Случи ми се нещо странно XXI

• 66 485
  • 737
  •   2
Отговори
# 540
Да, да, ако е нещо... такова и му взема стола, който си е мой, де, ще си намери друго място. Да се люлее, не ми пречи Joy

# 541
Бррр, значи сега само някоя говореща кукла може да задмине това Simple Smile
От какъв материал е тоя стол, да не е лекичък и да става някакво течение? Домашно животно имате ли Simple Smile

# 542
Много е тежък. Едва го местя като чистя. От някакъв метал е. Куклите съм ги разкарала аз.

# 543
  • Там където
Денивелация на пода? Понякога съвсем малки неравности (а то всеки дом има дори дупки, но не се виждат от килими, паркети , плочки и т.н.) води да клатушкане на разни предмети. Ама много ме озадачи, че столът е тежък. Относно земетресения - има неперекъснато малки трусове дето никой не пише за тях. Днес  е имало някъде около Дъпница и Перник според новините.

# 544
  • Sofia
От вчера съм в лек шок от моето подсъзнание ли,менталност ли,незнам и аз какво точно...
През деня вършейки нещо и мислейки за разни неща,изведнъж ми се привидя,или като мисъл премина нещо ,което никога не съм си мислила за двама мои роднини,направо е било невъзможно като идея дори...даже сама се засмях на странната ми мисъл...Вечерта идва у нас единият от тях и ми съобщава точно това което аз "видях/чух"в мислите си...дори се е случило в почти същото време на деня Confused

# 545
Doli, случвало ми се е и на мен. Веднъж. Преди много години, докато се къпех, ей така ми мина мисълта или по-скоро видях един познат мъртъв(видях в съзнанието си, де) Излязох от банята, седнах на компа и какво да видя.. в профила му в една от тогавашните соц. мрежи хората изказват съболезнования, обесил се.
Просто не бях на себе си няколко дена. От тогава се моля да не ми се случва никога повече. Интуиция..

# 546
По скоро сбогуване от страна на мъртвия Simple Smile.

# 547
Мислила съм си го, но в моя случай, човекът изобщо не ми беше някакъв близък, за да се сбогува специално с мен. По-скоро сме излизали в обща компания няколко пъти.

# 548
Това изобщо не пречи да се сбогува така с теб. Може да е имал и някакви по-дълбоки чувства или впечатления от теб за които ти си нямала представа, но за него са били достатъчни за това действие Simple Smile.

# 549
  • в кукувиче гнездо
Това изобщо не пречи да се сбогува така с теб. Може да е имал и някакви по-дълбоки чувства или впечатления от теб за които ти си нямала представа, но за него са били достатъчни за това действие Simple Smile.
Joy

# 550
Днес прочетох една статия за странни неща, които нямат обяснение. Интересна е.

https://---shoretner923-2XT1Ar0

# 551
Какво стана бе хора?Духовете и таласъмите нещо май са се изпокрили напоследък?

# 552
Ето, аз ще споделя един сън. Сънувах в Понеделник сутрин, че ме нападат двама мъже на около моята възраст. Беше нощ, аз излязох от късен влак. На гарата тези двамата се спогледаха и тръгнаха към мен. Нямаше хора, но аз се затичах и видях, че има спирка на автобуси, светлина и хора там. Но те ме настигаха. Исках да извикам за помощ чакащите, да ме видят, но гърлото ми беше прихванато. Събудих се в този ужас как не мога да издам звук и ме застигат.
После сестра ми ми каза, че заради ранен полет и затворено летище й се е наложило да стои посред нощ с най-добрата й дружка и да обикалят празните тъмни улици Неделя сутринта. Т.е. 24ч  преди съня ми.
Та се чудя, възможно ли е някак ди да съм получила съобщение за опасността около нея с 24ч закъснение?!? Или нещо за мен значи?!?

# 553
Айде, като сте рекли, днес взимам една керамична паничка от стола, и, кълна се, не беше на розички, както после забелязах. 🥴🤔

# 554
  • Deutschland
Онази нощ се събудих в 2 и не знам защо се сетих за една виртуална позната, с която си пишехме често допреди два месеца и реших да й пиша на сутринта, да я питам къде изчезна така изведнъж. Написах във фб името й и отдолу в публикации, свързани с нея, гледам съболезнования 😥. Малко след като е спряла да пише, си е заминала ненадейно. Не се познаваме лично, но ми стана много мъчно.

Общи условия

Активация на акаунт