Азиатска козметика и грим 12

• 34 425
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
PeaPink, даа пелин е. Ще пробвам след година две и ще пиша Grinning защото съм затънала в серуми и ампули...така се олях.

# 436
Аз съм изпуснала МД-а Sad И май по-добре, че прекалих последния месец.

За митници - след жалбата ми, и двете ми пратки бяха освободени за отрицателно време. С предоставените телефони за контакт така и не успях да се свържа... Каня се от два дни да пиша на йесстайл за възстановяване на сумите, но не ми остава време.

Междувременно три други поръчки от друг мой любим сайт пристигнаха в пощата. Това ме подсеща да напиша колко съм впечатлена от Ладор Simple Smile

Все се каня, но все не ми остава време да пиша за три много добри продукта и няколко, които няма да повторя никога, но влизам бързо да напиша за един от тези които ми харесаха, понеже е на МД и определено мога да препоръчам на тази цена -  След безуспешно пробване на къшъни на Миша, Ейприл скин и Хера (Блек къшън), от последния МД взех TROIAREUKE H+ Healing Cushion 15g - не ми се набива в порите и линиите около очите, със средно покритие, макар че идеално се билдва, без да седи тежко на лицето и не мърда да вечерта.
Цвета ми пасва идеално. 20N съм на европейската.

# 437
Пелин не е ли mugwort на английски? Thinking Аз кой знае каква козметика съм търсила в Гугъл...
Ако в Дъглас пуснат Блайт, грешка няма да имат. До нас имам цели два и най-накрая ще почна да си хабя точките с искрен кеф. Sweat Smile

# 438
  • София
Вчера ми пристигна Hanskin Hyaluron skin essence. Купих го с цел да го ползвам като есенция. Сега обаче се чудя дали да не го ползвам след ФТЕ. Доста е течен, по-течен от двата тонера, които ползвам в момента - Secret Key Hyaluron micro peel toner и Real Barrier extreme essence toner.
Какво ще ме посъветвате? И като последователност, и като съчетание на продукти с хиалурон?

# 439
Въпрос и на цена е, вече доста бг сайтове продават неща, които купуваме от Корея, но цените са много различни и то не в полза на нашите търговци.
За blite аз не съм впечатлена, но ако е на цените на сефора ме съмнява, че дори и тези, които го харесват ще си го купуват.

# 440
  • София
Пелин не е ли mugwort на английски?

Да, така е. Аз ползвах една шийт маска с пелин, мисля на goodal беше, но не бях впечатлена ...., а и за пелина четох, че причинява доста алегрии. Но да похваля маската им с дюля, нежна, с много хубаво платно /аз обичам по плътните/, с нежен аромат, продукта е бял млечен, изключително хидратиращ, добре напоена, с две думи ще я държа в наличност.
Goodal маските ми харесват повече от JMS., от тези, които съм ползвала.
Една поръчка от Jolse от 22.08 от МД ми се губи. Тя беше и много малка, с крем мини размер.... ще я чакам още малко и ще пиша.

# 441
Вчера ми пристигна Hanskin Hyaluron skin essence. Купих го с цел да го ползвам като есенция. Сега обаче се чудя дали да не го ползвам след ФТЕ. Доста е течен, по-течен от двата тонера, които ползвам в момента - Secret Key Hyaluron micro peel toner и Real Barrier extreme essence toner.
Какво ще ме посъветвате? И като последователност, и като съчетание на продукти с хиалурон?
Като последователност от най-течно към най-гъсто, аз лично ако има два тонера си ползвам един само, нямам нужда от два едновремено да нанасям.
Относно съчетание на продукти с ХК, не разбрах точно дали самите продукти, които са с ХК искаш да съчетаваш едно с друго или продукт с ХК искаш да съчетаеш с друг вид продукт?
Иначе аз нанасям тонер, серум,есенция, ампула с нощна маска с ХК, и един крем с колаген.

# 442
  • Germany
Lodsi , Hanskin Hyaluron skin essence съм я ползвала и след тонер (в моя случай на Кларис подготвящия ), но в повечето случаи веднага след измиване. Тя си е течна като тонер. По скоро по нуждите на кожата си си прецени, защото е доста хидратираща.
Mugwort и Artemisia e едно и също мисля. Не е нищо особено да, но на мен ми харесва усещането. Едно такова леко и успокояващо на кожата го усещам. Поне от тоника на Миша съм останала с такива впечатления. Нищо друго с пелин не съм ползвала.
Цените на Blithe  в Дъглас са по-високи, но в момента са на 50 % намаление. Сплаш маските са 19 евро например, мисля че толкова са и в ибей ако не греша. Иначе редовна цена от 39 евро си е множко.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 09:53 от PeaPink

# 443
  • София
Благодаря ви, момичета  bouquet Исках да си купя есенция, но въпреки името май съм си купила тонер Simple Smile
Относно съчетанието на продукти с ХК - дали не е прекалено да ползвам два вида тонер с ХК примерно, после серум или ампула с ХК...не знам доколко е добре, дали изобщо кожата има нужда от 2-3-4 продукта с ХК.
Препоръчайте ми есенция тогава Simple Smile
Вечер ползвам фитониацин, но сутрин ползвам витамин С и ми се иска различна есенция.

# 444
  • На остров
От скоро ползвам няколко корейски продукта и се записвам да следя тук !
Много доволна съм от  овлажняващият серум на Klairs Simple Smile и нощната маска с вит Е .
Вчера пробвах и един нощен техен крем също много ми хареса.
Ползвам и сплаш маската на Blithe  с млечна киселина и тя е много приятна.
Имам няколко шиит маски но ще погледна дали и те са корейски, и те се озкаха корейски на Klairs и на P:reem.
Имам и ексфолиращ тоник на By Wishtrend но сега ползва подобен на Паула чойс и ще изчакам с този.
Не съм поръчвала от Корея или Ибей за сега.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 10:25 от Две в едно ;)

# 445
  • София
Аз отново по темата за лепенките за пъпки. Влизам да похваля тези: http://m.jolse.com/product/apieu-madecassoside-needle-spot-patch/12059/.
Използвах ги на две подкожни и болезнени пъпки под челюстта без изгледи за връхче. За 2 нощи през които ги носих възпалената област е минимизирана и като площ, и като болезненост. Мисля че и тази нощ ако ги нося съвсем няма да ги има. При поставянето действително се усеща леко боцкане от тези иглички, самите пачове са доста стабилни и са само за домашно носене. В момента са изчерпани и в jolse, и в yesstyle, но ако ги видя пак ще се заредя. Идват скъпички (на около $5 бяха в yesstyle), но си струват.

# 446
На Neogen винените падове са намелени на 18 долара. Това изгодно ли е?

# 447
Момичета, пристигнаха ми мострите на SU:M 37 Water full Radiant Aura Mask много бързо. Продавачът ми е изпратил интересни мостри също и подарък шийт маска.

Това е обявата. https://www.ebay.co.uk/itm/25pcs-x-SU-M-37-Water-full-Radiant-Au … nId=1917653787005

# 448
На Neogen винените падове са намелени на 18 долара. Това изгодно ли е?

Мисля, че продуктите са около 2 долара повече от цените на скритата разпродажба. А по принцип тези падове май ги продаваха за 27 долара в Jolse-то като няма намаления.

# 449
Продуктите на Неоджен в момента са по-скъпи отколкото на скритата продажба, определено. Но 18 долара пак не е зле като оферта, винените падове са голям хит.

Общи условия

Активация на акаунт