Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 12

• 87 301
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Супер, благодаря! Значи си имаме физически магазин в Пловдив откъдето можем да ги видим и вземем. Даже като гледам цената на показания по-горе препарат е същата като в сайта на фирмата.
Къде се намира физическия магазин?
https://zazishop.net/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/

# 196
  • София
Избирайки фирма за почистване на вход, единствената оферта засега - ми казаха че ползвали medix professional (не уточниха кой) и било в цената... което не ми допадна много - все пак са си БГ препарати.
Аз искам да взема Китерсан примерно, който освен почистващ има и дезинфекциращ ефект (дали може самостоятелно да се ползва).
Други идеи?

# 197
Супер, благодаря! Значи си имаме физически магазин в Пловдив откъдето можем да ги видим и вземем. Даже като гледам цената на показания по-горе препарат е същата като в сайта на фирмата.
Къде се намира физическия магазин?
https://zazishop.net/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/
Благодаря. Погледнах интернет страницата им, но не намерих препарата, който ми трябва.

# 198
Препарат за какво ти трябва?

# 199
За петна от дезодорант

# 200
Ето:
https://hg-bulgaria.com/bg/product/magazin/51-1/5187115772358881
Лично изпробван! Има похвали от други в темата.

# 201
Да, знам за него, но в магазина в Пловдив, който посочиха по-горе в темата не го видях. Не ми се поръчва онлайн, че с доставката става скъпичък.

# 202
За петна от дезодорант
Това ползвам аз, има го в търговската мрежа.

# 203
  • София
Мога ли да ги ползвам на плетени пуловери? Май са памучни. Не ги щадя особено.

# 204
  • София
Избирайки фирма за почистване на вход, единствената оферта засега - ми казаха че ползвали medix professional (не уточниха кой) и било в цената... което не ми допадна много - все пак са си БГ препарати.
Аз искам да взема Китерсан примерно, който освен почистващ има и дезинфекциращ ефект (дали може самостоятелно да се ползва).
Други идеи?
ПП: Някакъв антиспектик, с който лесно да се дезинфекцират санитарно помещение в хотел или къща за гости... под формата на спрей? Гледам в йога студията ползват нещо за пръскане.

# 205
Имам проблеми:
1. Купих на хайнман препарата за котлони. Ами - повърхността побеля. Търках, трих - бяло е. Ужас.
2. Купих и от бялата пяна за фурни. Частичен успех по отношение на чистенето. Примерно, стъклото изобщо не се повлия. Това някак ще го преживея.
Обаче избърсах, и като включих печката, щях да се издуша.

Сега я държа затворена, и сигурно трябва още да я мия.
Не знам, дайте ми съвет.

А за котлона единия особено, ми е много мъчно, защото е като Снежанка.

# 206
rumka833 , не съм ползвала точно тия препарати , за които споменаваш, но според мен е трябвало още да изплакваш. Ползвам за котлоните и фурната препарата на Медикс или А1 за загорели мазнини, които се справят чудесно. Но ако не се изплакнат добре, оставят точно такива бели следи, за които говориш. Много им е тегаво изплакването, но пък си вършат работата много добре. Най-добре работят на много леко загрята фурна или котлон. Намазвам, разтърквам през няколко минути няколко пъти ( в продължение от 10-15 минути)  и изплаквам многократно.

# 207
  • София
За фурната - на повечето пише да не ползва 8 часа и повече.
Открехни вратичката и не я пускай.

За котлоните - не знам.многократни съм ползвала препарата им, спазвам инструкциите и не ми е било трудно нито чистенето, нито изплакването, нито ми е побелявал.

# 208
  • София
..........
За котлоните - не знам.многократни съм ползвала препарата им, спазвам инструкциите и не ми е било трудно нито чистенето, нито изплакването, нито ми е побелявал.
+1. Специално от препаратите  на Heitmann съм толкова доволна, че за нищо друго не ги сменям. В/у котлоните се слага не повече от 3-4 капки, измива се прекрасно, фурната, защото много държа точно на фурната, ми е като нова, и редовно я пръскам с пяната. Да, след пръскането миризма има , ама чак пък толкова... newsm78 нали ще обера няколко пъти с мократа гъба и почти нищо не остава от миризмата, а и вратата през това време е отворена и почти всичко се е проветрило.

# 209
Румка, като те чета си мисля, че си ползвала препарат за стъклокерамика върху котлони с плоча. Как на стъкло керамичен плот ще ти побелее и ще стане Снежанка само единия котлон?
Уверявам те, имам Дипломат двоен стъклокерамичен котлон, почиства се идеално.

Общи условия

Активация на акаунт