На море в Турция - тема 63

• 66 516
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
БолБол е нещо като членска група на Пегасус. Трябва да си направите регистрация всеки от вас. Всеки има смартфон, предполагам. Става и на лаптоп. Когато аз се регистрирах, също имах проблем и ми даваше да въведа само турски номер, но мисля че през мобилното приложение си стана без проблем.
В самия сайт на Пегасус става регистрацията и веднъж като се регистрираш в БобБол клуба, това си ти става като профил в сайта.
Идеята всички от пътуващите да имат регистрация е само когато има някаква промоция. Ако просто ще купуваш сега, а няма да дебнеш цени, то не е нужно дори и ти да си я правиш.
Цените се променят според търсенето, оставащите места и датата, разбира се. Ако ще летите след 2 седмици, например, то със сигурност няма да падат, ами и ще отиват нагоре. Ако ще летите след 3-4 месеца, аз бих изчакала и проверявала всеки ден, но не по-късно от месец-месец и половина до полета.

# 646
  • Варна
И ква е разликата? Като пари питам.

# 647
  • Варна
И вариант с полет от ИСтанбул е мислен ама хич не ми се вързва логистиката.Освен че максималното ми планиране е 1 - 2 месеца веднъж чаках 7 часа щото имаше 200 румънски и украински коли , а мои приятели след срив в системата  14 часа Sad !!! Това как да го впиша в схемата  , е вярно че се случи веднъж за 30г. ама всъщност мотане по границата 2 - 3 - 4 часа не е изключение.Влака пък хич не ми е опция - освен че е 150 лв. от Варна е през Пловдив и го прави повече от 10 часа.И пак остава или пари колкото струва и почивката за самолет или кола/автобус.И за утешение на пътуващите по пътищата преди седмица Варна - Анталия през 3ти мост , новата магистрала , новия мост преди Бурса излезе  рекордните  17 часа Simple Smile

# 648
  • Sofia
Скрит текст:
Имаше пълна забрана за пушене на басейните,  на плажа също имаше забрана. Можеше да се пуши само на 2 определени места, встрани от плажа. Довечера ще качи снимки с табелите за забраната.

ма някой спазваше ли табелите ?Аз не виждам , пък и навсякъде има пепелници Simple Smile
Снощи валя , днес малко по хладно - на плажа 30 , водата в морето 26 , в басейна 25 Simple Smile
В интерес на истината Да. Ако  някой не се съобразяваше със забраната, винаги се намираха поне двама, трима да му направят забележка. И скандалът започваше.Simple Smile

# 649
В Папилона нямаше пепелници по масите в ресторанта и не видях някой да пуши, освен в тази част на терасата, която е за 16+,и то защото решихме една вечер да вечеряме там. Иначе тя е отделена от другите с кашпи с високи разтения и нито се вижда, нито се усеща цигарени дим.

# 650
Здравейте , след като тази година , имахме първи успешен опит с децата в Турция догодина естествено ни се иска пак да отидем , този път искаме да пробваме по далеч Сиде,Анталия , Лара, искаме равен хубав хотел на първа линия , да е удобно,с хубава анимация ,мм иска отново пътуване с кола , като ще ни трябва нощувка някъде по пътя .Предполагам сте го правили , така че споделете мнения, този път трябва е на пролет ,защото ще имаме първокласник, та  кое време да изберем началото на юни или края В този район има ли какво да се види като забележителности.

# 651
Здравейте, днес попаднах на нещо странно. Става въпрос за хотел Club Asteria Belek на сайта на хотела вече има цена за 2020 - ужасно висока 5 дни - 1850Е, а при TR цената е 675Е. Каква може да е причината за тази огромна разлика? Бих искала да резервирам през сайта, но това ме разколеба.

# 652
  • Варна
За един и същ период ли е, за една и съща стая, със или без транспорт?

# 653

Коя разлика имаш предвид, Естела? Ако е към мен въпроса де.

# 654
  • Варна

Коя разлика имаш предвид, Естела? Ако е към мен въпроса де.
Да си със или без БолБол, тоест струва ли си?

# 655
Струва си, когато имат промоции, тъй като те са за БолБол членове. Когато аз купих евтините, промоцията беше -40% от крайната цена, само за членове. И отстъпката си беше реална. Без нея ми излизаха около 200 лв.

# 656
eli_r, на първа страница има информация за различни маршрути и хотели за междинна почивка. В темата редовно се обсъжда от къде е най-удобно/ бързо, да се шофира за различните курорти, така че ако зададете конкретни въпроси, ще получите насоки.
Сигурна съм, че ще се намери равен хубав хотел на първа линия, с хубава анимация, какъвто търсите. Такива има стотици в Анталия. Въпросът е каква сума сте склонни да отделите.
А за периода за пътуване - оптималния вариант, според мен, за пътуване с малки деца е средата на юни. Ако избирете края на месеца, и температурата, и цените могат да се окажат доста високи. Първите дни на месеца също е подходящо за почивка, дните са слънчеви и толи, но морската вода е малко по-студена. В средата на месеца водата в морето е 25-26 °C, в басейните 27-28, а на въздуха над 35, в следобедните часове и над 40°C.

# 657
Въпрос към хората с ученици. Кога е най- изгодно за резервация като с те ученици? Периода за резервации за нас е 01.07-9.09. Останала съм с впечатление, че септември ще да е. Лошото е, че и колегите с деца тогава искат и ще видим как ще се разбираме Simple Smile

# 658
Въпрос към хората с ученици. Кога е най- изгодно за резервация като с те ученици? Периода за резервации за нас е 01.07-9.09. Останала съм с впечатление, че септември ще да е. Лошото е, че и колегите с деца тогава искат и ще видим как ще се разбираме Simple Smile
Ох и ние сме така,но тази година мисля да вземе бележка за детето и да ходим края на май-средата на юни преди да завърши Sad

# 659
Да, периода е един и същ, стаята е стандартна.

Общи условия

Активация на акаунт