Шеф, мултиварка или както ние го наричаме КУКЪР - Тема 6

• 59 391
  • 809
  •   1
Отговори
# 210
Невена, аз ще ти взема, но искам ти да ми купиш оригинален парфюм от Париж! Wink Най любимият ми магазин на Шанел ...имаше шише с около 2 - 3 литра Коко Шанел мадмоазел! Но аз искам само 100 мл 🤣👍

А кукър с налягане засега си имам, да чукам на дърво, че съм умряла без него, знаеш. За този нямам място и ако го купя ще трябва да идвам да живея у вас, което не е лоша идея, хаха.
Сигурна ли си...ха, ха, че искаш да смениш Париж!
Щом не става по пощата, няма смисъл, кой ще ми го донесе.... Wink

# 211
Nevena Virolan ето https://www.lidl-hellas.gr/el/p/eortastikes-prosfores/silvercres … ras-chitra/p42087
Сега прочетох, че купата е от неръждаема стомана.

# 212
  • София
Е, това вече е истинско попадение! Наистина вземи два, както те посъветва Невена. Няма да съжаляваш - за тази цена това е повече от късмет!!! Само Инстант Пот идва с такава купа.

# 213
Ауууу ще трябва да купя трети...новият пот седи неразопакован в коридора!

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 21:19 от mimi.7299

# 214
Е, това вече е истинско попадение! Наистина вземи два, както те посъветва Невена. Няма да съжаляваш - за тази цена това е повече от късмет!!! Само Инстант Пот идва с такава купа.

Чак не ми се вярва за тази цена купата да е такава, но така пише в сайта им. Утре ще видя дали наистина е.

mimi 😄

# 215
  • Varna
Абе това бижу дали ще го има в нашите Лидъл newsm78

# 216
Абе това бижу дали ще го има в нашите Лидъл newsm78

Като видях, че ще го има тук, погледнах в нета българската брошура за тази седмица и го нямаше, но при вас пък ще има прахусмокачка робот, която тук пък няма да има. Дано го пуснат и в България.

# 217
  • Varna
Благодаря Алекс!!!
Прахосмукачка робот имам. Simple Smile

# 218
Тя тази от Лидъл не става...маломощна, нищо не обира
В четвъртък заминавам за там /Кавала/, събирам поръчки...Ха ха Wink

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 21:07 от mimi.7299

# 219
Не и разгледах характеристиките. Просто ми направи впечатление, че ще има, а тук не.
И аз имам и не я заменям за нищо. Много ценна помощничка си ми е 😊

# 220
И на мен. Вчера обра цялата къща и накрая ми идеше да я целуна...
Нашия от черния петък излезе 140 лв и 20 лв транспорт, такава цена отдавна не е имало, от Германия го поръчах!

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 21:19 от mimi.7299

# 221
  • Paris, France
Nevena Virolan ето https://www.lidl-hellas.gr/el/p/eortastikes-prosfores/silvercres … ras-chitra/p42087
Сега прочетох, че купата е от неръждаема стомана.

Ако е от неръждаема стомана без тефлоново покритие, в нея не може да се пече кекс. Тогава програмата кекс е за кексове и пудинги под налягане. Има купи от неръждаема стомана, които вътре са тефлон. В такива може да се пече. Купата на кукъра с налягане на Бош е такава:

https://www.bosch-home.fr/liste-des-produits/multicuiseurs/acces … B68FR?breadcrumb=

В Боша може да се пече. Само дето много тъпо са сложили таблото на капака и трябва да се хлопва за да се избират програми.

Ако държиш да печеш, помоли да разгледаш книжката, но ако имаш място у дома и искаш хубава тенджера под налягане можеш да взимаш смело. За цената, ако е иноксова купата, е направо трепач. Гледам, че има и отделение за събиране на вода, а даже евтините Cookeo нямат. Ти го купи, а ще му мислим става ли или не. Имаш време да го върнеш ако не го щеш.

миме, тук сме парализирани вече почти месец от стачки на транспорта. Метро до нас има само в някои часове и дни и не спира на всяка спирка. Влакове няма. С кеф бих дошла, само да намеря как да се закарам до летището. За 2 км такситата искат 70€. То цял мултикукър, егати!

За прахосмукачка препоръчвам Румба. Тази от Лидъл нищо не прави.

# 222
Невена, ми като свърши стачката ела, аз и без това заминавам! Ще се върна с кукър ...тамън ще си го вземеш!

# 223
И на мен. Вчера обра цялата къща и накрая ми идеше да я целуна...
Нашия от черния петък излезе 140 лв и 20 лв транспорт, такава цена отдавна не е имало, от Германия го поръчах!

Моят е за сухо и мокро почистване Xiaomi Roborock S50 и аз го вземах от черния петък. С две ръце съм за покупката на такъв робот.

Nevena място имам. Има къде да го сложа. Ще видим утре какво ще се окаже. Да и контейнер за събиране на вода пише, че има. Ха да видим. Нямам търпение да стане утре 😄

# 224
Алекс да пишеш на живо как е, да знам като отидем дали въобще да си губя времето да търся по лидълите! Че все някоя дружка от Бя ще иска да и донеса.... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт