийншота, не се спотавай Yum

# 427
А, как така няма да казваш? Много? Малко? Евтино? Скъпо?

# 428
SatisfiedSatisfiedSatisfied
Скрит текст:

# 429
Уау, завидях. Аз се отчетох само със серума на Nacific и една мицеларна вода. Утре сутринта ще дебна презареждането

# 430
Θεοδώρα , бравус Simple Smile
На мен цялата борба с БГ ацминистрацията ми уби желанието за пазар .... Ще си ползвам каквото си имам, докато го имам и толкоз Cry

# 431
Θεοδώρα , бравус Simple Smile
На мен цялата борба с БГ ацминистрацията ми уби желанието за пазар .... Ще си ползвам каквото си имам, докато го имам и толкоз Cry
Виола, стискам палци всичко да се реши в твоя полза и съвсем скоро да си вземеш нещата. Flowers Four Leaf Clover
Ауууу  бате Бойко е отпрашил за ЮК да търси коли, да вземе да донесе няколко контейнера мазила, че закъсахме.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 19:25 от Θεοδώρα

# 432
Θεοδώρα Hug, най-накрая ги освободиха,но нещата не са ОК и като цяло тепърва ще стават по-зле. Нямам нерви в момента и с тия тъпотии да се занимавам и ще се пробвам вече да огранича поръчките до най-необходимото.
Има промени при обработките на пратките (поне за Сф), така че имайте готовност за неприятни изненади. Който иска инфо-знаете Animal Speak No EvilAnimal Hear No EvilAnimal See No Evil

# 433
.
Има промени при обработките на пратките (поне за Сф), така че имайте готовност за неприятни изненади. Който иска инфо-знаете Animal Speak No EvilAnimal Hear No EvilAnimal See No Evil
Виола, аз искам инфо на ЛС. Blush Имам задържана пратка за 31 лв и стотинки, но не е кк и затова не я споменах. Днес ходих да си нося документите на място. Като гледам, ще ми скъсат нервичките май...

# 434
  • Germany
Θεοδώρα, Миша и ампула ли имат с пелин? ( нали пелин е artemisia на български) Ще чакам отзиви, някой ден като стигнеш до нея 😉. Йен аз ползвам есенцията, но нямам представа същото ли е с миста. Освен да сравниш състава или по скоро концентрацията на пелин вътре...
Все се каня да напиша за един трик, който научих от Редит. Става въпрос за охлювния муцин на Косарекс. Да се нанася върху мокро лице. Така попива идеално и въобще е по-приятен за ползване.
И още нещо за феновете на Blithe. В магазините Дъглас ( но не знам дали в България има) продават продукти на марката. Бяха и намалени и цените бяха като в ибей. 18-19 евро някъде  тонери, маски и кремове има. Не съм много запозната с марката, но ги мернах и знам че се харесват в темата 👍

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 20:15 от PeaPink

Общи условия

Активация на акаунт