Разчитане на цитонамазка

• 43 736
  • 86
  •   1
Отговори
# 60

Правих цитомнамазка и вместо да се успокоя, взех, че се паникюсах още повече. Някой може ли да помогне с разчитането?
Благодаря!

# 61

Правих цитомнамазка и вместо да се успокоя, взех, че се паникюсах още повече. Някой може ли да помогне с разчитането?
Благодаря!

Аз имам подобни резултати на вашите и гинеколожката препоръча да направим колоноскопия и HPV тест.

# 62
Здравейте! Може ли да разчетем и моите резултати? Притеснява ме допълнителното описание най- долу.

# 63

Можете ли да ми помогнете в разчитането на цитонамазката ми?
Гинеколожката ми е в летен отпуск, а не мога да се успокоя виждайки тази 2ра група.
Моля помагайте има ли проблем?

# 64

Някой може ли да ми я разчете

# 65
Моля някой да я разчете цитонамазката.

# 66
  • 🌊
Здравейте, моля за разчитане и аз и обяснение какво е "липса на ендоцервикални елементи"?
Скрит текст:
Успешно ли е било всичко? На 11ти съм на гинеколог, да очаквам ли да я повторят?

# 67
Добре ли е цитонамазка

# 68

Здравейте, момичета! Чакам и микробиология, защото със сигурност има отново някаква гъбична инфекция, но нямам търпение…. Във вторник ще излезе и тогава съм и на преглед. Та се допитвам до вас, виждате ли нещо притеснително? Тези “дистрофични ендометриални клетки” и “зряла плоскоклетъчна метаплазия”? Притеснително ли е?

# 69
Здравейте! Може ли някой да разчете резултата от цитонамазката?

# 70
Здравейте, моля някой да сподели мнение какво означава този резултат

# 71
Какво означава клетъчни промени свързани с атрофия?И също така защо само от цервикален канал има резултат ,а от порцио няма.Виждала съм на други изаледвания и двата

# 72

Здравейте, момичета! Чакам и микробиология, защото със сигурност има отново някаква гъбична инфекция, но нямам търпение…. Във вторник ще излезе и тогава съм и на преглед. Та се допитвам до вас, виждате ли нещо притеснително? Тези “дистрофични ендометриални клетки” и “зряла плоскоклетъчна метаплазия”? Притеснително ли е?
Здравей!  Разбра ли всъщност какво е плоскоклетъчна метаплазия и притеснителна ли е според твоя доктор?

# 73
Здравейте, някой може ли да разчете резултата? Трябва ли да се притеснявам?

# 74
Най-добре да се консултирате с АГ, понеже изглежда има изменение на клетки. Имате препоръка за HPV тест, но може и да е възпаление.

Общи условия

Активация на акаунт