мебели em design

• 4 316
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, скоро ще правя смяна на мебелите вкъщи и разглеждах няколко сайта, но мнението за тях е, че са некоректни и мебелите идват в окаяно състояние, попаднах на сайта на Ем Дизайн и за тях не мога да намеря никакви мнения. Някой може ли да изрази мнение за тях или ако може да ми предложите магазин, който е коректен и с качествени мебели. Благодаря ви предварително!

# 1
За кой град питате?

# 2
Потвърждавам на 100 % мнението за Ем Дизайн Плевен. Изключително некоректно отношение, за което сигналиризах в Комисията за защита на потребителите!!! Втори месец чакам да ми изпратят дефектна страница на етажерка и въпреки изпратеният имейл по официален ред и многократните обаждания най - нагло ме лъжат, че "във вторник ще дойдат материалите за изработка", "другата седмица ще бъде изпратена чрез техен транспорт", "колежката им я няма и никой нищо не знае за рекламацията", "изпратихме я по куриер", само където аз не получавам нищо....Не купувайте от тях, ще бъдете най-нагло лъгани и мамени и само ще изхабите време, пари, енергия и нерви! Няма такава фирма!  Във фейсбук не може да се постне мнение - защо ли????

# 3
Темата ми идва точно по поръчка. Бясна съм на тези "търговци". Преди 2 месеца поръчах от тях спалня, казаха, че доставката е безплатна, имат налично леглото, но не могат да кажат кога точно ще го получа, понеже беше за провинцията и е с техен транспорт, а чакали да се организира курс в тази посока. Влязох в положение, понеже не беше спешна. И се започна голямото чакане. След месец мълчание от тяхна страна ги потърсих за яснота. Казаха, че в сряда ще получа леглото. В сряда легло нямаше. В четвъррък звъннах и след хиляди извинения казаха понеделник. В понеделник пак няма легло. И така още месец лъжи за понеделник, за сряда, за петък. Казах им да ми изпратят леглото по куриер за моя сметка, отказаха, държали да го доставят с техен транспорт. Скъсаха ми нервите от лъжи 2 месеца, а държах на тази спалня, защото всичко беше купено според нейните цветове, за да пасва. Накрая се ядосах, звъннах им и отказах поръчката, поръчах спалня от другаде. И капакът беше, когато ден след като отказах поръчката, те ми пратиха мейл да очаквам доставка. Изобщо не им звъннах да се обяснявам с шантавите им изпълнения. Спалнята от другата фирма дойде за три дни до вратата. Ако искате да си скъсате нервите, поръчайте от тях, аз лично съм потресена от лъжите им.

# 4
Поръчахме маса трапезна от същата фирма' design".Некоректно отношение , не спазват доставката в рамките на 10 дена и за което следва от наша страна едно звънне и молене за поръчката. Лъжат и не доставят на време. Моето мнение е да не се поръчва от тази фирма.

# 5
Внимание !!! Тези са измамници. Измислили са схема уж, за доставка на мебели, взимат ви парите и няколко месеца ви размотават, но стоката така и не идва до вас. През това време оперират с парите на клиентите, а именно стотици хиляди левове без лихва!

# 6
Не ви препоръчвам да поръчате от ем дизайн-плевен некоректно отношение, ако поръчаш нещо трябва да внимавате  при вземането дали нещо не липсва защото след това е ходене по мъките за едно болче може да чакаш 1-2 може и три седмици  трябва да пишеш рекламация да чакаш и ако си разопаковал  всичко може да си стои 3 седмици докато дойде другата част , а тя е в склада но няма да я потърсят защо ли по лесно е да пишеш да чакаш да си губиш времето да имаш железни нерви да ги изтърпиш   и телефона спират да вдигат да не ги притесняваш .Това са най некоректната фирма правили сме поръчки от много фирми за мебели но не сме попадали на такова безотговорно отношение,явно и ръководството е слабо защото там всеки си прави каквото иска няма как да не знаят какво се случва  не е за първи път има много клиенти недоволни .

Общи условия

Активация на акаунт