Януарски бебета 2019! Тема 4

• 18 335
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Ох, аз имам десетина кг за сваляне, но хич не мога да си го предствя как ще стане. Ям когато и каквото мога, обикновено хаотично и под стрес. Нямам много време да готвя, добре че мъжа ми не се оплаква, спасява се както може. Често като нещо съм изнервена или изморена търся сладко, за кратко поне ме кара да се чувствам по-добре. За режим или ограничение направо не ми се мисли. Вече и на йога не ходя, просто нямам сили да стана в 6 за това, а вечер след цялата програма абсурд. А хич не ми е комфортно с тези килограми... Оплаках се и аз Rolling Eyes

# 421
Аз килограмите преди раждането ги свалих веднага, след като родих, дори вече съм с още 5 надолу. Сега съм 44кг за мой ужас. През последните поне 10г не съм била толкова слаба. Не ми остава много време за ядене покрай зверчето, но когато ям, то са само боклуци - джънк, тесто, сладко. И пак не качвам. Може би от нерви, безсъние, не знам.
Да не остана и аз назад от малкия, се разболях 2 дни след него. При мен обаче и температура. При него няма, но вече 5ти ден е с ужасна хрема и накашля. Сякаш се влоши хремата. Сега не изтича секрет от носа, с аспиратора нищо не излиза, а се чува сякаш е назад като храчки (извинете за подробностите). Не може да диша през носа почти и се налага през устата. От това се изнервя, не може да спи. Допълнително горните зъби се мъчат да избиват. Навярно и от там му падна имунитета и лепна вирус. Много е нервен и много плаче, предполагам от зъбите. Венците са надути, белеят, но още не се показват.

# 422
  • София
Леле, какви са тези килограми, дето ги пишете. Аз толкова съм била сигурно във 2-3 клас Flushed .
Не че съм пример за подражание, но направо не мога да си представя раждала жена толкова малко килограми. Аз съм в другата крайност. Имам 10-11 за сваляне, за да си върна тези от преди забременяването. Но и тогава си бях много. Та реално имам повече за сваляне. Ходя всеки ден по 8-10-12 хил. крачки. Но това ме кара да се чувствам тонизиране и нищо повече. От 2 седмици си възстанових ходенето на спорт - зумба. Трябва да оправя и начина на хранене. И се надявам да тръгнат в един момент килограмите по малко надолу.

# 423
Аз бях 44 , качих почти 20кг, постепенно ги свалям - сега съм 48, влизам си във всички дрехи, предполагам заради кърменето имам още 3/4 отгоре.

# 424
Леле като ви чета какви килограми сте, благородно ви завиждам. Аз качих 20 килограма през бременността, не съм се мерила, но съм ги свалила понеже си влизам вече в панталони,които не ми ставаха преди да забременея. Само пустия корем не ми се оправя...и гърдите де,но с това кърмене предполагам,че никога няма да имам същия бюст.( А имам такива хубави сутиени и ми е жал да ги хвърля Joy
Като проходят бебоците още ще сваляме,момичета Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 425
На мен ми остават 2 кг, обаче преди да забременея качих около 5-6, но от онзи ден официално съм още един номер надолу. И при мен проблема е коремът, стават ми разни стари неща, но не ми харесва как стоят около корема.
Преди малко правих малко упражнения вкъщи, докато малкия спи, много добре се чувствам сега. Гледам и всеки ден да вървя. Откриха ми обаче камъни в жлъчката и лекарят препоръча да отслабвам по- бавно, за да не станат повече.

# 426
Аз съм 53, а бях 51. На 51 изглеждам доста слаба, но приятно слаба. 51 кг съм от 8ми клас, реално 20 кг. съм тези кг. Леле 44 кг ми се виждат като за детенце.

# 427
Леле за какви килограми говорите, аз съм 70 и се радвам. Корема ми е добре, но аз никога не качвам там, всичко отива на ръцете и краката.

# 428
Аз съм 64, но напълнях преди за забременея. Килограмите от бременността не бяха много, 11-12, и сами се стопиха за около три месеца след като родих. Имам да мъча едни 10 кг, иска ми се отново да съм 54, но знам, че трябва спорт, за който нямам нито време, нито енергия сега и също хранителен режим, който изобщо не знам как да организирам покрай бебето. Я кажете вие как успявате?

# 429
Аз пък свалих до кг от преди да забременея... и се отпуснах да ям. Сега пак се опитват да подскочат нагоре. Винаги съм била повече, отслабнах преди бебето. Всеки ден се заричам, че ще мина пак на нисковъглехидратен режим - не успявам засега. Започнах да ходя на балет, но май групата няма да оцелее. През седмицата не мога да ходя на упражнения, защото имам много ангажименти покрай децата, а мъжът ми е непрекъснато командировки. Хвърлила съм око на едни хип-хоп танци точно до нас. Ще видим дали ще стане. Направих и два неуспешни опита за ходене на йога уж "мама и бебе", ама общо взето - провал. Събота и неделя ходя повечко километри.

Giorgana, не се паникьосвай. Тепърва ще боледуват милите.

Бебчо скоро ще удари 10 кг. Доста ми тежи. Столче за кола имам от каките, но не е изофикс и не може да се обръща назад. Затова все още отлагам да го преместя там. Сегашното е до 10 кг., но мисля, че ще изкараме още два-три месеца в него.

# 430
Аз съм 57кг, а преди да забременея бях 54. Според мен килограмите зависят и от височината, както и телосложението. Аз съм 160см но с тези 57кг И този корем изглеждам бременна в 6-тия месец. Ужас Sad

# 431
Аз нещо изгубих дирите ви , нямам известия и се зачудих какво става ... но вече съм на линия . Да се оплача и ние сме болни , хрема ... кошмарни нощи и закашляне Sad . Не ни пропусна вируса и нас , при това х 2 , баткото и той Sad .

# 432
Как започва вируса? ММ е болен, мислех че е настинка, то пак си е вирус де. С малката уж все още сме здрави, но то милото като не може да си каже... С температура ли е вируса?
Аз имам много кг за сваляне, чак ме е срам да ви кажа. Никога не съм била слаба, но раменете и ханша ми са доста широки и никога не съм си поставяла за цел да бъда 50кг примерно. Веднъж след едно възпаление на венците бях паднала до 55 и се чувствах много странно. Точно преди да забременея качих доста и сега спортувам когато мога, ям долу горе здравословно,но нищо...още не съм ги свалила. Чак започвам да се депресирам.

# 433
Единият вирус е хрема и гърло. Другият е Т и гърло. Баткото стигна до антибиотик. Имало и 'коремен' с разстройство и повръщане. Зле ми става, гриповете предстоят идните месеци.
И аз искам спорт, за тонус, но никакво време не остава. Едва вмествам лекари .

# 434
С хрема и гърло е вече 3-4ден, уж почва да се оправя. Само се моля да не зарази бебка. Не съм ги отделяла много, той така или иначе си е бил заразен и преди да се разболее предполагам. Само проветрявам постоянно и го карам са си мие ръцете ако ще я пипа. Дано е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт