Януарски бебета 2019! Тема 4

• 18 333
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Милите бебочета, бързо оздравяване! Моят режим е много хубав, нищо не забранява, има и упражнения. От Румяна Илиева е. Упражненията са по 20-30 минути. За една седмица имах по минус 1 см от всяка обиколка.

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 22:34 от неви86

# 436
С тези вируси направо не ми се мисли само се моля бебоците да не се разболяват много многи тази зима , че е стеашно веднъж боледува на 2.5 м . и сърцето ми се късаше , че немога да му помогна , беше на антибиотик.
За килограмите преди да забременея бях качила и бях 55 , 9-тия месец бях 80 и като родих ги свалих бързо сега съм 51-52 кг. не правя някакъв спец. режим ям много сладко обичам и се ограничавам от някои неща , спортувам силно казано нямам време само разходки с бебо и домакинската работа.

# 437
Момичета, включвам се да питам за килограмите. Някой каза глад, а аз не смея никакви диети да започна, заради това кърмене. От него определено не отслабвам. И аз ям сладко и тесто от време на време. Ако знам, че няма да объркам кърмата и разните там токсини, които се отделят, започвам крути мерки.
Иначе и моята дребка е нежничка-68см, 8500(според мен де:)

# 438
Нищо няма да объркаш, ако гледаш да отслабваш умерено. Според мен не повече от половин килограм седмично и всичко ще е наред. С голямата кака свалих 17 кг. кърмейки.

# 439
Аз казах глад, но не кърмя, докато имах кърма не смеех да ограничавам храната. При мен действат само такива мерки, преди 5-6 години пак свалях над 10 кг и си знам, че не става само с режими и ограничения. До сега не съм връщала килограми след това, надявам се и сега да е така.

# 440
Имам допълнителни 500 калории към менюто. Пише, че при едно заместено хранене трябва допълнителните да са 300 калории, при две 200 калории.

# 441
И мен много ме беше страх да огранича хапването, обаче в крайна сметка това не се отрази на кърмата. Гледам да се храня здравословно, без тесто и захар, въпреки че понякога си хапвам шоколад. Сутрин си правя малко по- калорични закуска, за да имам енергия и през останалото време гледам да ям по- скоро месо, зеленчуци и салати.
При мен пък без движение и някакво физическо натоварване не става свалянето на килограми.

# 442
Имате ли представа каква може да е причината за среднощното будуване? От седмица някъде беб става супер свеж и весел между 2 и 4 и за час поне иска да си играе, едвам го приспивам пак. Чудя се да не би да го слагам много рано да си ляга(в 8 часа) , но на него тогава му се доспива.

# 443
Dara, да не са зъбки?

# 444
Ох, това с играта нощем не е майтап. Тоест свикне ли да се буди, съм чела, че до 2,3 години го правят. Моята и тя има такива моменти понякога. Правя се на заспала, а тя скача, пляска, мърмори, пее си. Засега 3 пъти го е правила през вечер.

# 445
Ох, точно съм на тази вълна и исках да споделя и аз. От две седмици е игра нощем. Заспива по нейният си график - 1 часа. Буди се в 6 и игра...допреди малко. Едва гледам. До скоро имаше нормални нощни часове сън що годе. Вече се чудя как да регулирам.. и аз се правя на заспала, хич не ми е трудно, но едно 3 часа игра падат...

# 446
И при нас е същата история. Като се събуди в 5 часа и се изправя я креватчето, аз го наблюдавам уж тайно, той ни гледа известно време и започва да вика Joy И като го взема да яде, се кърмим по един час...яде,яде,потъркаля се малко,после пак суче,пак започва да си играе и така до безкрай... а аз направо съм като в транс,толкова ми се спи,но накрая точно когато аз се разсъня,след час,час и половина,той заспива.
Вече съм сигурна,че се дължи на зъбите,понеже първият почти е избил ( от 9 вечерта вчера и цяла нощ беше с 39 Т,направо се побърках,редувах Нурофен и Панадол,ефект никакъв,до сутринта)

И в тази връзка, давали ли сте Хексалгин? Аз съм го купила,за всеки случай,но като че ли не смея да го давам. А и преди когато беше болен забелязах, че от другите лекарства Т не спада.

# 447
  • София
Аз знам от педиатърката на баткото, че Хексалгин се дава в много краен случай и само по лекарско предписание - примерно, ако не успявате да свалите много висока температура с друго (39+ градуса да речем).

# 448
Вирусът и при нас почна с кашлица и сополи. Кашлицата спря, но тази хрема продължава 6ти ден. Много се измъчва горкия.
Аз пък като чета какви кг сте успели да смъкнете след раждането, леле.. Моите веднага ги свалих, но качих едва 9кг. Ако бяха 20, не знам.
Будуването и игрите нощем са редовни при нас. Вече не знам на кой свят съм. И аз търся причината, но това не е отскоро. Той просто не спи и това е. Снощи в 21.30 започна приспиването и учудващо за около 40мин заспа. В следващия 1ч се събуди 2 пъти с рев. Както спи, директно се обръща и хуква нанякъде и почва да реве пълзейки. В 1ч се събуди да яде, поигра 30-40мин. В 4 се събуди отново да яде, но играта този път продължи час и половина. В 7ч стана Dizzy Face Разбира се, в интервалите между храненията се буди по 100 пъти да търси биба или защото не може да диша. В 5ч вече ми се плачеше, никак не ми е до игри.

# 449
Ако беше от зъбки, не би ли трябвало да е кисел и да нервничи? Като гледам при колко от вас се случва си мисля, че е нормално. Надявам се да е период и да отмине скоро.

Общи условия

Активация на акаунт