Случи ми се нещо странно XXI

• 66 482
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Дами и господа, питам наистина.
Това беше един от най-големите кошмари, сънувани от мен досега. Още ме побиват тръпки...

Възможно ли е да съм усетила опасността около сестра ми?
Или друго тълкувание има?!?

Скрит текст:
Ето, аз ще споделя един сън. Сънувах в Понеделник сутрин, че ме нападат двама мъже на около моята възраст. Беше нощ, аз излязох от късен влак. На гарата тези двамата се спогледаха и тръгнаха към мен. Нямаше хора, но аз се затичах и видях, че има спирка на автобуси, светлина и хора там. Но те ме настигаха. Исках да извикам за помощ чакащите, да ме видят, но гърлото ми беше прихванато. Събудих се в този ужас как не мога да издам звук и ме застигат.
После сестра ми ми каза, че заради ранен полет и затворено летище й се е наложило да стои посред нощ с най-добрата й дружка и да обикалят празните тъмни улици Неделя сутринта. Т.е. 24ч  преди съня ми.
Та се чудя, възможно ли е някак ди да съм получила съобщение за опасността около нея с 24ч закъснение?!? Или нещо за мен значи?!?

# 556
А защо сънят ти да не е просто най-обикновен кошмар? От друга страна, може и да си усетила страха на сестра си, според мен е възможно. Нали има теория, че всички сме свързани и сме едно, а още повече тя ти е сестра.

# 557
И аз ще споделя нещо с риск да поздразня някои потребители, че темата не е за сънища, да знам..
Днес моята леля има рожден ден. Баба ми, нейната майка, си замина тази година преди няколко месеца. Sad Чувствам вина към нея и откакто почина я чакам да дойде в съня ми поне. Не съм я сънувала нито веднъж до снощи. Не беше кой знае какво съня, но странното е, че приживе баба всеки път ми се обаждаше по телефона, когато някой има рожден ден, за да ми напомни. Simple Smile
Може би и от там го направи..

# 558
Наистина е искала да напомни, според мен.
За мен лично няма разлика между сънища и необясними неща.

За кучетата самоубийци тук бях попаднала на линк, в който отлично се обясняват действията на животинките.

# 559
  • София
Това беше един от най-големите кошмари, сънувани от мен досега. Още ме побиват тръпки...

Скрит текст:
Ето, аз ще споделя един сън. Сънувах в Понеделник сутрин, че ме нападат двама мъже на около моята възраст. Беше нощ, аз излязох от късен влак. На гарата тези двамата се спогледаха и тръгнаха към мен. Нямаше хора, но аз се затичах и видях, че има спирка на автобуси, светлина и хора там. Но те ме настигаха. Исках да извикам за помощ чакащите, да ме видят, но гърлото ми беше прихванато. Събудих се в този ужас как не мога да издам звук и ме застигат.
После сестра ми ми каза, че заради ранен полет и затворено летище й се е наложило да стои посред нощ с най-добрата й дружка и да обикалят празните тъмни улици Неделя сутринта. Т.е. 24ч  преди съня ми.
Та се чудя, възможно ли е някак ди да съм получила съобщение за опасността около нея с 24ч закъснение?!? Или нещо за мен значи?!?
Аз не разбрах, откъде сте сигурна, че сестра ви е била в опасност? Обикаляла е улици около летище. Летищата рядко са в градове, в близост до малки тъмни улички, поне не и в Европа. Дори и да е имало тъмни улици и сестра ви да ги е обикаляла, споменала ли е, че е била в опасност?

# 560
Скрит текст:

Аз не разбрах, откъде сте сигурна, че сестра ви е била в опасност? Обикаляла е улици около летище. Летищата рядко са в градове, в близост до малки тъмни улички, поне не и в Европа. Дори и да е имало тъмни улици и сестра ви да ги е обикаляла, споменала ли е, че е била в опасност?
Да, спомена. Спомена за странни хора, празни улици. Доста страх са брали. Отделна тема, но - тези летища откакто започнаха да ги затварят вечер и с много ранните полети, доста хора са изложени на опасност. А уж летищата се затварят, за да намалят опасността от атентати...

Както и да е.
Аз не знаех за това, тя ми каза доста по-късно. не знаех, когато ми се присъни. И не беше обикновен кошмар, а много по-силно от това. Иначе нямаше да споделя в тази тема FlushedTwo Hearts

# 561
Малко в страни от темата, но летищата дори и да са затворени, отпред може да се чака и там има охрана 24/7. Дори и на нашия смотан терминал 1 има къде да изчакаш, без да обикаляш "улиците". Затварят самата сграда, но е достъпът до нея. А ако затворят достъпа, в случай на някаква заплаха, отпред и около летището е пълно с полиция и жандармерия. Какво им е е пречело да изчакат отпред, вместо да берат страх. И какви улици около летища, освен ако не е в самия център? Както и да е, де. Възможно е да си усетила емоциите, които е изпитала сестра ти по това време.

# 562
  • Там където
Според мен дамата наистина е почувствала емоциите на сестра си. Случва се при близки хора- може би двете дори са сродни души или духове, които са си много близки и се прераждат заедно, имат връзка.... Оф топик- аз на определени летища в Европа и Азия съм виждала такива индивиди дето ги няма и в междузвездни войни, та може и да се притесни човек Simple Smile Като цяло на летищата има много добре въоръжена охрана, която съдейства мигновенно, особено в последните 4-5 години след толкова много атентати в Европа.

П.С. Абе какво стана със скърцащите столове, лампи, телевизори... няма нищо крипи напоследък в тази ми ти тема Simple Smile

# 563
# 564
Ми засрамиха се духовете, всяко тяхно действие се анализира щателно тука Grinning

# 565
Пазят сили за Коледа... TrollfaceTrollfaceJoyJoy

# 566
Я кажете дъгата на хубаво ли е Simple Smile, или само на хубаво настроение Simple Smile

# 567
Скрит текст:
[/quote]

Между хората има връзки, портали, корди  - "нишки", с които са свързани енергийно. Може да не сте много близък с един човек, но ако комуникирате, дори мислите за него пак има енергийна макар и по-слаба връзка. Между близки хора, братя, майка с децата и и т.н има изключително силни такива. Сънят ти показва, че нещо се случва или ще се случи с твой близък или теб самата.. Най-трудното в случая е да разгадаем, разтълкуваме съня. НО ако наблюдаваме сънищата и символиката в тях ще имаме точни прогнози в бъдеще. Аз съм забелязала, че винаги ама винаги когато съм сънувала наводнение в дома е свързано с болест в семейството, но мисля че при друг човек едва ли би имало подобно тълкувание... Сънувала съм жаба, тя ми е на късмет. И то голям Simple Smile
Второ, мисля че вие сте сензитивен човек, бихте могли да се доверявате освен на сънищата си и на интуицията си.

# 568
Всъщност е напълно възможно да е усетена телепатична връзка с роднина. Аз веднъж бях в друг град и се бях замотала по улиците. Не бях уплашена, но майка ми сънувала, че съм се изгубила и я викам.
С ММ сме много близки и обикновено сънуваме кошмари и странни сънища заедно, от момента когато започнахме да спим на едно легло.

# 569
Преди много години имах случка,която и до ден днешен не мога да си обясня.Бях на гости при приятели и там имаше мъж,който в момента в който го видях и в главата ми изплува много информация за него. Знаех името му,годините, с какво се занимава,но и знаех че не го познавам.Всичко,което знаех за него беше вярно.Той също каза че сякаш ме познава.Но аз в себе си знам,че никога преди не съм виждала този човек.И до ден днешен си блъскам главата над тази загадка и нямам обяснение

Общи условия

Активация на акаунт