Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 12

• 87 296
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
На фаверлик качествени ли са почистващите препарати?
На 100% перфектен е препарата за почистване на котлони и фурни.
Ползвала съм препарат за дървени повърхности и за фаянс, но не ми харесаха.

# 466

За ламината само да попитам. По- скоро търсех препоръка за хубава подочистачка. Досега навсякъде беше плочки и си действах с обикновен моп, ама сега това май не е най- удачния вариант, заради остатъчната влага. Разпространените мопове с микрофибърна кърпа ми се струват странни, защото искам като направя един- два тегела да я изплакна и изцедя, а тези, за които знам трябва цялата процедура да направя на ръка. Такива ли са всичко видове или има и с механизъм за изцеждане? Не съм ползвала такова нещо никога досега Rolling Eyes

Много се извинявам, че досаждам така. Самоцитирам се, за да помоля ако има още някой доволен от конкретен модел моп за ламинат с механизъм за изцеждане- моля нека сподели! Благодаря Flowers Hibiscus

# 467
  • София

За ламината само да попитам. По- скоро търсех препоръка за хубава подочистачка. Досега навсякъде беше плочки и си действах с обикновен моп, ама сега това май не е най- удачния вариант, заради остатъчната влага. Разпространените мопове с микрофибърна кърпа ми се струват странни, защото искам като направя един- два тегела да я изплакна и изцедя, а тези, за които знам трябва цялата процедура да направя на ръка. Такива ли са всичко видове или има и с механизъм за изцеждане? Не съм ползвала такова нещо никога досега Rolling Eyes

Много се извинявам, че досаждам така. Самоцитирам се, за да помоля ако има още някой доволен от конкретен модел моп за ламинат с механизъм за изцеждане- моля нека сподели! Благодаря Flowers Hibiscus
Да, моповете на Виледа. По скъпа е инвестицията, ама чистиш и пееш, дет се вика.

# 468
Ефективно ли се изцеждат? Това ме притеснява. Би ли ми дала линк към модела, който имаш? Гледах ги, че са няколко...
Благодаря ти!

# 469
  • София
https://www.emag.bg/komplekt-mop-za-pochistvane-kofa-vileda-f143 … 890/pd/DMN0KMBBM/
Имам такъв сет. Добре се изстисква, почиства бързо и ефективно голяма площ.
Имам подложка с която мия баните - вода и препарат, минавам стени и под, после обливам с душа. Мия и прозорците с него преди перото. Като му хванеш цаката и става супер бързо и почиства много добре. Не остават "даруги" по повърхностите!

# 470
  • Somewhere far away
А това не е ли същото само че без кофа?
https://www.ebag.bg/mop-vileda-ultramax/16732

# 471
  • София
А това не е ли същото само че без кофа?
https://www.ebag.bg/mop-vileda-ultramax/16732
Въпросът е, че и кофа трябва.
Вървят по серии, общо взето подложките са заменими. Доста бавно се захабяват, имам дълъг живот и не е голям разход.

# 472
Аз използвам моп с контейнер за препарата. Кърпата залепва като велкро. Спестява много препарат, не размазва и не оставя мокри участъци, съответно бързо съхне. Не се налага да изцеждам кърпата, тя се напоява постепенно.

# 473
  • София
Трябва да се пере начесто и да пипам с ръка -бррр, брррр

# 474
Здравейте,
да ми препоръчате препарат за кухненска мивка, от старите с плочки и фуги Flushed ако има възможност да не мирише силно , благодаря Rolling Eyes

# 475
  • София
Пробвай на Хейтмън за баня, спрей. Мирише приятно и чисти страхотно!

# 476
Пробвай на Хейтмън за баня, спрей. Мирише приятно и чисти страхотно!

Утре ще ходя на лов за препарати и ще го взема, благодаря. Днес порбвах Циф за баня, но за кухненската мивка не става. Нямам търпение да направим ремонта и да я махна тази мивка, въпреки че е огромна ,но с тези фуги е ужасна Confounded

# 477
ДМ имат много добър препарат за баня, който мирише добре, не е обичайната миризма на препарат

# 478
ДМ имат много добър препарат за баня, който мирише добре, не е обичайната миризма на препарат
Можеш ли да дадеш снимка? Благодаря.

# 479

Този имам предвид

Общи условия

Активация на акаунт