На море в Турция - тема 63

• 66 545
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Не, освен ако не попаднеш на промоция,често се случва да пуснат 1,2 или 3 стаи за даден период на по-ниска цена от реалната.

# 586
Има ли някой, който е в Суено Белек в момента? Може и на ЛС, имам въпрос.

# 587
  • Варна
Днес на плажа на курортна зона КИЗИЛАГАЧ , след Манавгат и Сиде - на плажа на сянка 35 градуса , на слънце 45 , НАИСТИНА , не се диша , водата 26 Simple Smile

# 588
  • София
Има ли някой, който е в Суено Белек в момента? Може и на ЛС, имам въпрос.
Имаше някой в групите във ФБ, публикуваше снимки. Виж дали ще го откриеш. Ако мога с нещо да помогна, на драго сърце ще се отзова, въпреки че вече не съм там.

# 589
Марги, къде гледа цени за Гюрал Текирова,че и аз съм му хвърлила око за лято 2020? Ние ще сме със собствен транспорт.

# 590
ledi, от любопитство погледнах пакетните оферти на Тез тур. Все още не съм разглеждала цените, които са само за хотелско настаняване. По-нататък и тях ще проучвам, за да имам някаква представа как вървят.

За мен лято 2020 се очертава трудно като избор на хотел. Вкъщи начертахме приоритетите и видяхме, че държим само на голям и разнообразен аквапарк, морска храна и добро ниво на обслужване.  Плаж, отдалеченост, тип комплекс, големина и зеленина са критерии, които се отказах да гледам, защото става съвсем невъзможно. За догодина планираме повече семейни ваканции от обикновено, което ми намалява бюджета за Турция. Ще трябва да се огранича в цена около равнището на Гюрал Текирова, а ми се щеше по-висок клас хотел. А най-неприятното е, че въпреки спада в обслужването и храната, всъщност за цената си Гюрал Текирова е почти без конкуренция. Т.е. шанса за същите пари да намеря нещо по-добро е почти нулев.

# 591
  • Варна
Гюрал Текирова не е хотел, с който трябва да се примиряваш!

# 592
Някой ползвал ли е комбинираната почивка със самолет и автобус? Иска ни се да сме девет нощувки , а със самолет са седем.

Последна редакция: нд, 13 окт 2019, 21:14 от kontesa Maria

# 593
Тез тур предлага 9нощувки със самолет. Ние се възползвахме от тази възможност.

# 594
  • Sofia
Тез тур предлага 9нощувки със самолет. Ние се възползвахме от тази възможност.
И ние сме се възползвали, но странното е, че сега не виждам цени  за 9 или 10 нощувки за лято 2020. Излизат ми цени само за 7 дни! Надявам се скоро това да се промени, на нас една седмица ни е крайно недостатъчна. Simple Smile

# 595
В сайта на Тез тур е записано, че и тази година ще има три полета седмично до Анталия и ще могат да се съчетават така, че нощувките да са 5, 7, 9, 10, 12 и т.н. Пише, че скоро ще има оферти.

# 596
Запис.
2020 сме решили да пробваме Турция.

# 597
Марги, защо според теб Гюрал Текирова е компромисен вариант? Аз мислех,че е висок клас хотел! Гледам ги и двата Гюрала. Имаш ли мнение за Су Сеси?

# 598
Босонога, много ти благодаря, но за съжаление не открих поста.

Очарована съм от гледките в Суено голф, трудно се впечатлявам, а и имахме доста проблеми по време на престоя, но днес, вече вкъщи, съм тъжна, най-вече защото това усещане за хармония и простор вече ми липсва страхотно много. Можех да стоя с часове над езерото с рибките пред лоби бара.

Иначе хотелът има вече твърде осезаема нужда от ремонт. Имам доста забележки като цяло и по отношение грешки на рецепция и персонал, но не мога да охрека, че се стараеха много всички. И аз, която съм доста капризна към храната, можех да си остана гладна, ако чаках да се храня в него, но не го заменям за шумния разкош и изобилие на Делукса. С леко намигване към някои от четящите тук - храната в големия хотел беше наистина забележителна по отношение на разнообразие, вкус, поднасяне. Ние обаче по ред други причини се върнахме отслабнали - дали има други като нас? Grinning И самите тематични зали на ресторанта в големия хотел бяха много приятни и всяка в свой стил -  възможност за ново преживяване всяка вечер, сядайки на ново място и без да повтаряш менюто.

Просто Голфа носи невероятен уют и атмосфера, които няма с какво да сравня в големия хотел. Количките между двата обаче са много добро решение, което ти дава свободата да ползваш каквото и когато поискаш на огромната територия на комплекса.

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 19:50 от Saudadе

# 599
  • София
Абсолютно съгласна съм с теб. Суено Голф определено има нужда от ремонт, но въпреки това има своето очарование. Ние независимо че бяхме в Делукса два пъти вечеряхме в Голфа именно заради уюта и атмосферата. Догодина, живот и здраве, ако не попадна на друго подобно предложение като съотношение цена-качество, ще си ходя пак в Суено, но този път мисля да резервирам Суено Голф. И без това в стаята се прибирахме само, за да спим...
Трябваше да ми пишеш, че не си открила въпросния пост. Щях да се постарая да го потърся и аз.

Общи условия

Активация на акаунт