Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 12

• 87 269
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Ама, че смешка! БИО-алкохол....бива, бива трикове, ама това.....

# 496
  • София
Ама, че смешка! БИО-алкохол....бива, бива трикове, ама това.....
Разбира се , че има и БИО алкохол, не са трикове.

# 497
Знам, че има....особено едни червени винца мммм..... , но да напишеш такова нещо на препарат, ми се вижда пресилено.

# 498
Здравейте , имам жесток проблем с фурната -няма чистене . Фурната е на Ханза , цялата е опръскана от печене и вярвайте ми пробвах , трих , стъргах , жулих, запарвах   и ревах и няма чистене тая гад мръсна . До сега съм пробвала с -пяна за фурни от лидъл , медикс за фурни , бинго (праха за търкане ) меглио , хайтман . Вече ми идва да я взривя . Където е опръскано така си седи , пробвах с пластмасово ножче -ако търкаш петно по петно има прогрес , ама те на са едно и две , как да я изчистя ... някой имал ли е такъв проблем , честно ви казвам такова чудо не съм виждала никога . Един човек беше писал коментар в emag  , че се чисти трудно ама не му провярвах 😂😂

# 499
Пробвайте с препарата за фурни Форте на Сано . Това е най- силната химия, която лично аз съм срещала.

# 500
  • софия
Без да съм пробвала всички препарати за фурна, този на Фаберлик, за мен, е най-ефикасен и лесен за ползване. Фурната ми става като нова.

# 501
С пяната на k2R успях аз да изчистя фурната като се нанесохме в началото в този апартамент. Не беше чистена сигурно откак е станала фурна Simple Smile. Пръскаш, оставяш една нощ да престои и само обираш на другия ден.

# 502
  • русе
В инстаграм има една дама ,която дава съвети за препарати и почистване на дома.
Следя я и много ме вдъхновява:
Cleanhome

# 503
  • София
+1 за Forte

# 504
  • Добрич
И аз съм доволна от Сано, но не става за всяко покритие. Твърде силен е и не е подходящ за всеки материал.

# 505
  • София
Аз доброволчески чистих газови котлони и фурна на една баба, които 15 /петнадесет/ години не бяха пипани - Mr. Muscle за пет лева свали всичко. Пръскаш, 15 мин, после още толкова и чисто нова стана.

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 23:40 от Ms.Gorgeous

# 506
И аз съм доволна от Сано, но не става за всяко покритие. Твърде силен е и не е подходящ за всеки материал.
Напълно съм съгласна с вметката. Питането беше за фурна, за това го препоръчах. Иначе да, това е някаква силна киселина според мен и трябва да се чете упътването, както и на всеки един продукт, който ползваме.

# 507
  • Добрич
Сано е с алкален състав. Съдържа силна основа, не киселина. Не е подходящ за инокс, алуминий, тефлон и др. Обръщам внимание, защото има фурни с покритие инокс.

# 508
  • Русе
Няколко пъти съм писала, че за мен Сано си е баш сода каустик. С нетърпение чакам да свърши и няма да повторя.

# 509
Препарата за фурни на amway според мен е топ. Много икономичен и чисти безотказно.

Общи условия

Активация на акаунт