Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 12

• 87 271
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря отново, ползвам го за ежедневно почистване на мивката в банята. Концентрат е и е много икономичен.

# 481
  • София
Цитат на: Г-жа Рамацоти .......
Този имам предвид
[/quote
+1.

# 482
Трябва да се пере начесто и да пипам с ръка -бррр, брррр
Ами перат се често, обикновено след всяко почистване, да ти са чисти за следващия път. Може и в пералнята.
Показания моп с кофа съм го ползвала, трябва си допълнително изцеждане на ръка, ако миеш паркет например.
Ползвай ръкавици или си вземи домашна помощница!
За друго не се сещам.
Препаратът на ДМ става за поддържане, средна работа, за тежка артилерия си иска друго.

# 483
  • София
В темата много често се пита и разпитва за добър препарат с/у варовик. Преди много страници, може би и миналата година показах препарат , който купувам от Гърция - Viakal при него грешки няма, за съжаление не го и ползвах, защото при нас, в София, водата е чудесна и не се образуват наслагвания . За съжаление знаех, че не се предлага  у нас, но!! по една случайност го намерих, внасят го . Ще се помъча да пусна линк, за да си го поръчате, ако не мога, с линковете нещо съм на "Вие" откакто съм в новата версия, ще изпиша името на фирмата, а тя е VESTA - препарат за почистване на варовик -  VIAKAL - спрей,  на цена от 6 лв.
https://vesta-shop.eu/pochistvashhi-preparati/148-preparat-za-po … -sprej-0500l.html, дали излезе, дали не излезе, не мога да го видя в предварителните отговори...но може да го изпишете и ще го отворите. Това е.

# 484
Вижда се, справила си се! Благодаря много, ще го имам предвид, макар че от ДМ купувам препарат с оцет, но мирише кофти

# 485
  • Русе
marchеva14, знам го този хрепарат. Ползвала съм го. Купих си го от Германия. Хубав е, но може и още Joy
При нас от години го има в една верига магазини за паралелен внос.

# 486
  • Пловдив
Този препарат и аз го знам,но под името Antikal(във Франция и Италия),има го и тук в магазините за паралелен внос,вземам го и когато сме в Гърция.Много е добър,само с него успявам да "преборя" варовитата пловдивска вода.От Гърция съм купувала и друг добър препарат-Klinex(за баня).

# 487
  • София
.............От Гърция съм купувала и друг добър препарат-Klinex(за баня).
Да и това ползвам и съм се заредила от Гърция, няколко шишета, точно до другото лято, но защо имам чувството, че той е повече за почистване и  работи като дезинфектант , а не с/у варовик,  всичко пише на гръцки, това им е политиката и нищо не мога да разбера от езика им. Може и да съм в грешка, но важното е, че е добър.

# 488
  • Пловдив
marcheva,имам варианта за баня,синя бутилка,4в1,на гръцки пише "някакви"неща,от които разбирам-на втория ред,от тези 4в1,пише,че елиминира бактерии,на четвъртия ред(най-долу) пише,че е без хлор.Ако Вие разбирате повече,превеждайте(паракало!).

# 489
Viakal, има в италианския магазин, който се намира до Баумакс /близо до ТЕЦ София/.
https://ciaoitalia.bg/wp-content/uploads/2019/01/VIAKAL.png
Има го и в други разновидности.

# 490
  • русе
С какъв препарат чистите хладилника?

# 491
# 492
  • София
С препарат за прозорци.

# 493
С мокри кърпи, супер става.

# 494
  • София
С какъв препарат чистите хладилника?
С това - Dr. Beckmann - Solutie pentru curatat frigiderul -или Почистващ препарат за хладилник с БИО алкохол , много съм си доволна.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт