Майски бръмбарчета 2020

• 31 506
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм по същия начин. Без изразени обичайни симптоми. Пия много повече вода, което е необичайно за теб и съм по-сънлива. Ние в седма седмица чухме сърце, но имам час за понеделник когато ще съм в 9 с за мое спокойствие. На мен също ми е много ми е притеснено, защото нямам симптоми.
аз съм чак на 17 на преглед...и ще откачаа...😁😏🤗

# 601
Здравейте, Vviiii и Мира_голд, много се радвам че писахте, защото и аз съм като вас от самото начало и постоянно се чудя дали бебо е добре. В 7ма седмица установиха пулс, сега влизам в 10та и имам насрочен БХС и ранна фетална морфология за 25.10.и чакам с голямо нетърпение вече. Относно моите симптоми - повръщане не съм имала въобще, 2 или 3 пъти гадене и то от храни, но отмина много бързо, сънливост, умора и това е. Вечер трудно издържам след 22:00.Гърдите ту ме болят, ту не, но по-малко от преди. Ако имах ехограф вкъщи щях да си гледам бебо всеки ден:grinning: Vviiii, кога ти насрочиха следващия преглед? Мира_голд, ще чакаме да пишеш след прегледа за успокоение на безсимптомните мами Hug

# 602
Здравейте, Vviiii и Мира_голд, много се радвам че писахте, защото и аз съм като вас от самото начало и постоянно се чудя дали бебо е добре. В 7ма седмица установиха пулс, сега влизам в 10та и имам насрочен БХС и ранна фетална морфология за 25.10.и чакам с голямо нетърпение вече. Относно моите симптоми - повръщане не съм имала въобще, 2 или 3 пъти гадене и то от храни, но отмина много бързо, сънливост, умора и това е. Вечер трудно издържам след 22:00.Гърдите ту ме болят, ту не, но по-малко от преди. Ако имах ехограф вкъщи щях да си гледам бебо всеки ден:grinning: Vviiii, кога ти насрочиха следващия преглед? Мира_голд, ще чакаме да пишеш след прегледа за успокоение на безсимптомните мами Hug
Последния беше на 25 септември следващия е на 17 окт, (малко остава), но за мен е вечностт...🙄🙄🤗

# 603
  • Бургас
Аз също нямам кой знае какви симптоми.
Освен запека - най-голямата ми мъка 😁 гърдите ми са много болезнени и вдигнах поне един номер на сутиена.
Нямам гадене, не съм повръщала нито веднъж, не ми става лошо.
Само можем да се радваме, че минаваме леко през първия триместър.

# 604
  • Страната на чудесата
Здравейте, момичета! Vviiii, Мира_голд, Мария и Tracyyy123 и аз като вас нямам обичайните и често срещани симптоми- гадене, повръщане и т.н.
Симптомите при мен са:
1. Още в началото към 4-5 г.с. изпитвах огромен студ и се навличах със зимните си дрехи. Поради тази причина пуснах климатика още в началото на септември;
2. Гърдите ми са силно болезнени и са увеличили значително размера си;
3. Сутрин ставам и чувствам неописуем глад, докато не хапна ММ е инструктиран да не ме закача;
4. Изключително съм раздразнителна нон стоп, не знам как ММ ме търпи.. завалийката Cry
Повръщала съм 2 пъти и то след като прекалих с количеството на любими храни, е вече не искам и на снимка да ги видя...
Поздрави и слънчев уикенд! 🌞🤗🌹

P.S. Отивам да приготвя чийзкейк за ММ, че утре е рожденик!

# 605
  • Бургас
Бечинка, на мен също ми е студено. Това го бях забравила. И само се карам на децата, че много голи ходят в този студ 😁

# 606
Леле, момичета, благородно ви завиждам. Аз съм в 7 г.с и ми е лошо почти през цялото време. Повръщам задължително поне веднъж на ден, гади ми се от всяка храна (ВСЯКА!) и ме мъчат киселини. Чак ми се реве и се чудя с какво да се храня. За капак настинах леко и ме удари в гърлото. Още по-интересно става - малкият донесе някакъв вирус от градината и сега двамата с баща му са болни. Т.е всички вкъщи сме болни Hushed След няколко дни съм при АГ да чуем сърчице.

# 607
Ох, мислих, че само на мен ми е студено Grinning
tarantula87, Най-тежка ми беше 7 седмица. Повръщах много, гадеше ми се денонощно, храних се насила. След това гаденето си продължи, но повръщах на няколко дни по 1-2 пъти. Сега в 11 седмица мога да кажа, че гаденето го има, но не е през целия ден. На мен за разлика от обичайното ми се гади винаги повече вечер. Вече даже започвам да имам и апетит, а до скоро не можех да се сетя за нещо, което ми се яде. Сега се притеснявам да не взема пък да почна да качвам много килограми Grinning

# 608
  • Страната на чудесата
tarantula87  стискам палци скоро да ти поотмине и да се почувстваш по-добре. Опитвала ли си да пиеш половин лимон изцеден в малко вода на гладно?  
Charming_11, аз не се лишавам от нищо, но ям малки порции, за сега не съм качила нито един килограм отгоре.

# 609
На мен ми е супер топло, което е доста необичайно за мен. Аз повръщах 3 дена и ми беше лошо, след това всичко ми мина. Нямам симптоми също, освен напрежение в гърдите

# 610
  • Бургас
Как сте момичета? Много слаба активност в темата. Simple Smile

Апетит аз имам страшен направо. Гледам уж да се ограничавам, но не всеки път ми се получва.
Страх ме е да се кача на кантара. Satisfied

# 611
Привет,момичета.
Аз леко се бях притеснила, симптомите ми рязко спряха миналата седмица и започнах да се чудя дали всичко е наред. Днес сутринта преди работа успях да отида на преглед, всичко е наред. Бебето в пораснало много. Направо си отдъхнах, цяла нощ не спах от притеснение.
Хубав ден и седмица ви желая.

# 612
Привет,
И аз съм така, от както станах 8-ма седмица и изведнъж се почувствах 100 пъти по-добре. Реално само умората остана и много рядко гадене. И съответно се притесних, че единия ден нали ми беше супер зле за пореден път, а на следващия се чувствах свежарка. Но прочетох, че доста мами са споделили, че им се е случило подобрение между 8-11 седмица и след това всичко се е върнало с лихвите даже и реших само да се радвам, докато мога. Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 11:11 от mad_hatter

# 613
Ами не знам, както ми беше всеки ден супер зле и изведнъж от сряда или четвъртък нищо ми нямаше. Да, знам нормално е. Но на една бременна жена трудно и е да повярва кога е нормално и кога не. Лекаря ми сигурно се е отегчил от мен, добре че хора при двама и се редуват да ги тормоза с хилядите неща, които си измислям. Записах се на ФМ за началото на ноември в София. Тъкмо ще се поразходим с ММ, че досега бях и с забрана за пътуване и тотално ми се беше скапало настроението.
П.с. от симптомите само пъпките си седяха, ужасна съм.

# 614
Здравейте момичета!  Включвам се и аз, на 31 години съм и ми е втора бременност с термин 11.05.20 г., което означава, че към този момент съм в 10-та седмица 😊. Записах се на ЖК и направихме всички изследвания, които АГ ми пусна. Имам записан час за БХС на 30.10.2019 г.  Пожелавам лека бременност на всички!❤

Общи условия

Активация на акаунт